26 & 27 Aπριλίου ο προορισμός είναι ένας: Το Ζάππειο και το Job Fair Athens 2018!

Από τις 10:00 το πρωί έως τις 19:00 το βράδυ το Ζάππειο θα γεμίσει με αντιπροσώπους και στελέχη μεγάλων ελληνικών εταιρειών και νέους αποφοίτους που βρίσκονται στο στάδιο αναζήτησης εργασίας. Εσύ θα λείπεις από αυτό το τέλειο event καριέρας;

Η απάντηση είναι όχι και θα σου εξηγήσουμε αμέσως το γιατί... καθώς αφενός έχουμε εμπειρία από τέτοια εκπαιδευτικά event και αφετέρου το αναλύσαμε συζητώντας με την οργανωτική ομάδα του Job Fair Athens 2018!

1. Είναι το μεγαλύτερο Career Fair event στην Ελλάδα!

Τέτοια συνθήκη όπου θα βρίσκονται μαζί πάνω από 50 μεγάλες εταιρείες, έτοιμες να δουν το βιογραφικό σου δεν θα ξαναβρείς. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά η εκδήλωση πλαισιώνεται από τα κατάλληλα side events για να εμφανιστείς προετοιμασμένος μπροστά σε αυτές τις επιχειρήσεις και να διεκδικήσεις μια θέση εργασίας.

2. Το Job Fair Athens 2018 διοργανώνεται την καλύτερη στιγμή!

Τώρα είναι η περίοδος που η αγορά εργασίας ανοίγει και είναι η καταλληλότερη στιγμή για να βρεις δουλειά.

3.Το καλύτερο μέρος για networking!

Θα βρεις συμφοιτητές σου, μεγαλύτερους αποφοίτους, εκπαιδευτικούς φορείς, εταιρείες φυσικά, συμβούλους καριέρας και πολλά ακόμη πρόσωπα-κλειδιά, που αξίζει να συζητήσεις μαζί τους και να ξέρεις πού πατάς στην εκκίνησή σου στην αγορά εργασίας.

4. Θα βελτιώσεις το βιογραφικό σου!

Το να δημιουργήσεις το σωστό βιογραφικό είναι μια διαδικασία που θέλει σκέψη και μπορεί να σου πάρει καιρό. Ακόμα κι αν δεν είσαι ακόμα έτοιμος να βγεις στην αγορά εργασίας, αξίζει να έχεις δουλεμένο ήδη το βιογραφικό σου για όταν σου χρειαστεί. Θα γλιτώσεις πολλή δουλειά πίστεψέ μας. Πόσο μάλλον αν σε συμβουλεύουν ειδικοί σύμβουλοι. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να φτιάξεις ένα ανταγωνιστικό βιογραφικό, που δεν θα καταλήγει στα συρτάρια.

5. Με το που ανεβάζεις το βιογραφικό σου πάνω από 50 εταιρείες έχουν πρόσβαση σε αυτό!

Τι καλύτερο ειλικρινά. Η δυνατότητα αυτή που σου δίνει το Job Fair Athens 2018 είναι πραγματικά ανεκτίμητη. Κάνε πριν την έρευνα σου για τις εταιρείες που σε ενδιαφέρουν και πήγαινε στο Ζάππειο προετοιμασμένος.

6. Ομιλίες που θα σε φέρουν σε επαφή με την αγορά εργασίας!

Στο τέλος του άρθρου θα σε παραπέμπουμε στο διήμερο πρόγραμμα του Job Fair Athens για να δεις αναλυτικά τις ώρες που θα γίνουν οι ομιλίες, τα sessions και τα side events. Το μόνο σίγουρο είναι πώς καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα όσων χρειάζεται να ξέρεις πριν βγεις στην παγανιά για την πρώτη σου δουλειά καθώς σύμβουλοι και εταιρείες θα σε κατατοπίζουν για skills που πρέπει να έχεις και πώς να τα αποκτήσεις, αλλά και για θέματα άκρως επίκαιρα της αγοράς εργασίας.

7. Visits behind the scenes

Το Job Fair Athens 2018 δεν τελειώνει στις 26 & 27 Απριλίου. Συνεχίζεται με επισκέψεις σε εταιρείες που ανοίγουν τις πόρτες τους για να σε υποδεχτούν και να σε ξεναγήσουν. Αρκεί να δηλώσεις συμμετοχή εδώ.

Διοργανώνει, λοιπόν, εκπαιδευτικές μονοήμερες επισκέψεις “Visits Behind the Scenes” αποκλειστικά για όσους θέλουν να ζήσουν την μοναδική εμπειρία να περιηγηθούν σε μεγάλες και επιτυχημένες επιχειρήσεις.

Ο θεσμός “Visits Behind the Scenes” σου δίνει την δυνατότητα να είσαι από τους λίγους που θα μπορέσεις :

  • Να γνωρίσεις τις δραστηριότητες με τις οποίες ασχολείται η επιχείρηση και την κουλτούρα που την διέπει.
  • Να περιηγηθείς στις εγκαταστάσεις.
  • Να έρθεις  σε επαφή με τους εργαζομένους και να αντιληφθείς πώς είναι η εργασιακή τους καθημερινότητα.
  • Να παρακολουθήσεις ομιλίες και workshops για τα πιο επίκαιρα θέματα του εργασιακού τομέα από τα στελέχη.

8. Μπορεί τελικά να είσαι εσύ αυτός που θα περάσει από προσωπική συνέντευξη!

Εφόσον έχεις ανεβάσει το βιογραφικό σου στην πλατφόρμα του Job Fair Athens 2018 μπορεί κάποια εταιρεία ήδη να σε γλυκοκοιτάζει και να μην το ξέρεις. Θα σου ευχηθούμε καλή σου τύχη και τα λέμε την Πέμπτη!

Δες εδώ αναλυτικά ΟΛΟ το πρόγραμμα του Job Fair Athens 2018!

Σχόλια