Tι άλλο θα δούμε… τα γραφικά του Super Seducer είναι ακραία και οι πωλήσεις του θα φτάσουν σε ακραίες τιμές προβλέπουμε!

Δεν ενημερωνόμαστε συχνά για τα νέα του videogaming αλλά αυτή η είδηση μας κέρδισε. Ο τρόπος που πλασάρεται κυρίως. Ισχυρίζονται οι δημιουργοί ότι θα φέρει επανάσταση στον κόσμο του φλερτ, θα μάθει σε σένα μικρέ ντροπαλέ αναγνώστη πώς να μιλάς σε μια κοπέλα και πώς να την προσεγγίζεις.

Πώς θα γίνει αυτό;

Περιέχει 11 ώρες με live-action υλικό, 520 επιλογές και πολλαπλά τέλη στις ιστορίες, ώστε να τεστάρουν οι παίκτες τις ικανότητές τους. Ο παίκτης μπορεί να διαλέξει συνθήκη-κεφάλαιο “Το κορίτσι στον δρόμο, το κορίτσι στο club” και πρέπει να ολοκληρώσει με επιτυχία την αποστολή διαλέγοντας μεθόδους και απαντώντας σε ερωτήσεις.

Δες εδώ τα πιο ακραία dating apps που κυκλοφορούν!

Δημιουργός του είναι ο αυτοαποκαλούμενος love coach – κάτι σαν την δική μας Ειρήνη Χειρδάρη- Richard La Ruina που αναφέρει ότι βουτά στην ψυχολογία εκατοντάδων μυστικών που σε μετατρέπουν σε μάστερ της αποπλάνησης.

 

Αν ακούγεται άσχημο είναι επειδή είναι!

 

Όπως δηλώνουν εκείνοι που το δοκίμασαν είναι ακραία βαρετό και απευθύνεται σε συναισθηματικά ηλίθιους, αφού οποιοσδήποτε μπορεί να απαντήσει με ευκολία σωστά κι αν θεωρείται αντικοινωνικός και ντροπαλός.

Για να καταλάβετε το πάει σε άλλο επίπεδο όταν πείθει τους παίκτες να μην το βάλουν κάτω αν η κοπέλα ισχυριστεί ότι έχει αγόρι αλλά να ελιχθούν και να την ρωτήσουν αν πρόκειται να τον παντρευτεί.

Σκεφτείτε ότι το Playstation αρνήθηκε να βγάλει την δική του εκδοχή. Κυκλοφορεί μόνο στο Steam και τα σχόλια των χρηστών είναι πραγματικά αστεία.

Αρκεί το τρέιλερ για να καταλάβετε…

Πηγή: konbini

Σχόλια