Φυσικά μπορείς να τον βρεις και σε πολύ χαμηλότερη τιμή- εμείς τις χαμηλές τιμές θα διαλέξουμε μια φορά!

Το site MoveHub έκανε μια έρευνα και βρήκε πόλεις στην Ευρωπή, που θα μπορούσε κανείς να τις χαρακτηρίσει κάπως χιπστερικές. Πόλεις δηλαδή που έχουν επηρεαστεί από την pop κουλτούρα! Μάλιστα, παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον οι παράγοντες που καθορίζουν αυτές τις πόλεις αφού ανήκουν στην pop κουλτούρα!

Vintage μαγαζιά, τατουατζίδικα και καφετέριες είναι μόνο λίγα από τα μέρη που μελετήθηκαν για να βρεθούν ποιες πόλεις θα μπορούσαν να θεωρηθούν ότι έχουν επηρεαστεί από την pop κουλτούρα.

Σε κάποιες, λοιπόν, από αυτές τις πόλεις ο καφές μπορεί να κοστίσει πολύ ακριβά και αυτές είναι οι παρακάτω!

1. Brighton

View this post on Instagram

A post shared by J Austin (@little_jaustin)

Αν δεν ήταν το Brighton σε αυτή τη λίστα ποια πόλη θα ήταν; Ναι, εκεί μπορείς να βρεις τα πάντα και να κάνεις τα πάντα! Είναι γνωστό επίσης ότι είναι πολύ επηρεασμένη από την pop κουλτούρα.

2. Λισαβόνα

Είναι αλήθεια ότι η Λισαβόνα είναι άλλη μια πόλη πολύ επηρεασμένη από την pop κουλτούρα, ίσως λίγο περισσότερο και από το Brighton!

3. Ελσίνκι

View this post on Instagram

A post shared by dji_ops (@dji_ops)

Μπορεί το Ελσίνκι να είναι πολύ μακριά μας και να κάνει κρύο, όμως, οι άνθρωποι περνούν καλά και η pop κουλτούρα «σφύζει» από ζωή.

4. Μπορτνό

https://www.instagram.com/p/BlSdMbSHKQG/?utm_source=ig_embed

Για όσους περιμένατε σε αυτή τη λίστα το Παρίσι σαν μια ακριβή-χιπστερική-επηρεασμένη από την pop κουλτούρα γαλλική πόλη θα σας απογοητεύσω, αφού η Μπορντό είναι λίγο πιο χιπστερική πόλη και μάλιστα πολλές φορές οι τιμές της ξεπερνούν και αυτές που υπάρχουν στο Παρίσι!

Σημ: Το Παρίσι είναι στην 49η θέση στην λίστα!

5. Malmö

Δεν ξέρω αν έχω βρει για άλλο μέρος χιπστεροδηγό, αλλά για την πόλη Malmö στη Σουηδία υπάρχει!

6. Ζυρίχη

https://www.instagram.com/p/BlPs0O6DM4_/?utm_source=ig_embed

Είναι ακριβή (5 ευρώ το νερό τι να λέμε τώρα) και κάπως χιπστερική, ίσως λόγω γεωπολιτικών παραγόντων… Και ναι ο καφές μπορεί να κάνει μέχρι και 12 ευρώ!

7. Μάντσεστερ

Πρωτεύουσα της ροκ + 2 ποδοσφαιρικές ομάδες + pop κουλτούρα + alternative κουλτούρα + βιομηχανία = Η Πόλη των Χίπστερ!

Σχόλια