To Street Mode Festival 2018 επιστρέφει δυναμικά για άλλη μια χρονιά, και δεν πρέπει να το χάσεις!

Το Street Mode Festival κλείνει 10 χρόνια και το γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο! Με πάνω από 100 συναυλίες και δράσεις γύρω από τη street κουλτούρα, είναι προφανές ότι δεν πρέπει να το χάσεις για κανέναν λόγο! Παρακάτω, εμείς σου προτείνουμε 10 καλλιτέχνες από τη δεύτερη μέρα του Street Mode Festival 2018 τους οποίους πρέπει να ακούσεις!

Phil Campbell & The Bastard Sons

O κιθαρίστας των Motorhead από το 1985 μέχρι το 2015, Phil Campbell, μαζί με τους γιους του, τους “Bastard Sons” έκαναν τη πρώτη τους εμφάνιση στο Wacken Open Air Festival της Γερμανίας, τον Αύγουστο του 2016. Από τότε κυκλοφόρησαν το ομώνυμο EP τους, έπαιξαν πολλά headline shows και συμμετείχαν σε πολυάριθμα φεστιβάλ σε όλη την Ευρώπη.

Therapy?

Το βορειοιρλανδίτικο αλτέρνατιβ μέταλ συγκρότημα των Therapy? δημιουργήθηκε το 1989, και αποτελεί μια μπάντα που σίγουρα πρέπει να ακούσεις αν δεν το έχεις κάνει ηδη (ειδικά το Screamanger).

Dog Eat Dog

Τα λόγια είναι περιττά για τους Dog eat Dog. To θρυλικό συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 1990 και συνεχίζει δυναμικά μέχρι και σήμερα, είναι πρωτοπόρος του λεγόμενου “Beastie Boys”, δηλαδή του hardcore punk μαζί με τη ραπ μουσική.

V.I.C

Οι Villagers of Ioannina City (γνωστοί επίσης ως VIC) είναι ελληνικό συγκρότημα της πειραματικής ροκ μουσικής σκηνής από τα Ιωάννινα, το οποίο σχηματίστηκε το 2007 και κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ το 2014, με τίτλο «Riza».Ο ήχος τους αποτελεί συνδυασμό του stoner και ψυχεδελικού rock με την ηπειρώτικη παραδοσιακή μουσική, και αποτελεί ένα από τα αγαπημένα συγκροτήματα του ελληνικού κοινού.

Dope D.O.D

Αν ασχολείσαι με το χιπ-χοπ, είναι αδύνατο να μην έχεις λιώσει έστω και μια φορά τους Dope DOD στα ηχεία σου.Το τρίο από την Ολλανδία είναι επηρεασμένο από το underground hip hop των 90’s και τα αναμειγνύει με σύγχρονους ήχους όπως dubstep και drum n bass δημιουργώντας ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα

Kareem Kalokoh

Ο ηγέτης της κολλεκτίβας των ATH Kids, Kareem Kalokoh είναι ξεκάθαρα ότι καλύτερο υπάρχει στην ελληνική hip hop σκηνή αυτή τη στιγμή. Αυτό.

 

RNS

Οι RNS ιδρύθηκαν το 1990 και τα πρώτα singles του group κυκλοφόρησαν το 2003 στο hiphop.gr. Στην σημερινή σύνθεση του αποτελείται από τους Supreme, Buffalo Bill, DJ Cutbrawl, Zaralee, Αδέσποτο, Θύτης, Pero, Κανών. Με πάνω από 15 χρόνια στην Ελληνική δισκογραφία, το RNS θεωρείται σήμερα το συγκρότημα με τη μεγαλύτερη επιρροή στην νεολαία των 00’s καθώς έχει καταφέρει να περάσει τον δικό του Αθηναϊκό ήχο στο ραπ, μεγαλώνοντας το fan base του από δίσκο σε δίσκο.

Vodka Juniors

Άλλο ένα πολυαγαπημένο ελληνικό συγκρότημα είναι οι Vodka Juniors. Αναμειγνύοντας στοιχεία της dub, reggae, ηλεκτρονικής μουσικής, punk και χιπ χοπ μουσικής, οι Vodka Juniors σπάνε τα μουσικά φράγματα και τα δίνουν όλα για όλα.

Naxatras

Με έδρα τους τη Θεσσαλονίκη, το συγκρότημα των Naxatras μεταφέρνει τη 70’s ψυχεδέλεια, τα διαστημικά riffs και τα ατμοσφαιρικά σόλο σε κάθε σκηνή στην οποία βρίσκονται αλλά και στο κοινό. Έχοντας βγάλει ήδη 3 άλμπουμ τα οποία έχουν σημειώσει διεθνή επιτυχία, το μέλλον είναι λαμπρό για τους Naxatras.

Baildsa

U-S-B UNITED STATES OF BALCANS, U-S-B UNITED STATES OF BALCANS!

Το συγκρότημα ”BAiLdSA” είναι ένα συγκρότημα από την πόλη της  Θεσσαλονίκης. Ο ήχος τους είναι ένας συνδυασμός από του ska με βαλκανικούς ήχους και τσιγγάνικες μελωδίες με post punk αισθητική. Το ύφος της μπάντας τροποποιήθηκε σταδιακά, μπολιάζοντας με νέα στοιχεία ska, reggae, rap το ήδη υπάρχον βαλκανικό γυφτοπάνκ υπόβαθρο.

Δες εδώ τους καλλιτέχνες που αξίζει να δεις την πρώτη μέρα του Φεστιβάλ!

Πληροφοριες

WEB SITE του Street Mode Festival 2018:

http://www.streetmode.gr

FACEBOOK PAGE του Street Mode Festival 2018:

https://www.facebook.com/streetmodefestival

FACEBOOK EVENT 2018

https://www.facebook.com/events/232529140652420

INSTAGRAM PAGE

https://www.instagram.com/street_mode_festival

YOUTUBE CHANNEL

https://www.youtube.com/streetmodeGR

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Μπες από τώρα στο κλίμα του Street Mode Festival 2018 αγοράζοντας εισιτήρια σε προνομιακές / εκπτωτικές τιμές:

  • 4ήμερο: 30€ (μέχρι εξαντλήσεως)
  • 3ήμερο: 24€ (μέχρι εξαντλήσεως)
  • 2ήμερο: 20€ (μέχρι εξαντλήσεως)
  • 1ήμερο: 10€ (περιορισμένη διάθεση)

Ηλεκτρονικά μέσω viva.gr: https://goo.gl/a9XxJb

Πανελλαδικά στα καταστήματα:

Public, Seven Spots & Media Markt.

Toπικά στα συνεργαζόμενα σημεία:

Ticket House Thessaloniki, Stereodisc Record Shop, The Nephilim Metal Musicstore, Tattooligans, Nico Tattoo, Vida Pirata Tattoo, Stay Hybrid Youth Hostel, Λωτός / Lotus Record Store, Café-Bar Διώροφον, Fragile – Στην Ταράτσα, Καφέ Νίκης 35, Stones Rock Bar, Rover Bar (από τις 20 Αυγούστου και μετά), Snuff (Λάρισα), Syd Records (Αθήνα), Reload Stores (Αθήνα), Viva Kiosks (Σύνταγμα & Τεχνόπολις / Αθήνα), Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης (Αθήνα).

Σχόλια