Dating apps που το έχουν πάει πραγματικά σε άλλο επίπεδο!

Φυσικά όταν ακούς dating application, η πρώτη λέξη που σου έρχεται στο μυαλό είναι Tinder. Το ξέρουμε, το αγαπάτε, έχει γίνει πια must, αλλά ας δούμε κι άλλες επιλογές που προσφέρει η αγορά… λιγάκι πιο εξειδικευμένες.

1.Zoosk

Αν έχεις βαρεθεί να βλέπεις άλλες φωτογραφίες μοντέλων και στο ραντεβού να εμφανίζεται μια κανονική κοπέλα, το Zoosk ήρθε για να σε βοηθήσει.

Ζητά από τους χρήστες να βγάλουν ένα video-selfie, ακριβώς για να αποφεύγει τα παραπάνω παρατράγουδα. Το πιθανότερο είναι ότι μέσα από ένα βίντεο είναι πιο δύσκολο να σε εξαπατήσουν.

2. Elite Singles

Mπορεί ρε παιδί μου εσύ να έχεις κάποιο φετίχ με τις δασκάλες ή με τους γιατρούς. Αυτό το app ήρθε για σένα, λοιπόν, ώστε να βρίσκεις ακριβώς αυτό που ζητάς. Διαθέτει φίλτρα για την τοποθεσία, την εθνικότητα, την θρησκεία, την ηλικία και τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Φυσικά και για το επάγγελμα.

3. Match

Oι πιο έμπειροι στον τομέα του online dating, αφού λειτουργούν από το 1995. Έχουν συγκεντρώσει έτσι μια τεράστια βάση δεδομένων και οι ιστορίες τους με καλό τέλος θα σε εμπνεύσουν σίγουρα να γίνεις κι εσύ μέρος του match όταν η ερωτική σου ζωή είναι στα κάτω της.

4. eharmony

Ντάξει… φυσικά και κάποιος το σκέφτηκε. Dating εφαρμογή αποκλειστικά για ανθρώπους που ψάχνουν το ιδανικό ταίρι για γάμο και μια ήρεμη οικογενειακή ζωή. Χρησιμοποιεί ένα αναλυτικό ερωτηματολόγιο που εξετάζει την μακροπρόθεσμη συμβατότητα με στόχο πιο ουσιαστικές σχέσεις που θα οδηγήσουν σε ευτυχισμένους γάμους.

5. Bumble

Σε αντίθεση με όλα τα dating apps που κυκλοφορούν, που ξέρεις ότι θα λάβεις 10 μηνύματα απευθείας επειδή είσαι γυναίκα, πολλά εκ των οποίων θα είναι ξεκάθαρα creepy, το Bumble απαιτεί να ξεκινήσουν οι γυναίκες την κουβέντα. Φεύγει επιτέλους από τους άντρες αυτή η πίεση ότι πρέπει να ξεκινήσουν πρώτα την κουβέντα.

6. Wingman

Eίναι αυτό που φαντάζεσαι!

Για αυτούς που θέλουν να το ζουν ως προξενήτρες! Σε προσκαλεί κάποιος και σου βρίσκει και τα κατάλληλα matches. Ιδανικό γι’αυτούς που έχουν σχέση, ώστε να μένουν ενημερωμένοι και απλά να βρίσκουν ταίρι στον single κολλητό τους. Και έτσι μια αγορά ατόμων που έχαναν τα dating apps, μπαίνει στο παιχνίδι.

7. Hater

Mισείτε τα ίδια πράγματα; Γι’αυτό θα αγαπηθείτε!

8. Τhe League

Ότι πιο ελιτίστικο υπάρχει στην αγορά των dating apps. Αφορά singles παθιασμένους με την καριέρα τους, που αναζητούν ένα ταίρι εξίσου φιλόδοξο. Στηρίζεται στο βιογραφικό σου και έχει συγκεντρώσει τους πιο έξυπνους, μορφωμένους και καριερίστες singles. Φυσικά έχει προβλέψει ότι πρέπει να κρατήσει την επαγγελματική μακριά από την προσωπική σου ζωή και αποκλείει εξαρχής όλους σου τους γνωστούς από το LinkedIn και το Facebook.

 

 

Πηγή: mashable

 

Σχόλια