Οικονομικά βιβλιοπωλεία στο κέντρο της Αθήνας που θα βρεις τα πιο φτηνά βιβλία!

Καλοκαίρι χωρίς βιβλία δεν γίνεται -έστω ένα για την παραλία βρε παιδί μου- και επειδή οι διακοπές κόστισαν ήδη πολλά, σου συγκεντρώνω εδώ τα πιο οικονομικά βιβλιοπωλεία που βρήκα στο κέντρο της Αθήνας.

1. Εκδόσεις Πιρόγα

Έχει πολλά στοκ βιβλία σε πολύ καλές τιμές. Ρόζα Λούξεμπουργκ, Λέων Τρότσκι και άλλα πολιτικά στα πέντε ευρώ. Έχει και αρκετά βιβλία ποίησης επίσης σε πολύ καλές τιμές.

Διεύθυνση: Σόλωνος 114

6 οικονομικά βιβλιοπωλεία στην Αθήνα για να ψάχνεσαι με τις ώρες!

2. Ο Σταθμός

Είναι στο Θησείο και έχει τα πάντα. Απο βιβλία ψυχολογίας μέχρι κόμικς. Σε πολύ χαμηλές τιμές που ξεκινούν από ένα ευρώ. Ενδεικτικά η Δίκη και η Μεταμόρφωση του Κάφκα στα 5 ευρώ και ο Χριστός ξανασταυρώνεται του Καζαντζάκη στα 3,5. Επίσης σε αυτό μπορείς να πας και δικά σου παλιά βιβλία και να βγάλεις και κάτι.

Διεύθυνση: Άστιγγος 4

3. Caprice

Αν σου αρέσει να διαβάζεις στα αγγλικά έκανες την τύχη σου. Εδώ όλα τα αγγλικά βιβλία που έχει έξω κάνουν μόλις 1 ευρώ. Έχει ωστόσο και ελληνικά που ξεκινάνε από 2-3 ευρώ.

Διεύθυνση: Ηφαίστου και Αγίου Φιλίππου

4. Βιβλιοπάζαρο – Εκδόσεις Παπαμάρκου

Βιβλία στα 5 ευρώ. Εδώ θα βρεις πολλά βιβλία σε καλές τιμές και εκδόσεις αρκετά παλιές που δεν βρίσκεις εύκολα. Ενδιαφέροντα βιβλία και όχι τόσο τα πολύ κλασικά που βλέπεις συνήθως. Αξίζει την ανηφόρα που θα ανέβεις!

Διεύθυνση: Χαριλάου Τρικούπη 53

5. Παλαιοπωλείο

Όλα πολύ φτηνά. Έχει πάρα πολλα βιβλία στα 1-5 ευρώ και έχει και αρκετές προσφορές του τύπου τα τρία δέκα ευρώ και σε πιο ακριβά βιβλία. Έχει και πάρα πολλά μικρά βιβλία που βολεύουν και για να τα στριμώχνεις στην τσάντα θαλάσσης σου. Αξίζει να το ψάξεις.

Διεύθυνση: Νορμανού 7

6. Φαρφουλάς

Εδώ είδα πολλά πολιτικά και ποίησης σε τιμές 5-8 ευρώ. Είχε όμως και πάρα πολλά σε τιμές 2-5 ευρώ αλλά και αρκετά βιβλία σε προσφορά που αξίζει να διαβάσεις. Επίσης αρκετά μικρά βιβλία τσέπης για να χωράνε και παντού ενώ είδα και αρκετή ερωτική λογοτεχνία

Διεύθυνση: Μαυρομιχάλη 18

Σχόλια