To Street Mode Festival επιστρέφει δυναμικά για άλλη μια χρονιά, και δεν πρέπει να το χάσεις!

Το Street Mode Festival κλείνει 10 χρόνια και το γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο! Με πάνω από 100 συναυλίες και δράσεις γύρω από τη street κουλτούρα, είναι προφανές ότι δεν πρέπει να το χάσεις για κανέναν λόγο! Παρακάτω, εμείς σου προτείνουμε 10 καλλιτέχνες από τη πρώτη μέρα του Street Mode Festival 2018, τους οποίους πρέπει να ακούσεις!

New Model Army

Οι New Model Army είναι βρετανικό rock συγκρότημα, που βασίζεται στη post punk και την βρετανική folk μουσική συμπεριλαμβάνοντας παράλληλα και άλλα είδη όπως κλασσική μουσική, goth  ή και μεταλ. Δημιουργήθηκαν το 1980 στο Bradfordκαι συνεχίζουν μέχρι σήμερα να παίζουν μουσική.

Dub Inc

Οι Dub Inc είναι ένα επταμελές συγκρότημα από τη Γαλλία το οποίο ανήκει αδιαμφισβήτητα στους σημαντικότερους πρεσβευτές της ευρωπαϊκής reggae / dub σκηνής. με στοιχεία dancehall, σε dub και ska ήχου, αλλά και πολιτικοποιημένο στίχο.

Γιάννης Αγγελάκας

Ο θρυλικός Γιάννης Αγγελάκας έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό ως ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Τρύπες, από το 1984 ως το 2001. Μετά τη διάλυση του συγκροτήματος, ακολούθησε σόλο μουσική καριέρα, κυκλοφορώντας προσωπικούς δίσκους σε συνεργασία με πληθώρα άλλων καλλιτεχνών και μουσικών σχημάτων και συνεχίζοντας να είναι ενεργός στην ελληνική μουσική σκηνή μέχρι και σήμερα, πιο δυναμικός από ποτέ.

1000mods

Οι 1000mods είναι ελληνικό ροκ συγκρότημα που σχηματίστηκε το 2006 στο Χιλιομόδι Κορινθίας. Κινούνται στο χώρο του stoner rock με βασικές επιρροές τους: Black Sabbath, Colour Haze, Kyuss και Monster Magnet. Αν έχεις ακούσει το Vidage, δεν χρειάζεσαι ιδιαίτερες συστάσεις.

ΤΖΑΜΑΛ

O ΤΖΑΜΑΛ είναι ένας ράπερ από τη Θεσσαλονίκη, ένας από τα πέντε μέλη των Βόρειων Αστεριών. Επανασυστήθηκε στο κοινό με τη Φαβέλα το 2015 και τα υπόλοιπα είναι ιστορία,

Yawning Man

Οι Yawning Man είναι ένα experimental συγκρότημα από τη Καλιφόρνια, και πρωτοπόροι της desert rock σκηνής. Παρότι έχουν σχηματιστεί από το 1986, οι πρώτες τους δουλειές κυκλοφόρησαν το 2005.

M3MΦ1Σ

Μακριά από αυτό που αποκαλούμε “ελληνικό ροκ” οι Μ3ΜΦ1Σ είναι ένα metal συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη με ελληνικό στίχο και πιασιάρικα, μοντέρνα riffs.

Sleepin Pillow

Οι Sleepin Pillow είναι ένα εξαμελές psychedelic rock συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη. Δημιουργήθηκε το 2004 και συνδυάζει τη rock με την ελληνική και την ανατολίτικη μουσική.

Twinsanity

Το group αποτελείται από δίδυμα αδέρφια: τον Γιάννη και τον Ray, που κατάγονται κατά το ήμισυ από την Αγγλία. Με αγγλικό στίχο και beats που θυμίζουν αυτά των καλλιτεχνών της High Focus Records, το μέλλον τους είναι σίγουρα λαμπρό.

CORETHEBAND

Οι CORETHEBAND είναι ένα αλτ-ποπ/ indie 6μελές συγκρότημα από τη Κρήτη, το οποίο είναι αρκετά γνωστό και αγαπημένο στο συναυλιακό κοινό, καθώς έχουν ανοίξει τις συναυλίες των Arctic Monkeys, Alt-j, You me at six, Miles Kane κλπ.

Αν ακόμα δεν σε πείσαμε δες εδώ 11 λόγους που δεν πρέπει να χάσεις το Φεστιβάλ!

Πληροφοριες

WEB SITE του Street Mode Festival 2018

http://www.streetmode.gr

FACEBOOK PAGE του Street Mode Festival 2018

https://www.facebook.com/streetmodefestival

FACEBOOK EVENT 2018

https://www.facebook.com/events/232529140652420

INSTAGRAM PAGE

https://www.instagram.com/street_mode_festival

YOUTUBE CHANNEL

https://www.youtube.com/streetmodeGR

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Μπες από τώρα στο κλίμα του Street Mode Festival 2018 αγοράζοντας εισιτήρια σε προνομιακές / εκπτωτικές τιμές:

  • 4ήμερο: 30€ (μέχρι εξαντλήσεως)
  • 3ήμερο: 24€ (μέχρι εξαντλήσεως)
  • 2ήμερο: 20€ (μέχρι εξαντλήσεως)
  • 1ήμερο: 10€ (περιορισμένη διάθεση)

Ηλεκτρονικά μέσω viva.gr: https://goo.gl/a9XxJb

Πανελλαδικά στα καταστήματα:

Public, Seven Spots & Media Markt.

Toπικά στα συνεργαζόμενα σημεία:

Ticket House Thessaloniki, Stereodisc Record Shop, The Nephilim Metal Musicstore, Tattooligans, Nico Tattoo, Vida Pirata Tattoo, Stay Hybrid Youth Hostel, Λωτός / Lotus Record Store, Café-Bar Διώροφον, Fragile – Στην Ταράτσα, Καφέ Νίκης 35, Stones Rock Bar, Rover Bar (από τις 20 Αυγούστου και μετά), Snuff (Λάρισα), Syd Records (Αθήνα), Reload Stores (Αθήνα), Viva Kiosks (Σύνταγμα & Τεχνόπολις / Αθήνα), Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης (Αθήνα).

Σχόλια