8. Έχετε Κάνει Κράτηση;

Μια τελειομανής σεφ, η Κέιτ, συνηθισμένη να διατηρεί απόλυτο έλεγχο στην κουζίνα ενός εστιατορίου του Μανχάταν όπου βασιλεύει, τα χάνει, όταν από την μια, υιοθετεί την εννιάχρονη κόρη της αδελφής της που πέθανε πρόσφατα, και όταν από την άλλη, προσλαμβάνεται στο εστιατόριο ένας άλλος σεφ, ανάλαφρος, εύθυμος και ερωτεύσιμος.

9. Η Μεγάλη Βραδιά

Δυο αδέλφια, που διατηρούν ένα εστιατόριο με παραδοσιακή ιταλική κουζίνα, ετοιμάζουν μια μεγάλη βραδιά προς τιμή ενός διάσημου μουσικού, πιστεύοντας ότι αυτό θα τους φέρει πελάτες.

10. Eat Pray Love

Καταλαβαίνοντας ότι έχει εγκλωβιστεί σε έναν τυπικό γάμο, η Λιζ αποφασίζει να χωρίσει και να ξεκινήσει από τη Νέα Υόρκη ένα ταξίδι στον κόσμο, προκειμένου να βρει την εσωτερική ισορροπία και τον πραγματικό εαυτό της.

11. Πολίτικη Κουζίνα

Ο Φάνης, Πολίτης στην καταγωγή και αστροφυσικός στο επάγγελμα, ξαναγυρίζει στην Πόλη ύστερα από τριάντα χρόνια για να δει τον άρρωστο παππού του. Το ταξίδι δίνει την αφορμή για αναδρομή στο παρελθόν, όταν ως παιδί στην Πόλη μάθαινε τα μυστικά της μαγειρικής και ζούσε τον πρώτο έρωτα με τη μικρή Σαϊμέ.

12. Chef

Ο σεφ ενός πολυτελούς εστιατορίου συγκρούεται με έναν κριτικό γεύσης και κατόπιν με το αφεντικό του, το οποίο τον απολύει. Με παρότρυνση της πρώην γυναίκας του, επιστρέφει στο Μαϊάμι και ξεκινά τη δική του επιχείρηση: μια κινούμενη καντίνα με γκουρμέ φαγητό.

13. Η Γιορτή της Μπαμπέτ

 

Η Μπαμπέτ είναι μια Γαλλίδα, η οποία μετά τα γεγονότα της Κομμούνας βρίσκει καταφύγιο στη Δανία στο σπίτι δύο ανύπαντρων γυναικών σε ένα απομονωμένο ψαροχώρι. Ζει μαζί τους για χρόνια ως οικονόμος και όταν κερδίσει το λαχείο θα ξοδέψει όλη την περιουσία της για να ετοιμάσει ένα αξέχαστο ευχαριστήριο γεύμα.

14. Soul Kitchen

Για τον Ζήνο Καζαντζάκη, τον Ελληνογερμανό ιδιοκτήτη ενός τριτοκλασάτου εστιατορίου στο Αμβούργο, όλα πάνε στραβά. Η κοπέλα του βρίσκει δουλειά στη Σανγκάη, το γκουρμέ μενού του καινούργιου σεφ διώχνει τους λιγοστούς του πελάτες, ενώ αναγκάζεται να προσλάβει τον υπό περιοριστικούς όρους αδερφό του ως μάνατζερ…

Σελίδες: 1 2

Σχόλια

1 2