Καταπληκτικά life hacks που θα σου λύσουν τα χέρια και θα κάνουν την ζωή σου καλύτερη!

Αν ψάχνεις τρόπους να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη με ήδη υπάρχοντα υλικά και αντικείμενα και βέβαια δίχως επιπλέον δαπάνες, τότε βρίσκεσαι στο σωστό μέρος. Εδώ, λοιπόν, θα βρεις μερικά εξαιρετικά πρακτικά life hacks που συγκεντρώσαμε αποκλειστικά για εσένα, τα οποία πιθανόν να μην ήξερες μέχρι τώρα και θα διευκολύνουν την καθημερινότητα σου.

1.

Αν τα παπούτσια σου έχουν δυσάρεστη οσμή, τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να προσθέσεις μερικά στεγνά φακελάκια τσαγιού μέσα, ώστε να απορροφηθεί η δυσοσμία. Αν βέβαια όχι μόνο μυρίζουν άσχημα αλλά και είναι υγρά, γέμισέ τα με ένα μείγμα από ρύζι και μαγειρική σόδα και άφησε το για λίγες μέρες.

2.

Θέλεις να ανάψεις το διακοσμητικό κερί σου δίχως να καείς. Πάρε ένα μακαρόνι spaghetti και ανάβοντας την άκρη του, φώτισε εύκολα και αναίμακτα το κερί.

3.

Αφαίρεσε τους λεκέδες από την λεκάνη της τουαλέτας σου, απλώς χύνοντας ένα κουτάκι Coca-Cola στην λεκάνη. Άφησέ για ολόκληρη την νύχτα να δράσει και στην συνέχεια καθάρισε κανονικά την τουαλέτα και ξέπλυνε καλά!

4.

Ενίσχυσε την ένταση των ηχείων του κινητού σου, τοποθετώντας το σε ένα ποτήρι ή ένα μπολ. Έτσι θα μπορείς να ξυπνάς πολύ πιο εύκολα το πρωί και να ακούς δυνατότερα το αγαπημένο σου μουσικό κομμάτι.

5.

Θέλεις να φτιάξεις pancakes χωρίς να προκληθεί κανένας πανικός στην κουζίνα σου; Φτιάξε το μείγμα σύμφωνα με τις οδηγίες της συνταγής και στην συνέχεια τοποθέτησέ το σε ένα άδειο μπουκάλι από κέτσαπ, ώστε να απλώνεται ομοιόμορφα στο τηγάνι.

6.

Τώρα μπορείς να αφαιρέσεις στο άψε σβήσε το κοτσάνι από την φράουλα μόνο ένα ένα καλαμάκι, παιρνώντας το από την κάτω πλευρά της φράουλας προς την πάνω.

7.

Θέλεις να απογειώσεις γευστικά τα φαγητά σου και μάλιστα χωρίς προσθήκη συντηρητικών; Φτιάξε σπιτικό ζωμό από λαχανικά και μπαχαρικά της αρεσκείας σου. Παγώνεις το μείγμα στην κατάψυξη, αφού το βάλεις σε παγοθήκη, και είσαι έτοιμος!

8.

Σε περίπτωση που σου έχουν απομείνει παλιές κασέτες, δεν χρειάζεται να τις πετάξεις, καθώς μπορούν να φανούν χρήσιμες ως βάση για το κινητό σου.

9.

Πέρνα το καλαμάκι μέσα από το ”δαχτυλίδι” του αναψυκτικού σου, για να μην το κυνηγάς κάθε φορά.

10.

Τύλιξε βρεγμένο χαρτί κουζίνας γύρω από το μπουκάλι με το ποτό που θέλεις να παγώσεις γρήγορα, και βάλε το στην κατάψυξη. Σε ένα τέταρτο θα έχει γίνει πάγος. Μια δοκιμή αναμφίβολα θα σε πείσει!

Γιατί δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο!

Σχόλια