Το Summer Nostos Festival 2018 διοργανώνεται και χρηματοδοτείται αποκλειστικά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και επιστρέφει από 17 μέχρι 24 Ιουνίου στο ΚΠΙΣΝ.

Ας δούμε λοιπόν όλους τους λόγους που δεν πρέπει να το χάσεις!

1. Όλες οι δράσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ!

To Summer Nostos Festival (SNFestival) προτείνει έναν νόστο, μια ομαδική ‘επιστροφή’ σε όλα όσα σημαίνει για τον καθένα μας η άφιξη του καλοκαιριού, με μια εβδομάδα δωρεάν εκδηλώσεων για όλους!

Το SNFestival διοργανώνεται και χρηματοδοτείται αποκλειστικά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ/SNF), και μας προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί το κάθε καλοκαίρι, με οδηγό τις μουσικές, τον χορό και τις μελωδίες, τις ιστορίες και τα γέλια, την άσκηση και το παιχνίδι!

Η συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

2. Θα δεις μοναδικές παραστάσεις

Ο χορός και το θέατρο είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του SNFestival. Εμείς μιλήσαμε με τον Ηλία Καρελλά που θα παρουσιάσει τις “δικές” του Όρνιθες και τους Seeking Bliss, μια  ομάδα χορού που είμαστε σίγουροι ότι θα σε εντυπωσιάσει.

Δες εδώ όλες τις παραστάσεις χορού που θα είναι στο Summer Nostos Festival 2018! 

3. Θα δεις αγαπημένους καλλιτέχνες live!

Εμείς εστιάσαμε στους Στέρεο Νόβα γιατί 20 χρόνια από την τελευταία τους κοινή δουλειά, θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά νέο υλικό αλλά η λίστα του Summer Nostos Festival 2018 έχει πραγματικά πάρα πολλά καλλιτεχνικά διαμάντια.

4. Θα ανακαλύψεις νέους καλλιτέχνες απ’ όλο τον κόσμο

Εκτός από τους εγχώριους καλλιτέχνες στο φεστιβάλ είναι καλεσμένοι μουσικοί από το εξωτερικό που είτε γνωρίζεις είτε ήρθε η ώρα να τους ανακαλύψεις! Αυτό είναι σίγουρα μια μοναδική ευκαιρία.

5. Θα δοκιμάσεις νέα πράγματα

Έχεις κάνει ποτέ kayak στο κανάλι του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος; Έχεις δοκιμάσει ποτέ να κάνεις capoeira; Αναρρίχηση; Το πρόγραμμα του SNFestival είναι γεμάτο με τέτοιες δράσεις!

6. Είναι ιδανικό ΚΑΙ για μικρά παιδιά!

Το μαγικό με αυτό το φεστιβάλ είναι ότι απευθύνεται σε ΟΛΟΥΣ! Και φυσικά οι μικροί μας φίλοι δεν θα έμεναν εκτός. Όχι απλά υπάρχουν δράσεις που απευθύνονται σε μικρά παιδιά αλλά είναι εκπαιδευτικές και σίγουρα αξίζει να τις παρακολουθήσουν.

7. Θα μάθεις νέα πράγματα

Τα εκπαιδευτικά workshops δεν είναι μόνο για τα μικρά παιδιά αλλά και για μεγάλους!

8. Όλα αυτά θα πραγματοποιηθούν για 6 μέρες στον πανέμορφο χώρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

Το SNFestival βρίσκει ιδανικό χώρο διεξαγωγής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), επιστρέφοντας το ΙΣΝ με αυτό τον τρόπο, μια φορά τον χρόνο, στο σπίτι που δημιούργησε για όλον τον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, πολλαπλά σημεία του ΚΠΙΣΝ, τόσο στο κτιριακό του συγκρότημα όσο και στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, φιλοξενούν εκδηλώσεις και δρώμενα με ελεύθερη είσοδο.

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος επιστρέφει για τέταρτο καλοκαίρι, ως οικοδεσπότης, διοργανωτής και αποκλειστικός δωρητής, για μία μόνο εβδομάδα το χρόνο, στο σπίτι που δημιούργησε για όλο τον κόσμο, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Η υλοποίηση του SNFestival πραγματοποιείται σε συνεργασία με την ΚΠΙΣΝ ΑΕ.

Δες εδώ ΟΛΟ το πρόγραμμα! 

Σχόλια