9.  Ηarry Styles

Την τελευταία φορά που ο Styles ήταν στο Carpool Karaoke, καθόταν στο πίσω μεσαίο κάθισμα με τους One Direction. Τώρα είναι στη θέση του συνοδηγού με τον Corden, ερμηνεύοντας το σόλο single του “Sign of the Times”, αλλά και άλλα τραγούδια, όπως το “Hey Ya!”. Το αποτέλεσμα φυσικά είναι εκπληκτικό, ενώ οι αρμονίες είναι εξαιρετικές!

8. Rob Stewart & A$AP Rocky

Ένα από τα πιο αστεία Carpool Karaoke που έχουν γίνει με το εκπληκτικό δίδυμο Rod Stewart και τον guest star A$AP Rocky. Ο θρυλικός rocker και ο rapper σ’ αυτό το βίντεο αφηγούνται μερικές απίστευτες ιστορίες και σου υπόσχομαι ότι θα γελάσεις πολύ!

7. Lady Gaga

Υποκειμένικα είναι μέσα στα τρία καλύτερα Carpool Karaoke από πλευράς φωνητικών. Μπορείς να το διαπιστώσεις απλώς προχωρώντας το βίντεο στο 12:38!

6. Michelle Obama ft Missy Elliot

Αυτό το επεισόδιο, που γυρίστηκε προς το τέλος της εποχής του Ομπάμα, δείχνει την πρώην πρώτη κυρία να τραγουδά το “Signed, Sealed, Delivered” του Stevie Wonder και το “Single Ladies” της Beyoncé, στις εγκαταστάσεις του Λευκού Οίκου. Από τη στιγμή, βέβαια, που εμφανίζεται η Missy Elliott και τραγουδούν το “Get Your Freak On” πραγματικά αναρωτιέσαι αν θα βρεθεί άλλη πρώτη κυρία σαν τη Michelle Obama…

5. Κelly Clarkson

Βλέποντας αυτό το βίντεο θα θυμηθείς σίγουρα τα εφηβικά σου χρόνια… Θα δεις, όμως, μια Kelly Clarkson αλλαγμένη που ταιριάζει υπέροχα στο 2018! Αν πάλι δεν σε έπεισα απλώς βάλε το βίντεο στο 2:53 και θα με θυμηθείς 😉.

4. Adele

Έχοντας μια φωνή, που βγαίνει μια φορά στα 10 χρόνια η Adele καταφέρνει να κάνει ένα από τα αγαπημένα μου Carpool Karaoke. Tραγούδησε Spice Girls, Νicki Minaj, μίλησε για την Taylor Swift και μοιράστηκε μεθυσμένες ιστορίες μέσα σε μόλις 15 λεπτά.

3. Broadway Carpool Karaoke ft. Hamilton & More

Αν δεν αγαπάς τα μιούζικαλ δύσκολα θα καταλάβεις τη σημασία αυτού του Carpool Karaoke. Γιατί μόνο ο James Corden με τον ταλαντούχο Lin Manuel Miranda (Hamilton) θα μπορούσαν να συνδυάσουν σ’ ένα Carpool Karaoke τραγούδια από τα μιούζικαλ Hamilton, Rent και Les Miserables, αλλά και το τραγούδι Can’t Take my Eyes of  You. Πάντα μαζί με τους υπέρχους Audra McDonald, Jesse Tyler Ferguson και Jane Krakowski!

2. Elton John

O “Rocket Man” κάνει βόλτες με τον Corden στο βροχερό Los Angeles και δείχνουν πως το κάνουν οι Άγγλοι. Το highlight του Karaoke είναι σίγουρα η ερμηνεία του “The Circle of Life” που μετέτρεψε τη διαδρομή σε πραγματικό πάρτι!

1. Stevie Wonder

Το βίντεο ξεκινά με τον Stevie Wonder έτοιμο να οδηγήσει και όταν τελικά αλλάζουν θέσεις τραγουδούν γνωστές επιτυχίες όπως το “Superstition”. H καλύτερη στιγμή του Carpool Karaoke είναι σίγουρα όταν ο Stevie Wonder τηλεφωνεί στη γυναίκα του Corden και της τραγουδά το “I Just Called to Say I Love You”

+ Δες το Carpool Karaoke με την Christina Aguilera που μόλις κυκλοφόρησε!

https://www.youtube.com/watch?v=R10qTLfwm8E

Σελίδες: 1 2

Σχόλια

1 2