Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ζητήσαμε από τους άνδρες συνεργάτες-αρθρογράφους μας να μας πουν λίγα λόγια για τη σχέση τους με τις γυναίκες του Frapress.gr.

Το αποτέλεσμα είναι αν μη τι άλλο … συγκινητικό!

 

Αθανάσιος – Δανιήλ Αλεξανδρίδης

Μου έχουν φάει τα καλύτερά μου χρόνια, ο όρος του founder δεν υπάρχει, οι αρχισυντάκτριες και οι βοηθοί αρχισυνταξίας είναι οι αρχηγοί όλων μας. Εσύ, όμως, αγαπημένε αναγνώστη μου πρέπει να ξέρεις ότι η γυναίκα είναι ένα υπέροχο πλάσμα που η δυναμική και η ευστροφία της ξεπερνάει τα πάντα. Τα τέσσερα κορίτσια μας (Εβίτα, Δήμητρα, Φωτεινή και Δέσποινα) είναι η αιτία που το Frapress.gr λειτουργεί άρτια και μεγαλώνει. Αλλά έχω να σου πω και ένα άλλο μυστικό: όταν βγαίνουμε έξω για κρασιά είναι η πιο ευχάριστη παρέα με κάνουν να χαμογελώ και να είμαι ευγνώμων που τις γνωρίζω την κάθε μια ξεχωριστά και ας μην τους το έχω πει.

Γιώργος Φιρμάνι

Η γνωριμία μου με τις γυναίκες του site δε θα μπορούσε να μην ξεκινήσει με την Εβίτα.
Όταν ο φίλτατος ο Μάνος ο Κόφις μου έκανε το ψηστήρι να έρθω στο Frapress (λες και δεν ήθελα, τέλος πάντων) μου έλεγε “Έλα μπρο μου μη ψαρώνεις με τη τύπισσα στην ηλικία μας είναι, στείλε το κείμενο σου.” Τελικά μας βγήκε και μικρότερη! Μην τη λέτε κυρία Εβίτα παιδιά, θα πέσει σε κατάθλιψη! Τέλος πάντων αφού όλα πήγαν καλά και με κράτησε στο site μετά από έξι μήνες απραξίας πάλι καλά να λες…
Όσο αναφορά το δίδυμο φωτιά Δέσποινα-Φωτεινή λειτουργεί καλύτερα κι από αμάξι μετά το service. Η μία συμπληρώνει την άλλη, είναι εκεί ανά πάσα στιγμή όποτε τις χρειαστείς, ελέγχουν, διορθώνουν, δημοσιεύουν πιο γρήγορα κι από τη σκιά τους. Μόνο μπράβο!

Τελευταία άφησα τη Δήμητρα… Χμ… Δε θα ήμουν σε καμία περίπτωση ο αρθρογράφος που είμαι χωρίς τη Δήμητρα! Από τις συμβουλές τις (-να τέτοια θα βλέπατε στα άρθρα μου λέει η ίδια που γράφει αυτή την παρένθεση λίγο πριν την δημοσίευση-) για τη μορφοποίηση, τους τίτλους και τις εικόνες (πράγματα με τα οποία δε θα ασχολούμουν σοβαρά ποτέ) στις προτάσεις της για περιεχόμενο και την ατελείωτη υπομονή της στα ορθογραφικά μου λάθη με έχει βοηθήσει να εξελιχθώ όσο τίποτε άλλο μέσα στο Frapress.
Ειλικρινά ό,τι και να πω γι αυτή είναι λίγο! Οπότε ναι ένα τεράστιο ευχαριστώ και μία μεγάλη καρδιά στη Δήμητρα ❤
ΥΓ: Θα μπορούσα να γράφω σκηνικά με τη συνάδελφο Δήμητρα Αλεξανδράκου ΑΚΑ Μητσάκι μέχρι να σβήσει ο ήλιος αλλά δε θέλω να φλυαρώ. Θα πω μόνο πως έχει το καλύτερο γέλιο στο πλανήτη.

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Κώστας Δεσποτάκης

Κυριακή 9/10/2016: Μια συνηθισμένη μέρα όπως και όλες οι άλλες και χάζευα στο facebook. Ξαφνικά μου έρχεται μήνυμα και βλέπω ότι με έχουν δεχτεί στην ομάδα του Frapress! Ήταν βλέπετε η Εβίτα, συνιδρυτής και επικεφαλής περιεχομένου του σάιτ. Από τότε και μετά έχω συνεργαστεί και μιλήσει (δυστυχώς μόνο διαδικτυακά γιατί λόγω αποστάσεων δεν μπόρεσα να τις γνωρίσω από κοντά) με πολλές γυναίκες που ανήκουν στο δυναμικό του σάιτ. Δήμητρα, Ηλέκτρα, Φωτεινή, Κωνσταντίνα και η λίστα συνεχίζεται!

Βλέπετε, έχουμε και πολλές γυναίκες και οι πιθανότητες να συνεργαστούμε με μια από αυτές ήταν περισσότερες από ότι με κάποιον άντρα. Ήταν, όμως, χαρά και τιμή να δουλέψεις μαζί τους. Από κάθε μία κάτι κέρδισα. Από κάθε μία βελτιώθηκα. Και επειδή είναι η μέρα που γιορτάζουμε τις γυναίκες είπαμε να γράψουμε δυο καλά λόγια για τις δικές μας. Αυτές που μας προσφέρουν ωραία άρθρα και ωραία θέματα. Αυτές που, έτσι όπως είναι και η φύση της γυναίκας, ομορφαίνουν το σaιτ μας.

Αντώνης Μαντζαβίνος

Πρώτα από όλα Χρόνια Πολλά στις αναγνώστριες του Frapress. Κατά κόρον βλέπετε το Frapress το διαβάζουν περισσότερο γυναίκες, πάρα άντρες. Πάρτε και φωτογραφία από τα analytics.
Το σημαντικότερο όμως είναι να πούμε Χρόνια Πολλά στις Στ-η-λοβατριες του Frapress που τόσα χρόνια τώρα έχουν κάνει και συνεχίζουν να κάνουν εξαιρετικά επαγγελματική δουλειά. Σε όλα τα επίπεδα! Χρόνια Πολλά ξεχωριστά στην Ομάδα Αρχισυνταξίας που πέρα από ελάχιστες εξαιρέσεις υπήρξε γένους θηλυκού!

Ορίστε τι θα πρώτο θυμηθώ…! Τον τσακωμό μου με την Εβίτα σε μια από τις πρώτες συναντήσεις μας για το χρώμα που θα έχει η κατηγορία του Πολιτισμού. Για την ιστορία να αναφέρω ότι επέμενε στο μωβ. Τελικά μωβ τον κάναμε! Ή μήπως να θυμηθώ τη Δήμητρα, την Αρχισυντάκτρια που συνεργάστηκε όσο κανείς άλλος για να φτάσουμε το Frapress σε αυτό που είναι σήμερα! Χρόνια Πολλά στη Φλώρα επίσης, τη δική μου υπεύθυνη Αρχισυντάκτρια για όσο ήταν στην ομάδα και για την πολύτιμη βοήθειά της, αλλά και στη μαγευτική Πετρινούλα που έδωσε το δικό της extra!

Αλλά δε μένουμε εδώ, Χρόνια Πολλά στη Δέσποινα και τη Φωτεινή τα κορίτσια μας στην Αρχισυνταξία που βρίσκονται σχεδόν 24*7*365 δίπλα από κάθε αρθρογράφο! 

Και τέλος Χρόνια Πολλά στην Εύα, την απίστευτη προσωπικότητα και ταλαντούχο φωτογράφο μας υπεύθυνη για την ομάδα της Φωτογραφίας.

Και Χρόνια Πολλά σε όλες εκείνες τις γυναίκες του Frapress που έχουν δώσει τόσα πολλά όλα αυτά τα χρόνια! Γενικώς Χρόνια Πολλά, Χρόνια Καλά και Χρόνια Ευτυχισμένα!

Θανάσης Παπαδόπουλος

Έχω να πω ΜΟΝΟ τα καλύτερα για τα κορίτσια του Frapress! Αυτό που τις κάνει ξεχωριστές, είναι η υπομονή τους να μην με βρίσουν όταν στέλνω 24 ώρες το 24ωρο για να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα άρθρα μου. Παραδείγματα έχω να δώσω με την Εβίτα που της ζήταγα να δει τα analytics κάθε άρθρου μου (το οποίο και έκανε), τη Φλώρα στην οποία έστελνα συνέχεια το κλασσικό “Καλησπέρα Φλώρα έχω έτοιμο άρθρο στα drafts” και τη Δήμητρα, στην οποία έβγαλα και τη πίστη για να βρω μια πρόταση για τη συλλογική ιστοριούλα που βγάζει κάθε χρόνο το Frapress (τελικά δεν βρήκα πρόταση).

Ωστόσο το μεγαλύτερο πρήξιμο το έχει δεχθεί η Δέσποινα, η οποία παρότι της στέλνω μήνυμα σχεδόν κάθε εβδομάδα στις 3 το βράδυ για τα άρθρα μου, είναι πρόθυμη να με βοηθήσει στο να διορθώσω ότι χαμό έχω κάνει, να μου δώσει συμβουλές για άρθρα που σκέφτομαι να γράψω ή να μην γράψω (οι “trash εκπομπές” δεν θα έβγαιναν ποτέ χωρίς τη Δέσποινα) και να μην με κάνει μπλοκ και ντιλίτ. Τα υπόλοιπα κορίτσια την έχουν γλιτώσει για την ώρα. Κορίτσια σας εύχομαι χρόνια πολλά, να είστε πάντα κούκλες, και να έχετε πάντα υπομονή.

Μην ξεγελιέσαι! Δεν σχολίασαν μόνο αυτά για τα κορίτσια μας! Δες τη συνέχεια στην επόμενη σελίδα!

 

Σελίδες: 1 2

Σχόλια

1 2