Να ναι καλά η WOW Airlines!

Δύο φίλους αναζητά η ισλανδική WOW Airlines για να ταξιδέψουν ανά τον κόσμο και να καταγράψουν τις περιπέτειες τους αλλά και το low cost ταξίδι τους.

Πιο συγκεκριμένη η προαναφερθείσα αεροπορική εταιρεία προσφέρει την ευκαιρία σε 2 φίλους να μετακομίσουν σε ένα καταπληκτικό διαμέρισμα στο Ρέικιαβικ, το οποίο θα αποτελέσει το ορμητήριό τους από 1 Ιουνίου έως 15 Αυγούστου.

Από εκεί θα κάνουν τα πιο ακραία ταξίδια σε όλη την Ευρώπη, την Βόρεια Αμερική καθώς και στην Ισλανδία.

Ειδικότερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει 8 ταξίδια ανά τον κόσμο και 4 ταξίδια στο εσωτερικό της Ισλανδίας, χωρίς ωστόσο να είναι σαφές αν αυτά τα επιλέγει ο νικητής ή η ίδια η εταιρεία.

Όσον αφορά το budget, η εταιρεία δίνει συνολικά 9.500 ευρώ στον καθένα για τρεις μήνες, δηλαδή περίπου 3.000 ευρώ τον μήνα. (Αυτό δεν το λες και ταξίδι με χαμηλό budget)

Tη ζητάνε ωστόσο από τους νικητές; Να δημιουργήσουν ένα πλάνο για την αεροπορική εταιρία, με κύριο θέμα τις διακοπές χαμηλού κόστους.

Αυτό που έχετε να κάνετε εσείς, λοιπόν, είναι να ξεκοκαλίσετε την νυχτερινή και όχι μόνο ζωή στους προορισμούς που θα επισκεφτείτε και να καταγράψετε τα πιο value for money σημεία, τις καλύτερες εκδρομές και ότι άλλες προτάσεις θεωρείτε ότι αξίζουν για low cost διακοπές.

Για την αίτηση πρέπει να επισυνάψετε και ένα βίντεο 2 λεπτών με την πόλη σας από μια τουριστική-ταξιδιωτική σκοπιά, δίνοντας tips για στέκια και σημεία.

Προθεσμία αιτήσεων: 14 Μαΐου!

Οι τυχεροί ταξιδιώτες θα ανακοινωθούν στις 18 Μαΐου και η περιπέτειά τους ξεκινήσει την 1η Ιουνίου.

Κάντε την μαγική αίτηση εδώ -> https://travelguide.wowair.com/apply.html

Πηγή: e-dimosio

Σχόλια