Αξίζει να δεις αν είσαι ο κατάλληλος υποψήφιος για τις νέες θέσεις εργασίας του CollegeLink σε εταιρείες που προσφέρουν πραγματικές δυνατότητες εξέλιξης!

Αν ψάχνεις για δουλειά και είσαι Developer, πέτυχες τζακποτ! Παρακάτω θα βρεις αρκετές πετυχημένες εταιρίες, με ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον και πολύ καλές παροχές, που αναζητούν Developers. Εμείς πιστεύουμε ότι έχεις αυτό που χρειάζεται. Αρκεί να το πιστεύεις και εσύ! Ρίξε μια ματιά και κάνε την αίτησή σου.

Αν πάλι, δεν είσαι Developer μην αποχωρήσεις! Εδώ θα βρεις και άλλες θέσεις εργασίας σχετικές με το Marketing, τις Πωλήσεις και την Γραμματειακή υποστήριξη και άλλους τομείς. Οι ανάγκες της αγοράς είναι πολλές και περιμένουν να τις καλύψεις.

1.Front-End Developer @ Verticly

Έχεις εμπειρία στο Front-End Development και έχεις μεγάλο ενδιαφέρον να καταλάβεις την συμπεριφορά των καταναλωτών και τι είναι αυτό που τους κάνει πιστούς σε μια μάρκα; Αυτά μπορείς να τα συνδυασεις στην Verticly, μια πλατφόρμα που μετρά και αναλύει την απόδοση των media. Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά, ρίξε μια ματιά!

2. E-Commerce and Digital Marketing Specialist @ Timecenter

Έχεις σπουδάσει Marketing και ξέρεις να χειρίζεσαι τα social media και τις πλατφόρμες ηλεκτρονικής διαφήμισης; Επιθυμείς να εργαστείς σε ένα προοδευτικό και ευέλικτο περιβάλλον; Πώς θα σου φαινόταν να εργαστείς σε μια εταιρία με την παλαιότερη ιστορία στην εμπορία ωρολογίων;

3.Ασφαλιστικός Σύμβουλος @ Ethniki Asfalistiki

Το μεγαλύτερο πανελλαδικά γραφείο του Ομίλου της Εθνικής Ασφαλιστικής αναζητά νέους με όρεξη και όραμα για να γίνουν μέλη της ομάδας της και να εξελιχθούν μαζί της. Στόχος της είναι να διαθέτει την καλύτερη ομάδα Ασφαλιστικών Συμβούλων. Σε αυτό συντελεί το πρόγραμμα εκπαίδευσης που παρέχει τόσο η εταιρία όσο και το γραφείο της καθώς και η συνεχής παρακολούθηση και υποστήριξη των ασφαλιστικών συμβούλων της. Αν ενδιαφέρει και εσένα η εξέλιξη και επιτυχία σου, αυτή είναι η ευκαιρία σου!

4. Net Developer @ Upcom

Η Upcom είναι εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα του IT και αναζητά Net Developer να ενταχθεί στην δυναμική ομάδα της και συνεχίζουν μαζί την επιτυχημένη πορεία της. Αν θες να εργαστείς σε μία ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρία και να αναλάβεις projects διεθνούς χαρακτήρα, αυτή είναι η ευκαιρία σου. Δες τι χρειάζεται και στείλε την αίτησή σου!

5. Pharmacy Sales Consultant @ POWER HEALTH HELLAS

Η ραγδαία και ανοδική ανάπτυξη των διαφημιστικών εταιριών στην Ελλάδα αυξάνει την ζήτηση στα επαγγέλματα πωλήσεων και ιδιαίτερα στον Φαρμακευτικό τομέα. Η Power Health Hellas, λοιπόν, αναζητά άτομα με διαπραγματευτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες, ικανότητα καλής παρουσίασης και επαγγελματισμό για να αναλάβουν τις B2B πωλήσεις. Πιστεύεις ότι έχεις ότι χρειάζονται; Κάνε την αίτησή σου.

6. BUSINESS INTELLIGENCE ANALYST @ AQURANCE SA

Η Aqurance, εταιρία περήφανη για τους ανθρώπους και την δουλειά της, επικεντρώνεται στην καινοτομία και την εξυπηρέτηση πελατών. Η εταιρία χρειάζεται άτομο για να εργαστεί ως Business Intelligence Analyst και να παρέχει άμεσες, δημιουργικές και αποτελεσματικές λύσεις στους πελάτες της. Είσαι αυτός που χρειάζονται; Δείξε τι αξίζεις!

7. Customer Service Representative & e-Commerce Administrator @ Sugar World – Aliprantis Ltd

Λατρεύεις τα γλυκά; Απολαμβάνεις την επικοινωνία με τον κόσμο; Έχεις εμπειρία στον χώρο του B2B και δημιουργικότητα; Πως θα σου φαινόταν να δουλέψεις στο μεγαλύτερο ελληνικό eshop διακοσμητικής ζαχαροπλαστικής;

8. Γραμματειακή Υποστήριξη – Μαρούσι @ ACTIONLINE

Αν σου αρέσει η επικοινωνία, διαθέτεις ομαδικό πνεύμα, συνέπεια, επαγγελματισμό και διάθεση για εργασία με προοπτικές εξέλιξης σε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία τότε αυτή αυτή η θέση είναι για σένα. Μεγάλη Διαφημιστική Εταιρεία με ευχάριστο και σύγχρονο περιβάλλον εργασίας και ανταγωνιστικές αμοιβές, ζητά άτομα για τη θέση της Γραμματειακής Υποστήριξης.

9. Web Developer @ COMMA

Η Comma είναι μία διαφημιστική εταιρία που αποτελείται από μία δυναμική ομάδα και έχει στόχο να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες της. Αν θες και εσύ να συμμετέχεις σε αυτή την ομάδα, αν έχεις εμπειρία στο Web Development, πάθος για το αντικείμενό σου και θες να εξελίξεις το ταλέντο σου τότε κάνε αίτηση στη θέση.

10. Digital Marketing Internship @ doctoranytime

Αν σπουδάζεις Marketing και ενδιαφέρεσαι να κάνεις την πρακτική σου τότε αυτή είναι η ευκαιρία σου. Η doctoranytime είναι μια σύγχρονη εταιρία με ευχάριστο περιβάλλον και δυνατότητες εξέλιξης. Εκεί σου παρέχεται συνεχής εκπαίδευση και οι αρμοδιότητες σου είναι ότι πρέπει για να ξεκινήσεις δυναμικά την καριέρα σου και να έχεις ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.

11. Developer @ RoadCube

Η RoadCube είναι μία εταιρία που αλλάζει τα δεδομένα στον τρόπο πληρωμής της βενζίνης για τα οχήματα. Η εταιρία αναζητά Developer που έχει γνώσεις είτε πάνε σε IOS development (swift) είτε σε PHP/MySQL/HTML/CSS για να συνεργαστούν στην πραγματοποίηση του στόχου τους για επέκταση στην Ευρώπη. Προσφέρουν ανταγωνιστικό μισθό, πολύ καλά bonus και όμορφο εργασιακό περιβάλλον. Έχεις αυτό που χρειάζονται;

12. Πωλητές / Πωλήτριες Ένδυσης – Θεσσαλονίκη @ ACTIONLINE

Αν μένεις στην Θεσσαλονίκη και γνωρίζεις από ανδρική μόδα, απολαμβάνεις την επικοινωνία με τους ανθρώπους και την φροντίζεις για την εξυπηρέτησή τους τότε η θέση είναι για σένα. Θα έχεις την δυνατότητα να εργαστείς σε μεγάλη και αναγνωρισμένη εταιρία με σταθερές αμοιβές, ασφάλιση και bonus. Παρέχεται επίσης δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης.

Οι ευκαιρίες όμως δεν είναι μόνο αυτές, υπάρχουν περισσότερες από 300 εταιρίες οι οποίες αναζητούν ανθρώπους για θέσεις οι οποίες δεν απαιτούν εργασιακή εμπειρία σε όλους τους τομείς και αντικείμενα σπουδών! Δες τις όλες εδώ.

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος για κάθε νέα θέση; Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

*Το CollegeLink διοργανώνει και εξαιρετικά χρήσιμα σεμινάρια σε κλάδους όπως το Digital Marketing και το Web Developping, με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, οπότε με την εγγραφή σου θα ενημερώνεσαι πρώτος και για αυτά!

Σχόλια