Το Job Fair Athens 2018 είναι μόλις 3 ημέρες μακριά και εμείς σε ενημερώνουμε για ό,τι καλύτερο θα συμβεί ώστε να κάνεις το πρόγραμμά σου!

H μεγαλύτερη διημερίδα καριέρας έρχεται, το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί και ιδού τα 5 workshops και ομιλίες που ξεχωρίσαμε και αξίζει να φροντίσεις να είσαι εκεί.

1. Ομιλία με θέμα “Career Choices, Employability Skills & Employment Opportunities: A DIGITAL ERA MANIFESTATION”

Η κα. Βάσια Γιαννακοπούλου, Career Management & Employability Consulting Lead της Career In Progress, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει εισηγηθεί δεκάδες σεμινάρια και ηγηθεί εκπαιδεύσεων σε μη κερδοσκοπικούς, δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς, θα μιλήσει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Job Fair Athens 2018 για τις ομιλίες, με στόχο να υποστηρίξει young professionals και executives να ανταποκριθούν στην πρόκληση της σημερινής αγοράς εργασίας.

Οι ευκαιρίες που υπάρχουν, τα skills που απαιτούνται και αξίζει να καλλιεργήσεις καθώς και όσα έχει αλλάξει στην αγορά εργασίας όλη αυτή η στροφή προς το digital.

Ημερομηνια και ωρα

Παρασκευή 27/4 | 11:55-12:55

2. “Κnowing when it’s time to give up”

Ο κος Θεόφιλος Βασιλείαδης, Founder και Chairman της Socital, έρχεται για να μας μιλήσει για ένα θέμα που αν και φαίνεται γενικό, αφορά ιδιαίτερα τους σωστούς χειρισμούς που κάνεις στην αγορά εργασίας. Πότε έχει νόημα να εγκαταλείψεις και να κάνεις μια νέα επαγγελματική αρχή;

Ημερομηνια και ωρα

Παρασκευή 27/4 | 15:05-16:05


3. “Academic career; Is it right for me? Συζήτηση με έναν ακαδημαϊκό”

Επειδή σίγουρα το έχεις σκεφτεί κι εσύ, πώς θα ήταν αν ακολουθούσες ακαδημαϊκή καριέρα ποια είναι τα υπέρ και ποια είναι τα κατά, ο κος Λεωνίδας Αλεξόπουλος, καθηγητής στου Μηχανολόγους Μηχανικούς του ΕΜΠ, θα σου λύσει όλες τις απορίες.

Ημερομηνια και ωρα

Πέμπτη 26/4 | 16:25-17:25


4. “Women in Enterprises”

Η ομιλήτρια η κα. Όλγα Σταυροπούλου είναι μάχιμη επιχειρηματίας που έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της επαγγελματικής της ενασχόλησης, κυρίως εθελοντικά, για να σχεδιάσει έργα και δράσεις που ενισχύουν, προάγουν και προωθούν την αύξηση της συμμετοχής των γυναικών στην αγορά εργασίας και ειδικότερα σε υψηλές διοικητικές θέσεις όπως επίσης και στο στίβο της επιχειρηματικότητας.

Θα μιλήσει επομένως στο Job Fair Athens 2018 για την πραγματική κατάσταση και την θέση των γυναικών μέσα στις επιχειρήσεις και την αγορά εργασίας και αξίζει να παρακολουθήσετε την ομιλία της.

Ημερομηνια και ωρα

Παρασκευή 27/4 | 11:50-11:35

5. Mock Interviews

Αν είσαι μέχρι 22 χρονών το πιο πιθανό είναι ότι δεν έχεις περάσει ποτέ από κάποια επίσημη συνέντευξη για δουλειά. Και είναι πολύ λογικό να σε αγχώνει αρκετά σαν διαδικασία. Γι’αυτό και τις δύο ημέρες του Job Fair 2018 θα γίνουν 2ωρα Mock Interviews, προσομοιώσεις δηλαδή αληθινών συνεντεύξεων για να βάλεις τον εαυτό σου σε μια τέτοια διαδικασία και να εξοικειωθείς.

Σημαντικό! Οι θέσεις για τα Mock Interviews θα είναι πολύ περιορισμένες, οπότε ήλπιζε να σταθείς τυχερός.

Οι συνεντεύξεις αυτές θα πραγματοποιηθούν με την βοήθεια της Μίλητος Συμβουλευτική Α.Ε και άλλες συνεργαζόμενες εταιρείες, από έμπειρα HR στελέχη με σκοπό να σε προετοιμάσουν όσον το δυνατόν καλύτερα όταν ψάχνεις για δουλειά.

Ημερομηνια και ωρα

Πέμπτη 26/4 και Παρασκευή 27/4 από τις 12:45 έως τις 14:45


H είσοδος είναι ελεύθερη, απαιτείται απλά προεγγραφή!

Κάντε την εγγραφή σας εδώ!

Σχόλια