Σε εμάς πάντως έπεσε μέσα…

Οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι ο τρόπος που δρούμε είναι συνήθειες και όχι συνειδητές αποφάσεις έτσι πολλές από τις συνήθειές σου μπορούν να πουν πολλά πράγματα για την προσωπικότητά σου.

Ίσως σου ακούγεται αστείο το γεγονός ότι η οδοντόκρεμά σου μπορεί να πει κάτι για το χαρακτήρα σου πάντως σε εμάς είχε δίκιο!

Πρώτος Τρόπος 

Oleg Guta

Είσαι γενικά οργανωμένος/οργανωμένη. Δεν σου αρέσει να αφήνεις τίποτα στην τύχη του και θες τα πράγματα να είναι πάντα τακτοποιημένα. Έχεις τη συνήθεια να βοηθάς τους γύρω σου, ενώ εργάζεσαι πολύ σκληρά.

Η σταθερότητα του χαρακτήρα σου, δίνει τη δυνατότητα στους άλλους να βασίζονται πάνω σου και πολύ συχνά είσαι το άτομο από το οποίο θα ζητήσουν βοήθεια!

Δεύτερος Τρόπος

Oleg Guta

Είσαι ρεαλιστής και συνήθως αρκετά βιαστικός σ’ ότι κάνεις. Επιπλέον, καταφέρνεις να φέρνεις πάντα τις υποχρεώσεις σου εις πέρας παρότι δεν χαρακτηρίζεσαι για την οργάνωσή σου.

Τέλος, είσαι αρκετά κοινωνικός και καταφέρνεις πάντα να κρατάς τα συναισθηματικά και τα επαγγελματικά σου σταθερά! 

Τρίτος Τρόπος

Oleg Guta

Είσαι πολύ πεισματάρης και θες πάντα να επιτυγχάνεις τους στόχους σου. Δυστυχώς, είσαι συχνά απαισιόδοξος και δεν εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους. Σε τέτοιο σημείο που στηρίζεσαι κυρίως στον εαυτό σου, τον οποίο και προσέχεις πολύ.

Είσαι καλός με τους άλλους ανθρώπους, ωστόσο η φράση «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» σου ταιριάζει απόλυτα!

Τέταρτος Τρόπος

Oleg Guta

Είσαι ονειροπόλος, καλλιτέχνης και μερικές φορές φαίνεται ότι ζεις στον δικό σου κόσμο. Είσαι αρκετά ευαίσθητος, ευγενικός, προσεκτικός, ενώ ταυτόχρονα είσαι γενναιόδωρος.

Κατακλύζεσαι σχεδόν πάντα από πολλές σκέψεις και ιδέες και χρειάζεσαι πάντα να τις μοιράζεσαι με τους άλλους!

Πέμπτος Τρόπος

Oleg Guta

Είσαι πολύ καλλιτεχνικός και δημιουργικός και βλέπεις τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική!

Δεν είσαι ο οργανωμένος και συχνά δυσκολεύεσαι να έχεις έτοιμα τα πράγματα στην ώρα τους, σε σώζει όμως η αισιοδοξία σου! 

Πηγή: brighside.me

Σχόλια