Ως Στρατηγικός Συνεργάτης Επικοινωνίας δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε από το Job Fair Athens 2018!

O σκοπός του Frapress.gr είναι να πρεσβεύει την ενημέρωση των αναγνωστών στους τομείς της Εκπαίδευσης, του Πολιτισμού και των Σκέψεων. Η κάθε στήλη αντιπροσωπεύει ένα κομμάτι που δημιουργεί έναν καλλιεργημένο άνθρωπο. Η ποιότητα της σύγχρονης πολιτιστικής παραγωγής ορίζεται με πολλά διαφορετικά κριτήρια τα οποία αναδιαμορφώνονται συνεχώς και το Frapress.gr είναι εδώ για να καλύψει την ανάγκη του νέου ανθρώπου να εκφράζεται, να αναζητά πληροφορίες και να προτείνει νέα πράγματα.

Δεν θα μπορούσαμε, λοιπόν, να μην στηρίξουμε με την ενεργή παρουσία μας την απόλυτη εμπειρία καριέρας και να μην είμαστε εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια του Job Fair Athens 2018!

Σας περιμένουμε στο περίπτερό μας τις μέρες της εκδήλωσης για να γνωριστούμε από κοντά και να παρακολουθήσετε ζωντανά από την ομάδα αρχισυνταξίας μας τη διαδικασία δημιουργίας και δημοσίευσης της ημερήσιας ροής άρθρων

Ειδικά αν σας ενδιαφέρει ο χώρος των digital media και της αρθρογραφίας, αξίζει να περάσετε και όλη η ομάδα του Frapress.gr θα είναι εκεί για να απαντήσει σε κάθε σας απορία και να συζητήσουμε όσα σκέφτεστε για τον χώρο.

Παράλληλα, αρθρογράφοι μας θα βρίσκονται στον χώρο κάθε στιγμή και θα καταγράφουν κάθε πτυχή της εκδήλωσης, ώστε να είναι σίγουρο ότι τίποτα δε θα περάσει απαρατήρητο και τις προσεχείς μέρες να μοιραστούμε μαζί σας όλα όσα συνέβησαν!

Δείτε εδώ γιατί το Job Fair Athens είναι μια συνολική εμπειρία καριέρας!

Δείτε εδώ ΟΛΟ το πρόγραμμα του Job Fair Athens 2018

 

 

Σχόλια