Η κλήρωση των υποψηφίων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Μαϊου!

πρακτική άσκηση

Η αμειβόμενη πρακτική άσκηση θα ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2018 και θα ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο του 2019. Η σύμβαση πρακτικής άσκησης θα καταρτισθεί με την ΚΠΙΣΝ ΑΕ.

Στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας και ανάπτυξης κοινών δράσεων με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και την Εθνική Λυρική Σκηνή το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προσφέρει σε άτομα ηλικίας 18-35 ετών τη δυνατότητα αμειβόμενης πρακτικής άσκησης στους τρεις φορείς.

Στόχος είναι η αντιμετώπιση του υψηλού ποσοστού ανεργίας στην Ελλάδα, ώστε να δημιουργηθούν καλύτερες προοπτικές εργασίας και νέες ευκαιρίες ανάπτυξης δεξιοτήτων για τη νέα γενιά.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρακτική άσκηση σε πεδία σχετικά με τις διάφορες πτυχές της λειτουργίας των τριών φορέων. Μέσα από το πρόγραμμα, οι ασκούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους, να αναπτύξουν δεξιότητες επικοινωνίας, συνεργασίας και επίλυσης προβλημάτων, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν εκ των έσω τους μηχανισμούς και τον τρόπο λειτουργίας των τριών φορέων.

Προκειμένου να διατηρηθεί το αδιάβλητο της διαδικασίας, δεν υπάρχει η δυνατότητα υποβολής εκ νέου της αίτησης ή συμπληρωματικών στοιχείων, οπότε παρακαλείσθε να έχετε ελέγξει λεπτομερώς όλες τις σχετικές πληροφορίες και επιλογές πριν την ολοκλήρωση υποβολής της αίτησης.

Πρακτική  Άσκηση – Διαδικασία κατάθεσης υποψηφιότητας

Οι συνολικές διαθέσιμες θέσεις είναι 32 και αφορούν πρακτική άσκηση για διαφορετικά τμήματα των τριών οργανισμών από τα κάτωθι πεδία:

 

ΠΕΔΙΟ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

6

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

4

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΙΑΣ

6

ΤΕΧΝΗΣ ΗΧΟΥ

2

ΤΕΧΝΩΝ ΗΧΟΥ & ΕΙΚΟΝΑΣ

1

ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ

2

ΜΟΥΣΙΚΗΣ & ΜΟΥΣΙΚΟΛΟΓΙΑΣ

3

ΜΟΥΣΙΚΩΝ & ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

2

ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ / MARKETING & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

1

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

2

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

2

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ

1

ΣΥΝΟΛΟ

32

 

Η επιλογή για τις θέσεις αυτές θα γίνει από μία δεξαμενή υποψηφίων που θα προκύψει μέσω ξεχωριστής κλήρωσης για κάθε ένα από τα παραπάνω πεδία, παρουσία συμβολαιογράφου, ενώ θα ακολουθήσουν από μία έως δύο προσωπικές συνεντεύξεις.

Οι υποψήφιοι θα χρειαστεί να υποβάλουν αίτηση μέσω της ιστοσελίδας SNFCC.org/internships, επιλέγοντας το πεδίο που τους αφορά, βάσει του αντικειμένου των σπουδών και ακαδημαϊκών γνώσεων τους και θα πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις πτυχίου ή διπλώματος, καθώς και να διαθέτουν πιστοποιημένη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Περισσότερες πληροφορίες στο: https://www.snfcc.org/about/internships/

Σχόλια