Η πρόσκληση του συλλόγου ΔΕΠ για νέες κινητοποιήσεις στην Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών!

Οι καθηγητές της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών σχεδιάζουν τις επόμενες τους κινητοποιήσεις!

Η πρόσκληση που αποστέλλει ο Σύλλογος ΔΕΠ Φιλοσοφικής προς τα Δ.Σ των Συλλόγων ΔΕΠ.

“Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η προσπάθεια που ξεκίνησε με την πρώτη συνάντηση των Συλλόγων στο τέλος Ιανουαρίου βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από τους συναδέλφους. Ταυτόχρονα, όμως, μας δημιούργησε όχι μόνο την ανάγκη να διατηρήσουμε το κλίμα που διαμορφώθηκε, ώστε να προβάλουμε και να διεκδικήσουμε αποτελεσματικά τα δίκαια αιτήματά μας, αλλά και την υποχρέωση να διευρύνουμε όσο περισσότερο γίνεται τη συμμετοχή των Συλλόγων μελών ΔΕΠ και των συναδέλφων στην προσπάθεια αυτή. Για το σκοπό αυτό σας καλούμε σε νέα συνάντηση (1) για να κάνουμε όλοι μαζί αποτίμηση των δράσεων της 7ης-8ης Μαρτίου και (2) για να σχεδιάσουμε από κοινού τα βήματα της δεύτερης φάσης του αγώνα.

Η συνάντησή μας προτείνουμε να γίνει στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών, τη Δευτέρα, 2 Απριλίου (Μεγάλη Δευτέρα), στις 12:30 στην αίθουσα 314 (όπου και την προηγούμενη φορά). Συνάδελφοι, σας παρακαλούμε θερμά να μας ενημερώσετε για τη συμμετοχή σας. Θα σας παρακαλούσαμε, επίσης, επειδή ο κατάλογος των Συλλόγων μελών ΔΕΠ που έχουμε δεν είναι πλήρης, να προωθήσετε την πρόσκληση σε συναδέλφους ΔΣ που ενδεχομένως δεν περιλαμβάνονται σε αυτή τη λίστα αποδεκτών.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς, Καραδήμας Δημήτρης Αναπληρωτής Καθηγητής Πρόεδρος του Συλλόγου Διδακτικού Προσωπικού Φιλοσοφικής Σχολής-ΕΚΠΑ

Δείτε εδώ τα 3 νέα τμήματα που θα δημιουργηθούν στο ΕΚΠΑ!

Στα 300 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου το ΕΚΠΑ – Δείτε την θέση του!

Πηγή: Foititikanea.gr

Σχόλια