Ας δούμε τα Eurovision 2018 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ, ποια είναι μεγάλα φαβορί και φυσικά σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα και η Κύπρος.

H Γιάννα Τερζή θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2018 και είναι μέσα στην πρώτη δεκαπεντάδα σύμφωνα με τις αποδόσεις.

Eurovision 2018 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Το Ισραήλ φαίνεται πως είναι το πρώτο φαβορί για τη νίκη στη Eurovision 2018, η οποία θα διεξαχθεί στη Λισσαβόνα.

Οι δύο ημιτελικοί θα λάβουν χώρο στην Altice Arena και θα γίνουν στις 8 και 10 Μαϊου. Ο τελικός θα γίνει το Σάββατο 12/5.

Οι Εσθονία, Τσεχία και Βουλγαρία ακολουθούν κατά πόδας, ενώ η Ελλάδα με τη Γιάννα Τερζή από τη 14η θέση ανεβαίνει συνεχώς! Βεβαίως, η συγκεκριμένη διοργάνωση μας έχει προσφέρει μεγάλες ανατροπές και όλα κρίνονται τις τελευταίες μέρες.

Eurovision 2018 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ – ΚΥΠΡΟΣ

Μετά την πρόβα η Κύπρος ανέβηκε ξαφνικά στην 14η θέση και πριν από λίγο στην 9η όσον αφορά στον τελικό ενώ όπως δίνουν τα γραφεία στοιχημάτων η Κύπρος περνά άνετα στον τελικό καταλαμβάνοντας μάλιστα την 5η θέση στον πρώτο ημιτελικό που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 8 Μαΐου.

Όλα βέβαια είναι ρευστά και όπως όλα δείχνουν η δυναμική παρουσία της Ελένης Φουρέιρα αλλάζει θετικά τα δεδομένα της κυπριακής αποστολής! Ανυπομονούμε για τον πρώτο ημιτελικό!

Η πρώτη δεκάδα σύμφωνα με τα προγνωστικά μέχρι στιγμής έχει ως εξής:

Έτσι λοιπόν, στις 10 πρώτες θέσεις βρίσκονται οι εξής χώρες:

10. Αζερμπαϊτζάν

9. Αρμενία

8. Αυστρία

7. Βέλγιο

6.Κύπρος

5.Ελλάδα

4.Εσθονία

3.Βουλγαρία

2.Τσεχία

1.Ισραήλ

Eurovision 2018

Ο διαγωνισμός θα αποτελείται από δύο ημιτελικούς και έναν τελικό, οι οποίοι θα διεξαχθούν στις 8, 10 και 12 Μαΐου, αντίστοιχα.

Τα τρία ζωντανά σόου, θα παρουσιαστούν από τις Καταρίνα Φουρτάντο, Ντανιέλα Ρουά, Φιλομένα Καουτέλα και Σίλβια Αλμπέρτο. Eurovision 2018 πόσες χώρες συμμετέχουν; 43 χώρες θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό του 2018, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ των διαγωνισμών του 2008 και του 2011.

Η Ρωσία θα επιστρέψει μετά από την αποχώρησή της το 2017. Για πρώτη χρονιά ύστερα από το 2011 καμία χώρα δεν αποχώρησε από τον διαγωνισμό.

Η Altice Arena, κατασκευάστηκε για την Παγκόσμια Έκθεση του 1998 (Expo ’98) και έχει χωρητικότητα 20.000 θεατών, κάνοντάς την, τον μεγαλύτερο κλειστό χώρο εκδηλώσεων στην Πορτογαλία και έναν από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη.

Η αρένα βρίσκεται στην «καρδιά» του Parque das Nações, μιας περιοχής στα βορειοανατολικά της Λισαβόνας, όπου φιλοξένησε την Expo ’98. Συνδέεται με μετρό, με το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λισαβόνας και με τρένο (από τον σταθμό Oriente), με την υπόλοιπη χώρα και την Ευρώπη

Σχόλια