Σου βρήκαμε τα καλύτερα Carpool Karaoke και στα παρουσιάζουμε!

Όταν ακούω Carpool Karaoke σκέφτομαι κάτι σαν μίνι συναυλία. Ο υπέρτατος James Corden παίρνει με το αυτοκίνητό του κάποια διασημότητα (συνήθως τραγουδιστές) και οδηγούν χαλαρά στους δρόμους του Los Angeles -και όχι μόνο. Στην αρχή, λοιπόν συζητούν χαλαρά μέχρι που ο James ανοίγει το ραδιόφωνο και ξεκινά το πάρτι. Έχεις δει σίγουρα και εσύ κάποια, αλλά αυτά είναι τα καλύτερα Carpool Karaoke!

καλύτερα Carpool Karaoke

Να ένας από τους λόγους που είναι σαν πάρτι!

Από τη θέση του συνοδηγού έχουν περάσει πολλοί καλλιτέχνες, όπως ο Stevie Wonder, η Lady Gaga, η Sia, ακόμη και η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Michelle Obama.

Τα περισσότερα Carpool Karaoke γίνονται viral μέσα σε λίγες μόλις ώρες γι’ αυτό και εμείς σου συγκεντρώσαμε τα καλύτερα για να ακούσεις ή να ξανακούσεις, μιας και μια φορά δεν είναι ποτέ αρκετή!

23. Mariah Carey

Συνήθως στα Carpool Karaoke βλέπουμε τους καλλιτέχνες να τραγουδούν μαζί με τον James. Η Μariah, όμως αποφάσισε να κάνει την εξαίρεση, αφήνοντας τον James να “σολάρει”, για το λόγο ότι ήταν ξύπνια όλο το βράδυ… Μάλιστα, αρνείται τόσο πεισματικά να τραγουδίσει, γεγονός που σε κάνει να αισθάνεσαι ότι δεν θέλει καν να βρίσκεται εκεί.

22. Katy Perry

Αυτό το καραόκε νομίζω πως έγινε για ένα και μοναδικό λόγο για να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη μεταξύ της Perry και της Swift, αλλά και για να σταματήσει πλέον να κυκλοφορεί η θεωρία ότι το τραγούδι “I Κissed A Girl” είναι για τη Scarlett Johansson.

21. Justin Bieber

Αν εξαιρέσουμε την στιγμή που τραγουδά το “Baby” σε όλη την υπόλοιπη διαδρομή φαίνεται τόσο ήρεμος καθισμένος στην θέση του συνοδηγού να αστειεύεται για καθημέρινα θέματα όπως τα φιλιά πριν το γάμο. Επιπλέον, τον βλέπουμε να τρώει τηγανιτές πατάτες και μας μιλάει για τα κρυφά ταλέντα του.

20. Jennifer Lopez

Αντί για ”Jennifer Lopez Carpool Karaoke” το βίντεο θα έπρεπε καλύτερα να ονομάζεται “Μαθήματα Χορού στον James Corden”. Η πιο αστεία στιγμή δεν ήταν ο “χορός” αλλά το μήνυμα που έστειλε ο Corden από το κινητό της τραγουδίστριας στον Leonardo DiCaprio…

Υ.Γ: H Λατίνα τραγουδίστρια μας θύμησε ότι πάντα το είχε και θα το έχει όσα χρόνια και να περάσουν!

19. Usher

Αν όχι το πιο αστείο Carpool Karaoke είναι σίγουρα στις πρώτες θέσεις, αφού ο Usher και ο James τραγούδησαν μεγάλες επιτυχίες του τραγουδίστη όπως το “Οmg” και το “Caught Up”. Έπειτα, σταμάτησαν για να μάθει ο James χορό, αλλά και για να βοηθήσουν μια παρέα να μετακινήσει το αμάξι της που “έμεινε”.

18. Selena Gomez

Μπορεί το άτομο με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram να είναι διασκεδαστικό; Και όμως μπορεί και το απέδειξε τραγουδώντας το “Come & Get It” στο τρενάκι του λούνα παρκ!

17. Carrie Underwood

Σ’ αυτό το carpool karaoke, το αστέρι της country μουσικής, Carrie Underwood πήγε με τον Corden να αγοράσουν καομπόικο καπέλο, μπότες και γιλέκο. Tραγούδησαν μεγάλες επιτυχίες της τραγουδίστριας και μας χάρησαν μια εκπληκτική εκτέλεση του τραγουδιού “Before He Cheats.”

16. George Michael

O George Michael ήταν η αρχή των πάντων. Ήταν το άτομο που ενέπνευσε να ξεκινήσουν να γίνονται Carpool Karaoke. To σκετσάκι είχε διάρκεια μόλις 3 λεπτά και 27 δευτερόλεπτα ήταν για το Comic Relief και είναι από τα πιο αστεία και απολαυστικά “Carpool Karaoke” που θα βρεις!

15. Madonna

Υπάρχει κάτι τουλάχιστον σουρεαλιστικό βλέποντας την Βασίλισσα της Ποπ να κυκλοφορεί μαζί με τον James στους δρόμους της Νέας Υόρκης και την ίδια ώρα να παίρνει πόζες τραγουδώντας το “Vogue”. H καλύτερη στιγμή, βέβαια είναι το twerk της σταρ στο “Bitch, I’m Madonna”.

14. Sia

Για άλλη μια φορά μας απέδειξε την μαγευτική φωνή της, δεν μας άφησε να θυμόμαστε όμως μόνο αυτό, αφού τραγούδησε live το “Diamonds”, το οποίο και έγραψε για την Rihanna. Μίλησε για την επιλογή της να καλύπτει το πρόσωπό της με καπέλα και περούκες, όταν υπάρχουν κάμερες, αλλά και ένα κρυφό της ταλέντο. Να κρατά 12 αυγά στην πάνω πλευρά των χεριών της.

13. Bruno Mars

Μεταξύ επιτυχιών του, όπως το “24K Magic” και το “Up Town Funk” χορεύει πολύ, μας δείχνει το “poker face” του, δοκιμάζει μαζί με τον Corden “υπερβολικά” καπέλα και στο αποκορύφωμα τραγουδά Elvis!

12. Sam Smith ft. Fifth Harmony

O αγαπημένος Sam Smith βρέθηκε στο αυτοκίνητο του James. Τραγούδησε παλιές, αλλά και νέες επιτυχίες και μίλησε για τη ζωή του, αλλά και την τεράστια αλλαγή στο βάρος του. Η πιο αστεία στιγμή του βίντεο είναι σίγουρα, όταν μπήκε στο αυτοκινητό το αγαπημένο συγκρότημα του Sam Smith, οι Fifth Harmony!

11. Demi Lovato & Nick Jonas

Πολλά χρόνια φίλοι, αλλά και παιδιά θαύματα της Disney, η Lovato και ο Jonas μας χάρησαν στιγμές απείρου γέλιου πειράζοντας ο ένας τον άλλον, τραγουδώντας μεγάλες επιτυχίες τους, αλλά και αναπαριστώντας μια folk μπάντα του δρόμου μαζί με τον Corden στα ντραμς.

10. Jennifer Hudson

Το δεύτερο πιο υποτιμημένο Carpool Karaoke (το πρώτο βρίσκεται στην θέση #3). Ο λόγος; Η Jennifer δεν είναι υπερβολικά γνωστή και είναι αρκετά υποτιμημένη από μόνη της. Η τραγουδίστρια και ο Corden πήγαν στο Astro Burger, όπου η Hudson τραγούδησε την παραγγελία τους, τράβηξαν selfie με το αστέρι της στην Λεωφόρο των Αστέρων και φυσικά μοίρασε χιούμορ και αισιοδοξία.

Δες τα υπόλοιπα στην επόμενη σελίδα!

Σελίδες: 1 2

Σχόλια

1 2