Το CruiseInn 2018 είναι γεγονός!

Το CruiseInn επιστρέφει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και δέχεται αιτήσεις συμμετοχής έως τις 20 Μαΐου 2018 στο getcruiseinn.com!

Το CruiseInn, το πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας που πραγματοποιείται εν πλω για επιχειρηματίες, νέους επαγγελματίες και φοιτητές στην Ελλάδα, επιστρέφει ξανά φέτος για να προσφέρει μία νέα εμπειρία ταξιδεύοντας 7 ημέρες στο Αιγαίο με την υποστήριξη της Celestyal Cruises.

Φέτος, το Celestyal Crystal μετατρέπεται σε κρουαζιερόπλοιο καινοτομίας και σαλπάρει στις 2 Ιουλίου. Ξεκινώντας από το λιμάνι του Πειραιά, θα ταξιδέψει σε Μύκονο, Μήλο, Σαντορίνη, Ηράκλειο και Σάμο.

Στην κρουαζιέρα θα βρεθούν 55 συμμετέχοντες, νέοι επαγγελματίες που έχουν ξεκινήσει τα πρώτα τους επιχειρηματικά βήματα ή ετοιμάζονται να στελεχώσουν τις Ελληνικές επιχειρήσεις. Στους προορισμούς θα γίνει διασύνδεση με τα τοπικά οικοσυστήματα καινοτομίας με σκοπό να δημιουργηθούν συνέργειες μεταξύ των συμμετεχόντων και της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας στους κλάδους του Τουρισμού, της Γαστρονομίας, της Ναυτιλίας και της Τεχνολογίας.

Από σήμερα το CruiseInn δέχεται αιτήσεις συμμετοχής έως και τις 20 Μαΐου. Αν, λοιπόν, έχεις ξεκινήσει τη δική σου startup και χρειάζεσαι τα απαραίτητα εφόδια για να προχωρήσεις στην περαιτέρω ανάπτυξη – βελτίωση της, έχεις κάνει τα πρώτα σου επαγγελματικά βήματα στον κόσμο των επιχειρήσεων και αναζητείς στοχευμένη γνώση και δικτύωση με άλλους επαγγελματίες και επιχειρήσεις δήλωσε συμμετοχή στο getcruiseinn.com!

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 320 ευρώ και, εκτός από τη συμμετοχή στα εκπαιδευτικά σεμινάρια και τη διαγωνιστική διαδικασία, καλύπτει το κόστος της κρουαζιέρας, διαμονή, πλήρη διατροφή, πακέτο ποτών εντός του Celestyal Crystal, λιμενικά τέλη, φιλοδωρήματα και δύο εκδρομές.

Οι συμμετέχοντες που θα σαλπάρουν με το CruiseInn θα επιλεγούν μετά από διαδικασία αξιολόγησης. Εάν επιλεγείς θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις εξειδικευμένα τεχνικά workshops, βιωματικές ομιλίες από διακεκριμένους επαγγελματίες καθώς και να διαγωνιστείς μόνος σου ή σε ομάδες στα ανατρεπτικά challenges που έχουμε ετοιμάσει για φέτος διεκδικώντας τα χρηματικά έπαθλα ύψους 3.000 ευρώ, προσφορά της Celestyal Cruises.

H ομάδα του CruiseInn θα δημοσιεύει σταδιακά όλες τις λεπτομέρειες της δράσεις στους λογαριασμούς της σε Facebook και Instagram. Το CruiseInn 2018 συνδιοργανώνεται με την υποστήριξη της Celestyal Cruises, τη μοναδική εταιρεία κρουαζιέρας με έδρα την Ελλάδα. Χορηγοί της δράσης είναι η Cisco Greece, η Logicom, το e-food.gr, η Beat και η Aldemar Resorts. Την αιγίδα τους στο CruiseInn 2018 προσφέρουν το Υπουργείο Τουρισμού και ο Δήμος Μυκόνου και το Bluegrowth.

Let’s Get CruiseInn!

Σχόλια