Η Πρωτομαγιά 2018 καταφτάνει και αξίζει να πάρετε άδεια την Δευτέρα και να φύγετε από το Σαββατοκύριακο!

Πού να πάτε όμως θα αναρωτιέστε. Εμείς συγκεντρώσαμε 10 προορισμούς, οι οποίοι έχουν μάλιστα και προσφορές στην διαμονή! Ας τους δούμε, λοιπόν!

1.Τήνος

Πολύ κοντινό νησί και είναι πραγματικά υποτιμημένο. Στην Τήνο και ειδικά τώρα που έχει φτιάξει ο καιρός χωρίς να γίνεται πανικός θα περάσετε σίγουρα καλά.

To Aeolos Bay Hotel έχει προσφορά 2 ημέρες διαμονής σε δίκλινο με πρωινό μόνο με 89 ευρώ, ενώ με το Deals for you της Cosmote παίρνετε δώρο άλλη μια διανυκτέρευση! Έτοιμο το τριημεράκι!

Δείτε πιο αναλυτικά την προσφορά εδώ και κλείστε την διαμονή σας όσο προλαβαίνετε!

Κι αν δεν θες να φύγεις, δες εδώ 7 ημερήσιες εκδρομές εντός Αττικής για να κάνεις την Πρωτομαγιά 2018!

2. Πευκί Ευβοίας

Το Πευκί είναι παραθαλάσσιο θέρετρο, που συνδυάζει το γαλάζιο της θάλασσας με το πράσινο των πεύκων, από τα όποια έχει πάρει και το όνομα του. Βρίσκεται κοντά στο χωριό της Αγίας Άννας. Με μία αρκετά μεγάλη σε μήκος παραλία (4 χιλιόμετρα περίπου) που είναι αρκετά δημοφιλής θα ζήσετε ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα βλέποντας τον ήλιο να βυθίζεται στη θάλασσα.

Το Πευκί θεωρείται ιδανικός προορισμός για κάθε επισκέπτη. Παρέχει την δυνατότητα χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, διασκέδασης και δραστηριότητας στη φύση. Υπάρχουν ταβέρνες-εστιατόρια-ουζερί, καφετέριες και μπαρ ενώ δεν είναι λίγες οι εκδρομές που μπορείτε να κάνετε από εκεί.

Το καλύτερο είναι ότι θα μένετε σε αυτή την ξενοδοχειάρα με μόνο 79 ευρώ για δύο διανυκτερεύσεις και μια ημέρα δώρο αν πάρετε κωδικό από το Deals for you της Cosmote + πρωινό. Ξεκάθαρα αξίζει.

Δείτε λεπτομέρειες εδώ και κλείστε την διαμονή σας τώρα!

3. Μεσσηνία

Ανάμεσα στην Καλαμάτα και την Κορώνη και γενικά σε όλο αυτό το παραλιακό κομμάτι της Πελοποννήσου αξίζει να πάει κανείς. Μπορείτε να πάτε να δείτε και την Πύλο που σίγουρα αξίζει μια ημερήσια εκδρομή.

Με αυτή την προσφορά ξεκάθαρα είναι τώρα η ευκαιρία.

94 ευρώ για 2 διανυκτερεύσεις σε 2κλινο με πρωινό και 1 διανυκτέρευση δώρο αν πάρετε κωδικό από το Cosmote deald for you.

Δείτε αναλυτικά και κλείστε για την Πρωτομαγιά 2018!

4. Παραλία Κατερίνης

Σε απόσταση λιγότερη της ώρας από τη Θεσσαλονίκη, στους πρόποδες του Ολύμπου, βρίσκεται η Παραλία Κατερίνης, που με τη χρυσή ακτή της, την πληθώρα επιλογών για διασκέδαση και την έντονη ζωή της δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κορυφαίους – νησιωτικούς και μη – θερινούς τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας.

Το βασικό της πλεονέκτημα ως προορισμός; Η πάμφθηνη διαμονή της.

Στο Ammos Beach Hotel θα μείνετε 2 βράδια με 52 ευρώ με πρωινό και 1 διανυκτέρευση δώρο από το Comsote Deals for you.

Δείτε περισσότερα για την προσφορά εδώ γιατί αξίζει!

5. Αίγινα

Διαχρονικά αγαπημένος κοντινός προορισμός και άκρως οικονομικός αφού και τα ακτοπλοϊκά θα σας στοιχίσουν ελάχιστα.

Συγκεκριμένα η προσφορά της διαμονής είναι ακραία... 49 ευρώ για δύο διανυκτερεύσεις και 1 διανυκτέρευση δώρο αν πάρετε κωδικό deals for you!

Δείτε εδώ αναλυτικά και κλείστε δωμάτιο άμεσα! Η Πρωτομαγιά 2018 πλησιάζει!

6.Καλάβρυτα

Μπορεί να ακούγεται χειμερινός προορισμός αλλά και τα ανθισμένα τοπία στην φύση των Καλαβρύτων είναι ότι καλύτερο.

Ειδικά όταν μπορείτε να μείνετε σε ένα τόσο όμορφο ξενοδοχείο μόνο με 79 ευρώ για 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό και μια επιπλέον ημέρα δώρο αν μείνετε από Κυριακή έως Πέμπτη.

Δείτε εδώ περισσότερα για την προσφορά και κλείστε την διαμονή σας!

Τι καλύτερο από το να κάνετε Πρωτομαγιά 2018 σε αυτόν τον πανέμορφο χώρο;

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

7. Κρέστενα Ολυμπίας

Κάτω από τον Πύργο τα Κρέστενα βρίσκοντα σε ιδανική τοποθεσία για εκδρομές στην Ολυμπία, και μακριά από πιο θορυβώδεις τοποθεσίες στην περιοχή.

Από εκεί μπορείτε να επισκεφθείτε με αυτοκίνητο, ποδήλατο ή με τα πόδια τη γύρω περιοχή της Ολυμπίας, το Ναό του Επικούρειου Απόλλωνα και τους Καταρράκτες της Νέδας. Τα κοντινά ποτάμια Αλφειός, Σελινούντας και Λούσιος είναι ιδανικά για ψάρεμα και ράφτινγκ, ενώ αξίζει να επισκεφθείτε το όμορφο δάσος της Στροφυλιάς, την παραλία του Σαμικού και το βουνό του Καϊάφα με τις ιαματικές πηγές.

Η προσφορά διαμονής; 59 ευρώ για μία διανυκτέρευση με πρωινό!

Δείτε περισσότερα εδώ και κλείστε την διαμονή σας!

8. Θεσσαλονίκη

Ένα διήμερο στην Θεσσαλονίκη με άπειρο φαγητό και διασκέδαση στην συμπρωτεύουσα είναι ότι καλύτερο για την Πρωτομαγιά 2018.

Ειδικά όταν μπορείς να μείνεις με 40 ευρώ το βράδυ σε δίκλινο και πρωινό!

Δείτε αναλυτικά την προσφορά εδώ και κλείστε την διαμονή σας!

 

Σχόλια