Τον Μάρτιο το Frapress.gr χάρις τη δική σας υποστήριξη έκανε σύμφωνα με τα Google Analytics 770,643 προβολές!

Φυσικά και δεν θα πάρουμε ως σημάδι ότι από τις 770,643 προβολές, οι μοναδικές ήταν 666,840. Αξίζει όμως να σημειώσουμε ότι το 70% των αναγνωστών μας είναι 18-34 ετών!

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε ΠΑΡΑ πολύ για την υποστήριξη σας.

Το Frapress.gr είναι πάνω απ’ όλα οι άνθρωποι του.

Θα θέλαμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την ομάδα αρχισυνταξίας, τους αρθρογράφους μας και φυσικά όλους εσάς, τους αναγνώστες μας. 

Ο Μάρτιος είναι μόνο το έναυσμα για να αποδείξουμε ότι το περιεχόμενο στο διαδίκτυο μπορεί να έχει ουσία και συγκεκριμένους στόχους. Γι’ αυτό μέσα από τα άρθρα μας προσπαθούμε απλά και κατανοητά να μεταφέρουμε στους αναγνώστες μας κομμάτια του Πολιτισμού, της Εκπαίδευσης, των Σκέψεων μας,  όλα αυτά που αφορούν τις πόλεις μας (Urban Frapress, Βγες Έξω) και φυσικά ό,τι Νέο Παίζει.

Το Frapress.gr αποτελεί ένα εναλλακτικό Υouth Cultural Community, ένα ψηφιακό Think Tank που έχει τις πόρτες του ανοιχτές σε όλους! 

Η φιλοσοφια και το οραμα μας – JOIN US!

Φιλοσοφία Frapress.gr

O σκοπός του Frapress.gr είναι να πρεσβεύει την ενημέρωση των αναγνωστών στους τομείς της Εκπαίδευσης, του Πολιτισμού και των Σκέψεων. Η Κάθε στήλη αντιπροσωπεύει ένα κομμάτι που δημιουργεί έναν καλλιεργημένο άνθρωπο.

Η ποιότητα της σύγχρονης πολιτιστικής παραγωγής ορίζεται με πολλά διαφορετικά κριτήρια τα οποία αναδιαμορφώνονται συνεχώς και το Frapress.gr είναι εδώ για να καλύψει την ανάγκη του νέου ανθρώπου να εκφράζεται, να αναζητά πληροφορίες και να προτείνει νέα πράγματα.

Το Frapress.gr αποτελείται από ετερόκλητα νέα άτομα τα οποία ως επί το πλείστον είναι φοιτητές και αντιπροσωπεύουν διαφορετικές κουλτούρες.

Το Frapress.gr αποτελεί ένα εναλλακτικό Υouth Cultural Community στην πόλη, ένα ψηφιακό Think Tank που έχει τις πόρτες του ανοιχτές σε όλους. Δε θεωρούμε καμία γνώση δεδομένη.

Αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι δυστυχώς η γενιά μας είναι θύμα της υπερπληροφόρησης και εντέλει ημιμαθής. Ξεκινάμε από το μηδέν θέλοντας να καλλιεργήσουμε τους αναγνώστες μας. Τους εισάγουμε σε έννοιες εξηγώντας τες προφανώς όχι επιστημονικά αλλά όπως θα τις λέγαμε σ’ έναν φίλο μας.

Εκεί ακριβώς είναι η διαφορά μας. Μιλάμε απλά και κατανοητά.

Όραμα Frapress.gr

Η οικοδόμηση ενός ψηφιακού think tank με συγκεκριμένες αξίες, όπου ο στόχος του είναι διπλός:

Η δημιουργία μίας κοινότητας όπου τα μέλη της αλληλοεπιδρούν, μπορούν να εκφράζονται, να εκδηλώνουν τις δικές τους ιδέες και Εν τέλει, η διάχυση της φιλοσοφίας μας στην κοινωνία.

Γνώρισε καλύτερα το Youth Cultural Community του Frapress.gr μέσα από 5 άρθρα:

1.Στα Frawards 2017 έγινε πανικούλης και αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές – Η μέρα που επί-βραβεύσαμε τους αρθρογράφους μας!

2. H εμπειρία μου στο Frapress.gr – Οι αρθρογράφοι μας μιλούν για τις εντυπώσεις τους!

3. Το Frapress.gr πήγε για 5×5 και δάκρυσαν και οι πέτρες – Και ναι οι αρθρογράφοι μας πήγαν για ποδόσφαιρο – δεν περιγράφουμε άλλο-

4. Πήγαμε στους ΒΙΕΤΝΑΜ, περάσαμε τέλεια. Στοπ. Καμαρώστε μας. Όβερ. – Και Youth και Cultural και Community.

5. Το Frapress.gr γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας – Οι άντρες του site μας μιλούν για τις γυναίκες του! (awwwwww). 

Εάν ενδιαφέρεσαι να γίνεις αρθρογράφος του Frapress.gr μπορείς να μάθεις περισσότερα στο σχετικό άρθρο ΕΔΩ! 

Σχόλια