Γιατί το Bubble Van είναι το νέο Trend της εποχής!

Τα (λίγα) τελευταία χρόνια, ο καλλωπισμός των κατοικιδίων είναι γεγονός. Μια νέα επαγγελματική ενέργεια κάνει την εμφάνιση της στην Αθήνα με συνιδιοκτήτες την Μαριλίνα και τον Αντώνη, δύο νεαρά παιδιά με μεγάλη όρεξη και αγάπη για τα κατοικίδια, που αποφάσισαν να κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα. Ώσπου η ιδέα του Bubble Van έγινε πραγματικότητα. Και εμείς είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας τους παρουσιάσουμε.

Bubble Van: Το νέο trend της εποχής κάνει την εμφάνιση του στην Ελλάδα!

Let the story begin

Λίγα λόγια για το Bubble Van και τι προσφέρει. : 

Το Bubble Van είναι ένα μια κινητή μονάδα περιποίησης και καλλωπισμού σε ένα ειδικά διαμορφωμένο φορτηγάκι, μεταμορφωμένο σε ένα saloon pet grooming με όλα τα conforts! Ερχόμαστε, λοιπόν, έξω από το σπίτι σας κατόπιν ραντεβού και περιποιούμαστε το δικό σας τετράποδο παιδί.

Κάνουμε πλύσιμο, κούρεμα με μηχανή και ψαλίδι, καθαρισμό αυτιών, νυχιών, ματάκια, απομάκρυνση νεκρού τριχώματος και γενικά ό,τι χρειάζεται το καθένα. Έτσι γλιτώνετε πολύτιμο χρόνο από την μετακίνησή σας, ενώ και το ζωάκι σας δεν απομακρύνεται σχεδόν καθόλου από το μέρος που γνωρίζει καλά, οπότε δεν στρεσάρεται και είναι πιο έτοιμο να απολαύσει το μπανάκι του!

Πόσο καιρό δραστηριοποιείστε; Ο κόσμος είναι έτοιμος να δεχτεί μια τέτοιου είδους επιχειρηματική ενέργεια;

Το Bubble Van το ξεκινήσαμε τέλη Απριλίου και η αλήθεια είναι πως ο κόσμος το έχει ήδη αγκαλιάσει. Υπάρχει ανάγκη από καινούριες ιδέες, κυρίως σχετικά με την αξιοποίηση του χρόνου. Έτσι, με εμάς, μπορεί και να είναι σπίτι του, να κάνει ό,τι είχε προγραμματίσει κανονικά και να γλιτώνει από τις τρίχες στο αυτοκίνητο! Επιπλέον, η αγάπη μας για τα κατοικίδια γίνεται εύκολα εμφανής μέσα από τη δουλειά μας και αυτό το αντιλαμβάνονται εύκολα τόσο οι ιδιοκτήτες όσο και οι μικροί μας τετράποδοι φίλοι που δείχνουν πάντα να το απολαμβάνουν.

Λίγα λόγια για τους ιδρυτές του Bubble Van; 

Οι ιδρυτές του Bubble Van είμαστε 4. Εγώ, η Μαριλίνα Σκαρπέτα, ο Αντώνης, δύο πολυαγαπημένα αδέρφια, ο Ερνέστο και ο Κεφτές, που είναι τα δυο τετράποδα παιδιά μας. Ένας λαμπραντορακάς και ένας ημιαιμάκος. Ο Ερνέστο είναι άτακτος, υπερκινητικός και φασαριόζος αλλά πολύ καλό παιδί κ ο Κεφτές είναι αγκαλίτσας και όλο κάνει μουλωχτά τις ζημιές του. Κάπως έτσι είμαστε ο Αντώνης και εγώ.

 

Πώς σας ήρθε η ιδέα για αυτή την επιχειρηματική ενέργεια;

Καταρχάς, προερχόμαστε και οι δύο από διαφορετικούς χώρους μέχρι τώρα, επαγγελματικά, αλλά μοιραζόμαστε από πάντα μια κοινή αγάπη για τους τετράποδους φίλους μας! Ο Αντώνης ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι, εδώ και χρόνια, και εγώ έχω ένα κατάστημα με είδη στολισμού για γάμο και βάφτιση.

Ωστόσο, πάντα θέλαμε να κάνουμε κάτι μαζί επαγγελματικά και να που η ευκαιρία εμφανίστηκε μέσα από αυτή την αγάπη και την τρέλα μας για τα ζώα. Σε ένα από τα πολλά κοινά μας ταξίδια στο εξωτερικό, είδαμε αυτή την ιδέα και σκεφτήκαμε ότι το ιδανικό επάγγελμα είναι να είσαι κάθε μέρα με σκυλάκια. Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα!

Τα σχέδιά σας για το μέλλον;

Τα σχέδιά μας είναι πολλά. Γενικά, είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που δεν σταματάμε να κατεβάζουμε ιδέες κ να τις αναλύουμε με τις ώρες. Εκπαιδευόμαστε συνέχεια για να γινόμαστε όλο και καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε και, σίγουρα, στα άμεσα σχέδια μας είναι η δημιουργία και άλλης κινητής μονάδας περιποίησης, καθώς και άλλων πρωτοποριακών ιδεών που θα κάνουν τη ζωή των σκυλογονιών ευκολότερη.

Επίσης, ήδη προσφέρουμε εθελοντική εργασία για σκυλάκια χωρίς ιδιοκτήτη σε συνεργασία με τους εθελοντές της ζωοφιλικής ένωσης Ηλιούπολης και ελπίζουμε άμεσα να επεκταθούμε και σε άλλες τέτοιες κοινωνικές δράσεις, φροντίζοντας και άλλα πλασματάκια. Ας αφήσουμε, όμως, κάποιες άλλες ιδέες μας για έκπληξη!


Αν κι εσύ μένεις στη Αθήνα και έχεις κατοικίδιο, σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα να καλέσεις το Bubble Van και μετά να δεις που δεν θα ξεκολλάς. Αν θες μάλιστα να μαθαίνεις τα νέα τους τότε μπορείς άνετα να τους ακολουθήσεις  στα social media.

Δες εδώ: Dog Walkers Larissa: Η Ρένια και η Βερονίκη μας μιλούν για το νέο τους «φιλόζωο» εγχείρημα!

 

Σχόλια