Δείτε σε ποιους σταθμούς είναι κλειστές οι πύλες!

Κλειστές είναι από τις 10:00 π.μ. σε τουλάχιστον 13 σταθμούς του Μετρό όλες οι πύλες του ηλεκτρονικού εισιτηρίου (συμπεριλαμβανομένων των πυλών ΑΜΕΑ).

Σύμφωνα με πληροφορίες, κλειστές είναι οι πύλες στους σταθμούς από Σεπόλια έως και Δάφνη στη γραμμή 2 με εξαίρεση τους σταθμούς ΠανεπιστήμιοΟμόνοια και Αττική και από Εθνική Άμυνα έως και Σύνταγμα στη γραμμή 3. Εκτός απροόπτου, οι πύλες στους σταθμούς αυτούς θα παραμείνουν κλειστές οριστικά και η διέλευση θα είναι δυνατή μόνο με τη χρήση ηλεκτρονικών εισιτηρίων.

Μέχρι και χτες Δευτέρα ήταν σε εξέλιξη συζητήσεις μεταξύ της διοίκησης της ΣΤΑΣΥ και εργαζομένων σχετικά με την εξέλιξη του κλεισίματος των πυλών του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Τελικά αποφασίστηκε πως σε σταθμούς όπου το προσωπικό δεν επαρκεί, στον απεγκλωβισμό των επιβατών από τις κλειστές πύλες θα βοηθήσουν ελεγκτές καθώς και υπάλληλοι σεκιούριτι.

Στους σταθμούς του ΗΣΑΠ οι πύλες θα παραμείνουν ανοικτές μέχρις ότου όλοι οι σταθμοί επανδρωθούν με το απαραίτητο προσωπικό και μέχρι να αποκτηθούν τα απαραίτητα πιστοποιητικά πυρασφάλειας. Στο σταθμό Πανεπιστήμιο η πύλη των ΑΜΕΑ θα παραμείνει ανοικτή προς το παρόν λόγω μη επάρκειας αυτόματων μηχανημάτων έκδοσης εισιτηρίων.

Πηγή: athenstransport.com

Σχόλια