Σεμινάρια Μάιος 2018: Τα 5 καλύτερα που θα γίνουν στην Αθήνα αυτό το μήνα!

1. Σεμινάριο “Presentation & Communication skills: Make yourself heard”

Η Samsung Electronics Hellas προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στo σεμινάριο “Make yourself heard” που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαΐου 2018 (16:00-18:00) στο INNOVATHENS, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο έχει συνολική διάρκεια δύο ωρών και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το British Council. Στόχος του σεμιναρίου είναι να παρέχει δεξιότητες επικοινωνίας στους συμμετέχοντες, προκειμένου να είναι σε θέση να παρουσιάσουν με επιτυχία τόσο τον ίδιο τους τον εαυτό, όσο και τα επιχειρηματικά τους σχέδια και τις ιδέες στην αγγλική γλώσσα.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους 18-25 χρονών (φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους), με γνώσεις Αγγλικών Β2 level (επίπεδο Lower ή αντίστοιχο).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Θα ενημερωθείτε με ένα πρώτο email για την επιτυχή καταγραφή της δήλωσης συμμετοχής σας.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Στην περίπτωση που υπάρχει θέση για το σεμινάριο θα ενημερωθείτε με 2ο email (ενδεικτικά, μία εβδομάδα πριν το εργαστήριο). Είναι αναγκαίο να επιβεβαιώσετε την συμμετοχή σας, απαντώντας στο 2ο email που θα λάβετε προκειμένου να κατοχυρώσετε τη θέση σας.

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν σχετικό πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δηλώσεις συμμετοχής εδώ!

2.Σεμινάριο «Facebook Marketing | Facebook is changing the rules !!»

Το ΚΕΑΚ ( Κέντρο Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας), με σαφή προσανατολισμό στην τεκμηρίωση της γνώσης και της δια βίου μάθησης, διοργανώνει σε συνεργασία με το INNOVATHENS powered by Samsung, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, σεμινάριο με θέμα‘’Facebook Marketing’’.

Σκοπός του σεμιναρίου, είναι να γίνει κατανοητή και να δουν στην πράξη τις αλλαγές που το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει στο Facebook. Η μεγαλύτερη ίσως κάποτε διαφημιστική πλατφόρμα, έχει πλέον αλλάξει τους κανόνες!!

Σημείωση: Η ενότητα απευθύνεται μόνο σε Επαγγελματίες που διαχειρίζονται σελίδες στο Facebook! Δεν θα υπάρχει παρουσίαση και οι συμμετέχοντες θα διδαχθούν πρακτικά για τα νέα δεδομένα. Θα υπάρξει ιδιαίτερη αναφορά στην προώθηση σελίδων και με ειδική εστίαση στην προώθηση τοπικής Επιχείρησης, σε σχέση με τις νέες αλλαγές που φέρνει και η Google με το My Business!!

Θεματολογία Εισήγησης:

Deep Dive on Facebook Groups (Social Media Marketing)
Deep Dive in Facebook For Local Business (Social Media Marketing)
Why Facebook | Wake Up!!

✔ Το πρόγραμμα είναι δωρεάν.
✔ Απαραίτητη η προεγγραφή.
✔ Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας αυστηρά.

**Για το σεμινάριο δεν θα δοθεί πιστοποίηση παρακολούθησης.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ!

3. Microsoft Summit 

Με θέμα “Empower3: Countries, Organizations, People”, το 3ο Microsoft Summit έρχεται στις 22 Μαΐου στην Κεντρική Λυρική Σκηνή του εμβληματικού Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στελέχη του επιχειρηματικού και τεχνολογικού κλάδου θα συναντηθούν στο κορυφαίο τεχνολογικό γεγονός της χώρας, μια γιορτή της τεχνολογίας, της καινοτομίας και του επιχειρείν.

Το flagship event της Microsoft Hellas επιστρέφει πιο μεγάλο από ποτέ και μετατρέπεται σε μία «ζωντανή πλατφόρμα» που φιλοδοξεί να αναδείξει το πώς η δύναμη της τεχνολογίας υποστηρίζει χώρες, οργανισμούς και πολίτες να εκπληρώσουν το δυναμικό τους.

Ένα συνέδριο – θεσμός για τον χώρο της πληροφορικής, της τεχνολογίας και όχι μόνο.

Ομιλητές

  • Toomas Hendrik Ilves: ο πρώην Πρόεδρος της Εσθονίας, ο οποίος στα 10 χρόνια της θητείας του κατάφερε να οδηγήσει το μεγαλύτερο ψηφιακό μετασχηματισμό που έχει βιώσει χώρα και θεωρείται σήμερα ειδικός σε θέματα e-government, ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και στις blockchainτεχνολογίες, θα μοιραστεί μαζί μας το δικό του όραμα. Ο Ilves κατέχει 29 τιμητικούς τίτλους και 9 διεθνείς βραβεύσεις για το έργο του, το οποίο έχει, επίσης, σχολιαστεί από τον Barack Obama ως ένα «παράδειγμα ψηφιακής δημοκρατίας προς μίμηση».
  • James Whittaker: ο ανατρεπτικός Microsoft Distinguished Engineer & Visionary, αρχιτέκτονας της διαδικτυακής πλατφόρμας Bing και συγγραφέας. Με σύνθημα, “Saving the world from boredom since before youwere born”, ο Whittaker δε σταματάει να προκαλεί μέσα από τις δημοσιεύσεις του στο blog που διατηρεί και τα βιβλία που εκδίδει.
  • Dr. Dimitri Amiras: ο ελληνικής καταγωγής ακτινολόγος και ConsultantMusculoskeletal Radiologist στο Imperial College Healthcare NHS Trust, που ηγήθηκε της ομάδας Βρετανών ερευνητών, η οποία πραγματοποίησε την πρώτη επανορθωτική χειρουργική επέμβαση με τη βοήθεια συσκευής μεικτής πραγματικότητας, HoloLens της Microsoft.
  • Κωνσταντίνος Δασκαλάκης: ο καταξιωμένος Έλληνας επιστήμονας και Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Επιστήμης Υπολογιστών του πανεπιστημίου Μ.Ι.Τ., που στα 27 του κατάφερε να λύσει τον επί 60 χρόνια άλυτο γρίφο του Nash, έρχεται στην Αθήνα, για μία μοναδική ομιλία.

Το συνέδριο θα ανοίξει η CEO της Microsoft Ελλάδας, Κύπρου & Μάλτας, Πέγκυ Αντωνάκου.

4. ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια εκμάθησης πληροφορικής και ψηφιακών δεξιοτήτων από το Start Project!

PowerPoint, HTML, 3D Printing, Excel, WordPress, Social Media Marketing και πολλά ακόμη.

Δείτε όλο το πρόγραμμα και πώς να δηλώσετε συμμετοχή εδώ!

 

5. Rails Girls: Workshop για την εξοικείωση γυναικών με τον προγραμματισμό

Φέτος, για τρίτη συνεχή χρονιά, διοργανώνεται στην Αθήνα το Rails Girls Athens workshop, την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 στο χώρο του The Hub Events, στην Αθήνα.

Στόχος είναι και φέτος να προσελκύσει γυναίκες με δημιουργικότητα και ενδιαφέρον για την τεχνολογία, ανεξάρτητα από την εμπειρία τους στον προγραμματισμό, και να βοηθήσει να ξεπεραστεί η στερεότυπη άποψη ότι οι γυναίκες υστερούν με οποιοδήποτε τρόπο απέναντι στους άντρες στη βιομηχανία της πληροφορικής και της τεχνολογίας.

Η συμμετοχή στο event είναι δωρεάν.

Δείτε λεπτομέρειες εδώ!

Πηγή: eduguide

Σχόλια