Μάλιστα αυτές οι ισπανικές σειρές μπορούν να σε βοηθήσουν να μάθεις ή να φρεσκάρεις τα ισπανικά σου!

Δεν είναι λίγες οι ισπανικές σειρές που έχουν βγει και υπάρχουν αρκετές από αυτές που αξίζει να δεις.

Σε αυτή τη λίστα θα βρείτε μερικές αγαπημένες ισπανόφωνες σειρές, που σίγουρα αξίζουν τον χρόνο σου!

1. Narcos

Δεν θα μπορούσε να μην είναι αυτή η σειρά πρώτη στη λίστα, αφού πρόκειται για μία από τις αγαπημένες μας σειρές!

Το ενδιαφέρον με το Narcos είναι ότι η σειρά δεν παρακολουθεί την ιστορία μόνο του Πάμπλο Εσκομπάρ, αλλά και άλλων διάσημων καρτέλ και κάθε νέα σεζόν είναι όλο και καλύτερη!

2. La Casa de Papel

Και τι δεν έχει ακουστεί γι’ αυτή τη σειρά και το μόνο σίγουρο είναι ότι αξίζει να την παρακολουθήσεις.

Βέβαια, αν δεν είναι του γούστου σου οι αστυνομικές-μυστηρίου σειρές, τότε ίσως και να μην σου αρέσει. Η υπόθεση, τέλος, είναι αρκετά συνηθισμένη, αφού βλέπουμε 8 ληστές να κλείνονται στο Νομισματοκοπείο της Μαδρίτης για αρκετές μέρες…

3. El Príncipe

Μια σειρά που μας θύμισε σε μεγάλο βαθμό το Homeland, αφού ένας πράκτορας στέλνεται στην πόλη El Príncipe για να αποτρέψει μια τρομοκρατική επίθεση…

4. Velvet

Όταν ακούς ότι μια σειρά προέρχεται από τους δημιουργούς μια επιτυχημένης σειράς (στην περίπτωσή μας του Gran Hotel), τότε πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι!

Βέβαια, στην περίπτωση του Velvet μιλάμε για μία αρκετά καλή σειρά που τοποθετείται στα τέλη της δεκαετίας του ’50 και στις αρχές της δεκαετίας του ’60 και αφηγείται τη μετάβαση από την haute couture εποχή σε αυτή της prêt-à-porter!

5. Gran Hotel

Δεν θα μπορούσε ούτε αυτή η εκπληκτική σειρά να λείπει από αυτή τη λίστα και φυσικά οι λόγοι είναι προφανείς!

Πρόκειται για μία από τις πιο γνωστές ισπανικές σειρές, η οποία ξεκινά δείχνοντάς μας ένα νεαρό να φτάνει σ’ ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Εκεί, εργάζεται η αδελφή του, η οποία όμως έχει εξαφανιστεί… Δεν θα σου πω τίποτα άλλο θα σου πω ότι πρέπει απλά να την δεις!

+1 Metástasis

Σίγουρα δεν είναι μία από τις αγαπημένες μας, ωστόσο αν ψάχνεις την ισπανική εκδοχή του “Breaking Bad” τότε στο Metástasis θα το βρεις!

Η ιστορία είναι ακριβώς η ίδια με την κανονική εκδοχή, αλλά φυσικά όχι τόσο καλή όσο η πρωτότυπη ιστορία!

Σχόλια