Το Frapress.gr πήγε στη συναυλία του Theodore στην Τεχνόπολη και ταξίδεψε με την ιδιαίτερη φωνή και μουσική του!

Περιμένεις με ανυπομονησία να χαιρετίσεις την Αθήνα για να καταφτάσεις σε κάποιο νησί μακριά από τη ζέστη και τη βαβούρα της πόλης; Μήπως πήγες τις διακοπές σου και  ψάχνεις απεγνωσμένα τρόπους να περάσεις το υπόλοιπο του καλοκαιριού στην καυτή αυτή πόλη; Χτες στην Τεχνόπολη ένα ιδιαίτερο παιδί, ο Theodore, μας κάλεσε να τα ξεχάσουμε όλα!

Aφού  περάσαμε μία κουραστική Τετάρτη  μας έκανε να χαθούμε σε ήχους ψυχεδελικούς λες και ήμασταν σε κάποια παμπ της Αγγλίας!

Για όσους δεν τον ξέρουν ο αγαπημένος καλλιτέχνης μας μίλησε εδώ για τα πάντα!

Theodore

Μπαίνοντας στην Τεχνόπολη χτες βράδυ το πρώτο πράγμα που διαπίστωσα ήταν ότι η μεγάλη σκηνή που όλοι έχουμε συνηθίσει ήταν κλειστή. Ναι ναι η συναυλία μεταφέρθηκε σε έναν μικρότερο χώρο σχεδόν πίσω από την κεντρική σκηνή και αυτό μας έκανε να νιώσουμε όλοι μια παρέα.

Πολλοί γνωρίζονταν μεταξύ τους, έπιναν μπύρες και αν και ο Theodore δεν ακούγεται πολύ στην Ελλάδα μου έκανε εντύπωση που είδα όλες τις ηλικίες.

Από μικρά παιδάκια έως αγόρια και κορίτσια μεγάλης ηλικίας με τα λινά τους πουκάμισα και τις αέρινες παντελόνες να ψάχνουν να βρουν λίγη σιέστα έπειτα από μία πολύ ζεστή μέρα.

Την συναυλία άνοιξαν οι Foam, ένα νέο pop electronic duo από την Αθήνα που συνδυάζει επιρροές από την indie, electronic, downtempo και dream pop μουσική.

Theodore Theodore

Εγώ κατέβηκα μόνη στον Κεραμεικό, έπιασα ένα ζεστό πεζούλι, σήκωσα την παντελόνα μου λες και ήμουν σε κάποιο νησί και περίμενα.

Γύρω στις 10:30 βγήκε και η φωνή του με μάγεψε. Δεν τον είχα ξανακούσει live και πραγματικά με πήγε πίσω στο χρόνο. Δεν μπορώ ακριβώς προσδιορίσω πως και τι αλλά ξαφνικά το μυαλό μου άδειασε από οποιαδήποτε σκέψη.

Έκλεισα τα μάτια και ήταν σαν να μπήκα σε κάποιο αεροπλάνο χωρίς επιστροφή και με άγνωστο προορισμό. Και έτσι όπως απολάμβανα το ταξίδι και αφού ο Theodore μας παρουσίασε και κάποια τραγούδια από τον καινούριο του δίσκο που θα βγει το φθινόπωρο η συναυλία τελείωσε.

Εγώ απότομα επανήλθα στην πραγματικότητα και όπως κάθε φορά πήρα την μπλε γραμμή του μετρό για να επιστρέψω σπίτι.

Theodore

Ευχαριστούμε πολύ Theodore…

Σχόλια