Ένα τεστ προσωπικότητας σύμφωνα με τη γλώσσα του σώματος!

Σου έχουμε μιλήσει αρκετές φορές για τη σημαντικότητα της γλώσσα του σώματος και πως μπορείς να την ερμηνεύσεις. Σε αυτό το τεστ προσωπικότητας το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις ποια από τις τέσσερις γυναίκες πιστεύεις ότι είναι πιο επιτυχημένη και μόνο από αυτή σου την επιλογή θα σου πούμε κάτι για την προσωπικότητά σου!

Φυσικά και δεν υπάρχει σωστή και λάθος απάντηση, αφού θα μπορούσε οποιαδήποτε από αυτές τις γυναίκες να είναι επιτυχημένη ή θα μπορούσαν να είναι και όλες.

Δες ξανά την φωτογραφία και διάλεξε προσεκτικά ποια γυναίκα θεωρείς πιο επιτυχημένη!

Astkhik Rakimova

Γυναίκα 1

Astkhik Rakimova

Αν πιστεύεις ότι η πρώτη γυναίκα είναι πιο επιτυχημένη είσαι ένα άτομο με πολλή αυτοπεποίθηση, που δεν διστάζει να αναλαμβάνει νέες προκλήσεις. Επιπλέον, διακατέχεσαι από αισιοδοξία, ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση. Έχεις εργαστεί πολύ σκληρά για να αποκτήσεις τον σεβασμό που θέλεις από τους άλλους και γι’ αυτό και δεν επιτρέπεις σε κανέναν να είναι ασεβής.

Γυναίκα 2

Astkhik Rakimova

Αν διάλεξες τη δεύτερη γυναίκα είσαι ένας άνθρωπος που λειτουργεί περισσότερο με το συναίσθημα παρά με τη λογική. Συνήθως, βέβαια, έχεις δίκιο και καλώς αψηφάς την λογική. Παράλληλα, είσαι ένα άτομο πολύ προσεκτικό, που δρα κυρίως διαισθητικά και δύσκολα παρασύρεται.

Γυναίκα 3

Astkhik Rakimova

Είσαι ορθολογιστής/στρια και αναλύεις κάθε λεπτομέρεια όσο μικρή και αν είναι, ώστε να είσαι όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένος/η σε ό,τι ασχολείσαι. Γι’ αυτό το λόγο και καθυστερείς συχνά να πάρεις μια απόφαση.

Γυναίκα 4

Astkhik Rakimova

Δεν είσαι ένα υπερβολικά φιλόδοξο άτομο, ωστόσο γνωρίζεις πολύ καλά τις δυνατότητές σου και γι’ αυτό μπορείς να επιτύχεις όλα τα πράγματα που θες. Εργάζεσαι πάντα σκληρά για να πετύχεις τους στόχους σου και γνωρίζεις πολύ καλά ότι το μόνο άτομο που ανταγωνίζεσαι τελικά είναι ο εαυτός σου. Επιπλέον, σου αρέσει να αναλαμβάνεις νέες προκλήσεις, χωρίς όμως να βγαίνεις από την ασφαλή ζώνη σου.

Πηγή: brightside.me

Σχόλια