Η χώρα που μας έχει συνηθίσει να έχει περίεργα πράγματα!

Πολλές φορές τα facts για την Ιαπωνία μας έχουν βάλει σε σκέψεις ή μας έχουν κάνει να εκπλαγούμε ευχάριστα και αυτή είναι άλλη μια φορά. Η χώρα που θα μπορούσε να πει κανείς ότι βρίσκεται σε ένα παράλληλο σύμπαν έχει φορητά πλυντήρια, φορητές τηλεοράσεις και άλλες πολλές συσκευές που άλλες χώρες ούτε έχουν φανταστεί!

Έτοιμος/η να δούμε μερικά από αυτά;

10. Βουτυροτρίφτης

© ohgizmo.com

Όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να αλείψεις σε ψωμί σκληρό βούτυρο και αυτή η συσκευή είναι ότι πρέπει, αφού όπως μπορείς να δεις και από την παραπάνω εικόνα σου επιτρέπει να απλώσεις με μεγάλη ευκολία το βούτυρο!

9. Ένα μηχάνημα μέσω του οποίου εξοικονομείς νερό

© bomb01.com

Αυτό το μηχάνημα, αφού πλύνεις τα χέρια σου αποθηκεύει το νερό και το ρίχνει στην τουαλέτα, όταν πατάς το καζανάκι!

8. Συναγερμός για Laptop

Κάνει αυτό που καταλαβαίνεις. Χτυπά μόλις καταλαβαίνει ότι κάποιος πάει να ακουμπήσει τον υπολογιστή σου, ενώ ταυτόχρονα σου στέλνει ειδοποίηση στο κινητό!

7. Ανιχνευτής κίνησης κοντά σε πόρτα

Αυτό το μηχάνημα είναι ίσως ό,τι πιο έξυπνο έχουμε δει, αφού εάν κάποιος πλησιάσει κοντά στην πόρτα, που το έχεις τοποθετήσει το σηματάκι γίνεται κόκκινο!

6. Προστατευτικό για tablets/βιβλία

Αυτό το προστατευτικό είναι τέλειο αν έχεις βαρεθεί να κρατάς το βιβλίο σου ή το tablet σου! Η επιφάνειά του έχει ειδικές σιλικονούχες “υποδοχές” που κρατούν στη θέση, που εσύ έχεις βάλει τα αντικείμενα και σου επιτρέπουν να διαβάσεις στην πιο άνετη θέση.

5. Ένα γάντι που θα μπορούσε να αντικαταστήσει το ποντίκι του υπολογιστή

Το συγκεκριμένο γάντι σκοπό έχει να αντικαταστήσει το ποντίκι σου! Σκέψου, πόσο περισσότερο βολικό μπορεί να είναι να κάνεις κλικ μόνο κουνόντας το δάχτυλό σου.

4. Τεχνολογία που θα αναλύει την κατάσταση ενός οδηγού

© Kyodo / EAST NEWS

Η Panasonic παρουσίασε ένα είδος τεχνολογίας, το οποίο βοηθά, ώστε να μην κοιμάται κανείς οδηγός στο τιμόνι. Συγκεκριμένα, το σύστημα αναλύει τις εκφράσεις του προσώπου του οδηγού και αντιλαμβάνεται ακριβώς τη στιγμή στην οποία ετοιμάζεται να κοιμηθεί. Η συσκευή ταυτόχρονα προβλέπει πιθανούς κινδύνους, που μπορούν να δημιουργηθούν υπό συνθήκες, ώστε να μην γίνονται ατυχήματα!

3. Ο “μαγικός καθρέπτης”

© EAST NEWS © Yoshio Tsunoda / AFLO / EAST NEWS

Σ’ ένα κόσμο που η πλειονότητα επιζητά την τελειότητα με κάθε μέσο, η Panasoic προτείνει μια συσκευή που αναλύει την “υγεία” του προσώπου. Συγκεκριμένα, ο καθρέπτης αναλύει το δέρμα σου και όλα τα ψεγάδια που έχεις και έπειτα εκτυπώνει μια μάσκα που μπορεί να κρύψει όλα αυτά τα ψεγάδια.

2. Ομπρέλα για το κεφάλι

Η Asahi Power Services παρουσίασε την πρώτη ιπτάμενη ομπρέλα που σε προστατεύει από τη βροχή και ταυτόχρονα έχεις ελεύθερα και τα χέρια σου. Μακάρι, πάντως οι συγκεκριμένες ομπρέλες να είναι ελαφριές, αφού μια κανονική ομπρέλα μπορεί να έχει βάρος μέχρι και 4 κιλά.

1. Ένα ψυγείο που έρχεται κοντά σου όταν το φωνάζεις

Τι καλύτερο από ένα ψυγείο που με το που ακούει τη φωνή σου να το καλείς να έρχεται κοντά σου; Επιπλέον, η συσκευή δεν πέφτει πάνω σε έπιπλα, ανθρώπους ή κατοικίδια, ενώ μπορεί να βάλει και τα πιάτα μέσα στο πλυντήριο πιάτων… Αν αυτό δεν είναι όνειρο τότε τι είναι;

Σχόλια