Ο “γίγαντας” του διαδικτύου ανοίγεται σε νέες περιοχές…

Έχει γίνει καιρό γνωστό ότι το Facebook εστιάζει πια πολύ στο να ανταγωνιστεί το Υοutube έχοντας αποκλειστικά δικά του βίντεο. Προωθεί περισσότερο αυτά που ανεβάζεις κατευθείαν εκεί και αρχίζει να θέλει να δημιουργήσει ένα δικό του πρωτότυπο video community. Μάλιστα σύμφωνα με την Wall Street Journal ήταν πρόθυμη η εταιρεία να ξοδέψει πάνω από 1 δις για να το κάνει αυτό. Η updated πλατφόρμα του για βίντεο λέγεται Watch (το λες και καθόλου πρωτότυπο).

Στο παραπάνω πλαίσιο, λοιπόν, ξεκίνησε την παραγωγή μιας σειράς δραμεντί των 10 επεισοδίων με την πρωταγωνίστρια του Avengers: Infinity War, Elizabeth Olsen.

Τα επεισόδια θα έχουν διάρκεια μισής ώρας και η ιστορία θα αφορά μια νεαρή χήρα που προσπαθεί να διαχειριστεί τον χαμό του άντρα της, ενώ παράλληλα ξανασυνδέεται με ανθρώπους του παρελθόντος.

Το σενάριο της σειράς είναι από τον σεναριογράφο του Z: The Beginning of Everything, Kit Steinkellner.

Οι ανταγωνιστές του Facebook στον τομέα αυτόν είναι φυσικά πολλοί, όπως η Netflix και η Amazon. Έχει βέβαια στα πλάνα του και άλλες σειρές. Το ριμέικ του νορβηγικού Skam και ένα θρίλερ-παραμύθι με τίτλο “Sacred Lies”.

Aναμένουμε να δούμε συνεπώς…

Δες εδώ: Οι 10 σειρές του Netflix που το ελληνικό κοινό έχει αποθεώσει!

Πηγή: The Verge

Σχόλια