Δείτε αναλυτικά τις στάσεις εργασίας που έχουν ανακοινωθεί!

Τεταρτη 25 Απριλιου

Στάση εργασίας στα Τρόλεϊ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 από τις 12:00 έως τις 17:00. Τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 11:00 π.μ., ενώ αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται μετά τις 18:00. Την στάση εργασίας προκήρυξε η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ προκειμένου να πραγματοποιηθεί εξ αναβολής γενική συνέλευση. Τα υπόλοιπα μέσα αναμένεται να κινούνται κανονικά.

Πεμπτη 26 Απριλιου

Στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Απριλίου 2018 από τις 11:00 π.μ. έως τις 15:00 στον Προαστιακό σιδηρόδρομο και τα υπόλοιπα δρομολόγια τρένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Αναμένεται πιο συγκεκριμένη ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τα δρομολόγια που δεν θα πραγματοποιηθούν.

Λόγω της στάσης εργασίας αναμένεται επίσης να μην πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του Μετρό στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο τις ώρες αυτές. Την στάση εργασίας ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και αφορά το προσωπικό των ΟΣΕ, ΕΕΣΣΤΥ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ και ΓΑΙΑΟΣΕ σε όλο το δίκτυο των μεταφορών. Η 26η Απριλίου είναι η καταληκτική ημερομηνία για κατάθεση βελτιωμένης προσφοράς από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ προς το ΤΑΙΠΕΔ για την απόκτηση της ΕΕΣΣΤΥ(Ελληνική Εταιρεία συντήρησης σιδηροδρομικού τροχαίου υλικού)

Πηγή: Athens Transport

Σχόλια