To Street Mode Festival 2018 επιστρέφει δυναμικά για άλλη μια χρονιά, και δεν πρέπει να το χάσεις!

Το Street Mode Festival κλείνει 10 χρόνια και το γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο! Με πάνω από 100 συναυλίες και δράσεις γύρω από τη street κουλτούρα, είναι προφανές ότι δεν πρέπει να το χάσεις για κανέναν λόγο! Παρακάτω, εμείς σου προτείνουμε 10 καλλιτέχνες από τη τρίτη μέρα του Street Mode Festival 2018 τους οποίους πρέπει να ακούσεις!

Electric Six

Οι Electric Six είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα συγκροτήματα που υπάρχουν, με τον ήχο τους να έχει επιρροές από garage, disco, punk rock, new wave, μέχρι και metal.

Samsara Blues Experiment

Οι Samsara Blues Experiment είναι ένα συγκρότημα από το Βερολίνο το οποίο αναβιώνει τη heavy ψυχεδέλεια των 70s, το stoner rock και την ανατολίτικης raga με εξαιρετική επιτυχία.

Planet of Zeus

Ένα από τα πιο αγαπημένα ελληνικά συγκροτήματα, οι Planet of Zeus, από το 2000 μέχρι και σήμερα έχουν ταξιδέψει παντού, έχουν κάνει τουρ σε όλη την Ευρώπη και έχουν παίξει δίπλα στα καλύτερα συγκροτήματα.

The Real Mckenzies

Οι Real McKenzies είναι ένα συγκρότημα κέλτικου πανκ από τον Καναδά, και αποτελούν σημαντικό κομμάτι της δημιουργίας του κινήματος του κέλτικου πανκ. Μεταξύ άλλων, οι McKenzies έχουυν παίξει δίπλα στους NOFX, Flogging Molly, Metallica, Rancid, The Misfits κλπ.

N.Ο.Ε

O NOE είναι ένας από τους πιο δυναμικούς ράπερ της Ελλάδας, καθώς σε κάθε show του γίνεται κυριολεκτικά χαμός.Ν.Ο.Ε σημαίνει Νόημα. Όραμα. Εξέλιξη. Προερχόμενος από τα νότια προάστια της Αθήνα ο ΝΟΕ προτιμά να σπάει τα όρια του συνηθισμένου και να δοκιμάζει νέα πράγματα από το να στέκεται στην αδράνεια.

Θραξ Πανξ

Τι σχέση μπορεί να έχουν τα παραδοσιακά κάλαντα της Θράκης με την Πανκ? Κάπως έτσι ξεκίνησαν οι Θράξ Πανκς, όταν  αποφάσισαν να “τα πούνε” από το 2008 και μετά παίζοντας σε γάμους, πανηγύρια, πορείες και σκηνικά. Παντού και πουθενά, με μέλι Σταυρίδη, τσίπουρο-μεζέ, και αναμειγνύοντας συστατικά από όλες τις μουσικές και κουλτούρες του κόσμου, παίζουν τη μουσική τους, χωρίς η λέξη Πανκοπανηγυροψυχεδέλεια να φτάνει για να περιγράψει τον ήχο τους.

Kalamata

Και όχι οι Καλαμάτα δεν είναι ελληνικό συγκρότημα. Οι Kalamata προέρχονται από το Hildesheim της Γερμανίας, και από το 2014 μέχρι και σήμερα, τα σπάνε όλα με τις Stoner και psychedelic μελωδίες τους.

ΦΙ ΒΗΤΑ ΣΙΓΜΑ

Με την ολοκλήρωση του «Μετά Απ΄το Τέλος Tour”οι ΦΙ ΒΗΤΑ ΣΙΓΜΑ εκπροσωπώντας το BDC,  έρχονται στη σκηνή του Street Mode για να τα δώσουν όλα, καθώς απομακρύνονται από τη Γη.

Solmeister

Ο Μανώλης Σολιδάκης γεννημένος στις 1 Αυγούστου 1992, περισσότερο γνωστός με το καλλιτεχνικό του όνομα Solmeister το όποιο εμπνεύστηκε από τον Stiffmeister του American Pie είναι έλληνας μουσικός της χιπ χοπ σκηνής.  Η πιο δημοφιλή φράση από όλα τα κομμάτια του είναι “Μη σταματήσεις να αγαπάς ποτέ όπως αγαπούσες στα 16” γιατί θεωρεί πως σε εκείνη την ηλικία υπάρχει αγνότητα και αληθινός ρομαντισμός. 

Bazooka

Οι Bazooka είναι ένα ελληνικό garage punk συγκρότημα από τον Βόλο, με έδρα πλέον την Αθήνα. Φημίζονται για τα έντονα live τους τόσο εδώ όσο και στο εξωτερικό. Πρόσφατα έκαναν το πρώτο τους tour στις ΗΠΑ

Διάβασε εδώ: Όλους τους καλλιτέχνες που αξίζει να δεις τη δεύτερη μέρα!

Πληροφοριες

WEB SITE του Street Mode Festival 2018:

http://www.streetmode.gr

FACEBOOK PAGE του Street Mode Festival 2018:

https://www.facebook.com/streetmodefestival

FACEBOOK EVENT 2018

https://www.facebook.com/events/232529140652420

INSTAGRAM PAGE

https://www.instagram.com/street_mode_festival

YOUTUBE CHANNEL

https://www.youtube.com/streetmodeGR

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Μπες από τώρα στο κλίμα του Street Mode Festival 2018 αγοράζοντας εισιτήρια σε προνομιακές / εκπτωτικές τιμές:

  • 4ήμερο: 30€ (μέχρι εξαντλήσεως)
  • 3ήμερο: 24€ (μέχρι εξαντλήσεως)
  • 2ήμερο: 20€ (μέχρι εξαντλήσεως)
  • 1ήμερο: 10€ (περιορισμένη διάθεση)

Ηλεκτρονικά μέσω viva.gr: https://goo.gl/a9XxJb

Πανελλαδικά στα καταστήματα:

Public, Seven Spots & Media Markt.

Toπικά στα συνεργαζόμενα σημεία:

Ticket House Thessaloniki, Stereodisc Record Shop, The Nephilim Metal Musicstore, Tattooligans, Nico Tattoo, Vida Pirata Tattoo, Stay Hybrid Youth Hostel, Λωτός / Lotus Record Store, Café-Bar Διώροφον, Fragile – Στην Ταράτσα, Καφέ Νίκης 35, Stones Rock Bar, Rover Bar (από τις 20 Αυγούστου και μετά), Snuff (Λάρισα), Syd Records (Αθήνα), Reload Stores (Αθήνα), Viva Kiosks (Σύνταγμα & Τεχνόπολις / Αθήνα), Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης (Αθήνα).

Σχόλια