Άγιος Βαλεντίνος 2018: Πάρε ιδέες για το πώς να το ζήσετε ρομαντικά εκείνη τη νύχτα!

1. Jazz in Jazz – Κολωνάκι

Θα νιώσετε ότι είστε στην εποχή της ποταπαγόρευσης. Είναι πραγματικά από τα πιο όμορφα μπαράκια της Αθήνας με μουσική που όπως αποκαλύπτει και το όνομά του κινείται στα είδη jazz και blues. Αν δεν έχετε πάει μέχρι τώρα, λοιπόν, ώρα να το ανακαλύψετε… και ο Άγιος Βαλεντίνος 2018 είναι μια ιδανική ημέρα!

Δεινοκράτους 4, Κολωνάκι

Δείτε και τα 5 πιο ρομαντικά εστιατόρια της Αθήνας!

2.Hollywood – Σύνταγμα

Χωμένο στα στενά που ξεκινάει η συνοικία της Πλάκας, μικρούλι με μια μακρόστενη μπάρα, αποτελεί μια επιλογή που δεν γνωρίζουν πολύ. Είναι όμως πολύ γουστόζικο και ατμοσφαιρικό, με εξαιρετικές μουσικές επιλογές.

Ναυάρχου Νικοδήμου 8, Αθήνα

Δες εδώ τα μπαρ με την πιο ωραία μουσική στην Αθήνα!

3. Μπρίκι – Παγκράτι

Μην μπερδευτείτε με αυτό που βρίσκεται στην πλατεία Μαβίλη. Το αδερφάκι του Seven Jokers μοιράζεται παρόμοιο θεατράλε σκηνικό και είναι σίγουρα μία από τις πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές.

Φρύνης 18 – Αθήνα

4. Fabrica de vino – Ομόνοια

Aπό τα καλύτερα wine bar της Αθήνας που ξεχωρίζει τόσο για την ποικιλία κρασιών και τα πεντανόστιμα συνοδευτικά πιάτα του, όσο και για τις πολλές εναλλαγές χώρων και διακόσμησης. Διαθέτει 3 διαφορετικούς χώρους, ο ένας εκ των οποίων είναι κελάρι, ιδιαίτερα ρομαντικός για μια μέρα όπως ο Άγιος Βαλεντίνος 2018.

Εμμανουήλ Μπενάκη 3, Αθήνα

5. Κόκκινος Λωτός – Εξάρχεια

Ένα κοκτέιλ μπαρ από τα πιο αγαπημένα. Εξωτική ατμόσφαιρα και μουσικές που το καθιστούν ιδανική επιλογή για όσους βαριούνται τα γλυκανάλατα στέκια και θέλουν να κάτσουν να πιουν το κοκτέιλ τους όρθιοι. Το λες και λίγο ότι νιώθεις σα να μπήκες σε ταινία του Wong Kar Wai.

Zωοδόχου Πηγής 5, Εξάρχεια

 

 

Σχόλια