To AthenStyle γίνεται 10 χρονών και το γιορτάζει με το πάρτι της χρονιάς.

Όταν πριν 10 χρόνια η Αθήνα δεν γνώριζε καν τι σημαίνει Hostel και οι ταξιδιώτες με τα μεγάλα σακίδια στην πλάτη (ήδη πολλά έχουν γίνει μεγάλες βαλίτσες) προκαλούσαν βλέμματα περιέργειας, εμφανίστηκε το AthenStyle στο Μοναστηράκι.

Το AthenStyle γίνεται 10 χρόνων και το γιορτάζει με παρτάρα στην ταράτσα του!

Ήρθε να ταράξει τα ήσυχα νερά των ξενοδοχείων και αμέσως έγινε τόπος συγκέντρωσης στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας για όσους «τυχερούς» ταξιδιώτες περνούσαν από το κέντρο της πόλης μας για να την γνωρίσουν για λίγες ημέρες και να ανταλλάξουν με όποιον είχε το ενδιαφέρον πολύτιμες συμβουλές από τα ταξίδια τους.

Η ταράτσα του AthenStyle έγινε γρήγορα η εναλλακτική λύση για όσους θέλουν ανεμπόδιστη θέα αλλά και ανάλαφρο περιβάλλον.

Το AthenStyle γίνεται 10 χρόνων και το γιορτάζει με παρτάρα στην ταράτσα του!

10 χρόνια AthenStyle, 10 χρόνια ταξίδια, 10 χρόνια Rooftopbar, 10 χρόνια αξέχαστων αναμνήσεων που άλλαξαν τον τρόπο σκέψης πολλών Αθηναίων για τα Hostels: στιγμές πράγματι μοναδικές.

Μια τέτοια μοναδική στιγμή μας περιμένει την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018. Ελατε να γιορτάσουμε μαζί από το ηλιοβασίλεμα στην ταράτσα μας μέχρι και το μουσικό μας live στο BAR NEXTDOOR στο ισόγειο του AthenStyle με Appalachian Cobra Worshippers και DJ RPM Cartel.

Το AthenStyle γίνεται 10 χρόνων και το γιορτάζει με παρτάρα στην ταράτσα του!

Δηλώστε συμμετοχή στην εκδήλωση μας με e-mail RSVP info@AthenStyle.com μέχρι και 30/05/18, στέλνοντας το όνομα σας, την εταιρεία σας και πόσα άτομα θα είστε.

AthenStyle

Agias Theklas 10, 10554 Monastiraki, Athens, Greece

Email: info@athenstyle.com

Reception +30 210 322 5010

We are a proudly selected hostel of the Europe’s Famous Hostels

Σχόλια