Η πόλη της Θεσσαλονίκης φιλοξένησε το Burger Fest και αυτά είναι τα 5 πράγματα που κάναμε εκεί!

Για ένα ζουμερό τριήμερο (18- 20 Μαΐου) ταξίδεψε προς τα βόρεια το Burger Fest με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Οι λάτρεις του burger είχαν τη δυνατότητα να γευτούν πλούσια πράγματα, να πιουν άφθονη μπύρα, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και να διασκεδάσουν με κάθε είδους μουσική.

1. Burger Houses

Τα καλύτερα εστιατόρια των burgers σέρβιραν κάθε είδους μπιφτεκόψωμα με τον οποιοδήποτε δυνατό συνδυασμό. Συμμετείχαν συνολικά 8 από τα καλύτερα burger houses της πόλης. Ανάμεσα σε αυτά ξεχώρισε για τις ιδιαίτερες γεύσεις του, το ‘’Τhe Big Kahuna’’ που περιελάμβανε εξωτικών προορισμών γεύσεις και μπιφτέκια από κρέας στρουθοκαμήλου και κροκόδειλου.

Συνδυασμοί που τρέλαιναν τον ουρανίσκο πρόσφερε και  «Το κουτούκι του Νικόλα» συνδυάζοντας παραδοσιακές με μοντέρνες γεύσεις. Γνωστό αλλά χωρίς να κλέψει ιδιαίτερες εντυπώσεις παρευρισκόταν και το «Goody’s Burger House», προσφέροντας κλασικά αλλά αγαπητά και γνωστά σε όλους μπιφτέκια.

2. Μπύρα

Επειδή burger χωρίς μπύρα δεν γίνεται, μεγάλος χορηγός ήταν η Heineken. Η μπύρα έρεε άφθονη και σε συνδυασμό με τα ιδιαίτερα φαγητά, τον καλό- σχετικά, μας έβρεχε λίγο- καιρό και τις μουσικές απογείωναν την απόλαυση και τη διασκέδαση. Άσε που η τιμή της συμπεριλαμβανόταν στο εισιτήριο εισόδου και κανείς δεν έφευγε χωρίς να πιει, γιατί burger + μπύρα = αγάπη!

3. Happenings

Πέρα από τις γευστικές απολαύσεις, υπήρχαν και απολαύσεις αναψυχής για κάθε ηλικία και γούστο. Για τους μεγαλύτερους και αυτούς που ήθελαν να ακονίσουν το μυαλό τους μπορούσαν να συμμετέχουν στο Battle Γρίφων, στο Mini Escape Game και στο Κυνήγι Θησαυρού. Για το Σαββατοκύριακο όσοι γονείς έρχονταν με τα παιδιά τους μπορούσαν να τα απασχολήσουν στο Kid’s Game.

Πολύ ιδιαίτερο ήταν και το τεστ γευσιγνωσίας που διοργάνωνε το efood καθώς και το γεγονός πως διακεκριμένοι σεφ μαγείρεψαν σε ένα live cooking με τον κόσμο να παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον.

Όλα όσα είδαμε στο Burger Fest Θεσσαλονίκη 2018!

4. Μουσική

Από τις 2 το μεσημέρι που ξεκινούσε η είσοδος του κόσμου πολλοί DJs με τη μουσική τους κρατούσαν παρέα και διασκέδαζαν τους παρευρισκομένους. Το βράδυ, όμως, το κλίμα γινόταν ακόμα καλύτερο με τη μουσική σκηνή πάνω στην οποία φιλοξενήθηκαν νεανικές μπάντες της πόλης όπως οι KAZZO, Vanilla the Band και Balidsa. Ωστόσο, δεν έλειψαν και τα κάπως γνωστότερα ονόματα όπως ο ανεβαστικός Tonis Sfinos και οι Locomondo με τις reggae επιρροές τους.

Όλα όσα είδαμε στο Burger Fest Θεσσαλονίκη 2018!

5. Διαγωνισμός

Την τελευταία μέρα απονεμήθηκαν και βραβεία στα καλύτερα Burger houses. Ο κόσμος πέραν των άλλων εκδηλώσεων μπορούσε να εκφράσει έμπρακτα την άποψή του για τα φαγητά που τον εντυπωσίασαν περισσότερο. Έτσι, στο «Goody’s Burger House» απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα. Από τους υπόλοιπος 7 «οίκους», το 3ο βραβείο απέσπασε «Το κουτούκι του Νικόλα», το επόμενο δόθηκε στο “Loco grill”, ενώ το τίτλο του καλύτερου Burgerάδικου το κοινό το χάρισε στο “The Big Kahuna”.

Όλα όσα είδαμε στο Burger Fest Θεσσαλονίκη 2018!

 

Ήταν ένα τριήμερο που ικανοποίησε κάθε είδους επιθυμία για διαφορετική διασκέδαση. Όποια ώρα της μέρας και αν αποφάσιζες να πας, ένα ήταν σίγουρο: πως είχες πάντα κάτι να κάνεις και περνούσες καλά.

Σπεύσατε στο επόμενο οπωσδήποτε!

 

Σχόλια