Αυτές είναι ΟΛΕΣ οι προσφορές που έχεις με το φοιτητικό πάσο 2018! Δες τις αναλυτικά σε περίπτωση που δεν τις γνωρίζεις!

Ας τις δούμε!

Φοιτητικό Δέμα – ΕΛΤΑ

Είσαι φοιτητής στην επαρχεία (ή και όχι) και σκέφτεσαι να στείλεις ή να σου στείλουν δέματα οι φίλοι ή οι γονείς σου; Τώρα τα ΕΛΤΑ προσφέρουν έκπτωση 30% στις τιμές των δεμάτων εσωτερικού για τα δέματα που στέλνονται από ή προς φοιτητές! Μάθε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα των ΕΛΤΑ.

ΚΤΕΛ (Αστικά & Υπεραστικά)

Στα λεωφορεία των υπεραστικών και αστικών ΚΤΕΛ μπορείς με την επίδειξη του φοιτητικού σου πάσο, να έχεις έκπτωση από και προς τον προορισμό, ανάλογα την περιοχή!

Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

Όλες οι ακτοπλοϊκές εταιρείες οποιαδήποτε περίοδο του χρόνου, έχουν καθιερώσει το φοιτητικό εισιτήριο με την επίδειξη του φοιτητικού πάσου.

Έτσι επιλέγοντας τον προορισμό της αρεσκείας σου μπορείς πριν πληρώσεις το εισιτήριο, να δείξεις το πάσο σου, να έχεις έκπτωση και να σου μείνουν και λεφτά για καφέ μέσα στο πλοίο!

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς – Αθήνα
ΟΑΣΑ

Αν μένεις στην Αθήνα ή είσαι φοιτητής από επαρχία στην Αθήνα, με το φοιτητικό πάσο έχεις έκπτωση σε όλα τα Μέσα Μεταφοράς.

Fast Food

Πολλά καταστήματα πώλησης fast food, παντός είδους, παρέχουν ειδικές προσφορές κι εκπτώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, σε φοιτητές, με την επίδειξη και μόνο του φοιτητικού τους πάσο κατά την παραλαβή της παραγγελίας τους μέσω delivery.

Το CU Around σου δίνει 1+1 burgerδώρο στα Simply Burgers, αλλά και 1+1 πίτσα δώρο στη Dominos. Μάθε για τις προσφορές εδώ.

Επικοινωνία – κινητό τηλέφωνο

Μπορεί να έχεις πολύ χρόνο όταν είσαι φοιτητής, αλλά για την επικοινωνία σου όσο χρόνο, SMS και MB και να έχεις δεν είναι ποτέ αρκετά. Με το CU και το φοιτητικό σου πάσο μπορείς να έχεις:

Δωρεάν 600ΜΒ & 600’ προς CU, αυτόματα χωρίς να βάλεις κάρτα, κάθε μήνα
Δωρεάν 500ΜΒ από το bonus ανανέωσης κάρτας
Xclusive πακέτα για να μιλάς και να γράφεις σε όλους και να σερφάρεις όσο θες:
Student Xclusive 5: 1000 λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα & 200ΜΒ, με 5€ τον μήνα

Student Xclusive 7: 1200 λεπτά ομιλίας & 1200 προς όλα τα δίκτυα αλλά και 600ΜΒ, μόνο με 7€ τον μήνα

Cosmote – What’s up / Φοιτητικό Ιντερνετ

Αποκλειστικές προσφορές για το κινητό τους, το σταθερό και το Internet, αλλά και για ψυχαγωγία, ταξίδια, εμπειρίες, μαζί με προηγμένα προϊόντα τεχνολογίας σε προνομιακές τιμές, θα μπορούν να βρουν τη νέα σεζόν οι φοιτητές στο νέο WHAT’S UP Student που έχει όλα όσα χρειάζονται για να απολαμβάνουν τη φοιτητική ζωή.

Με την εγγραφή στην φοιτητική προσφορά του WHAT’S UP Student Καρτοκινητό, οι φοιτητές έχουν δωρεάν κάθε μήνα, για 3 μήνες, το φοιτητικό πακέτο με 1.000′ προς όλα τα δίκτυα και 400MB αξίας 6€

Επίσης, κάθε μήνα παίρνουν αυτόματα δώρo 600ΜΒ και 600′ προς κινητά WHAT’S UP και επιπλέον με κάθε ανανέωση 10€ παίρνουν δώρο ακόμα 500ΜΒ.

Πλέον οι φοιτητές μπορούν να αποκτήσουν για το σπίτι τους το WHAT’S UP Student Double Play, με σταθερό και Internet έως 24Mbps μόνο με 18,79€/μήνα, ή με ταχύτητες COSMOTE VDSL σε τιμές που ξεκινούν από 25,09€/μήνα.

Ακόμα, όσοι φοιτητές θέλουν να έχουν σταθερό λογαριασμό, έχουν στη διάθεσή τους το WHAT’S UP Student ΚαρτοΣυμβόλαιο που μόνο με 17,81€/μήνα προσφέρει 3GB, 500′ προς όλους και 1500′ προς κινητά COSMOTE, ενώ για όσους συνδέονται στο internet με το tablet και το laptop τους, οι προσφορές του WHAT’S UP Student Mobile Internet είναι η ιδανική λύση, με τιμές που ξεκινούν από 5€/μήνα.

Σε όλα τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ οι φοιτητές μπορούν, επίσης, να βρουν αγαπημένα προϊόντα τεχνολογίας, σε μοναδικές προσφορές.

Και επειδή η φοιτητική ζωή είναι και εμπειρίες, το WHAT’S UP Student με το DEALS for YOU, δίνει στους φοιτητές αποκλειστικές προσφορές για ψυχαγωγία, διασκέδαση και ταξίδια, με συνεργασίες όπως Village Cinemas, Everest, Goody’s, Pizza Hut, Chillbox, Allou Fun Park και άλλες.

Δείτε όλες τις προσφορές WHAT’S UP Student στο whatsup.gr/student.

Φοιτητικές Λέσχες

Σε όλες τις φοιτητικές λέσχες των σχολών, παρέχεται η δυνατότητα της δωρεάν σίτισης.

Cinema & Θέατρα

Κάθε φοιτητής επιδεικνύοντας απλά και μόνο το φοιτητικό του πάσο στα εκδοτήρια εισιτηρίων των θεάτρων και των κινηματογράφων, δικαιούται αυτομάτως έκπτωση στην τιμή του εισιτηρίου του, η οποία είναι προκαθορισμένη από τον εκάστοτε χώρο ψυχαγωγίας.

Μουσεία & Αρχαιολογικοί Χώροι

Μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι σε όλη την Ελλάδα παρέχουν μειωμένο ή ΔΩΡΕΑΝ εισιτήριο σε φοιτητές. Το ίδιο ισχύει και για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Φοιτητικό Ίντερνετ

Το σερφάρισμα με το DOUBLE PLAY CU XCLUSIVE είναι γρήγορο και φθηνό αρκεί να δείξεις το φοιτητικό σου πάσο!!

Συγκεκριμένα:

15€ / μήνα για 24 μήνες + ΔΩΡΕΑΝ το τέλος ενεργοποίησης

* Η τιμή των 15€ ισχύει για συνδρομητές με ενεργοποιημένο e-bill. Για τους συνδρομητές που θα επιλέξουν έντυπο λογαριασμό η τιμή διαμορφώνεται στα 16€. Μετά τους 24 μήνες η χρέωση είναι 21€ / μήνα.

Κομμωτήρια – Κέντρα περιποίησης και ομορφιάς

Σε διάφορες περιοχές, πολλά κομμωτήρια και κέντρα ομορφιάς και περιποίησης παρέχουν είτε εκπτώσεις σε επιλεγμένες υπηρεσίες τους, είτε προσφορές σε πακέτα ομορφιάς με την επίδειξη του φοιτητικού πάσου.

 

Σχόλια