Ποιοι πήγαν και ποιοι δεν πήγαν τελικά σε αυτό το συλλαλητήριο;

Αγαπητέ αναγνώστη,

Έχει γεμίσει ο τόπος ΔΗΘΕΝΑΔΕΣ (πολεμαρχικός όρος που αναφέρεται σε τύπους ΔΗΘΕΝ και ταυτόχρονα ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ)!

Έχει γεμίσει ο τόπος κριτικούς και ξερόλες!

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις και πολλά για αυτό. Στα πλαίσια της δημοκρατικής έννοιας οφείλεις να συμβιώσεις μαζί τους αρμονικά, κρατώντας τους τύπους, επίπεδο και να νεύρα σου (κάποιοι από αυτούς άλλωστε είναι και φίλοι σου, κολλητοί, συγγενείς σου)!

Για μερικούς από αυτούς θα μιλήσουμε σήμερα.

Ξέρεις τη Κυριακή που μας πέρασε είχαμε το συλλαλητήριο. Ένα κοσμοιστορικό γεγονός για το οποίο η κοινότητα των σόσιαλ μίντιας στην Ελλάδα (στην Ελλάδα, γιατί οι Έλληνες του εξωτερικού ως γνωστόν αγαπάνε πιο πολύ τη χώρα τους) χωρίστηκε στα 2!!!

ΟΜΑΔΑ 1

α) Αυτοί που πήγανε
β) Αυτοί που ήθελαν να πάνε
γ) Και αυτοί που πόσταραν μανιωδώς υπέρ του συλλαλητηρίου.

ΟΜΑΔΑ 2

α) Αυτοί που δεν ήθελαν να πάνε
β) Αυτοί που έκραξαν αυτούς που πήγαν
γ) Αυτοί που πόσταραν μανιωδώς κατά του συλλαλητηρίου.

Από ποιους αποτελούνταν η πρώτη ομάδα

α) Από Εθνικιστές (Χρυσαυγίτες, ακροδεξιούς κτλ)

β) Από ανθρώπους που αγαπάνε την πατρίδα τους (ξέρεις στην Ελλάδα αγαπητέ αναγνώστη υπάρχουν και αριστεροί που αγαπάνε την πατρίδα τους χωρίς απαραίτητα να κυνηγούν Πακιστανούς στους δρόμους).

γ) Από ανθρώπους που αγαπάνε τον τόπο τους (Επειδή στην Αθήνα έχουμε μαζευτεί 6-7 εκατομμύρια από όλη την Ελλάδα αυτό δεν σημαίνει ότι ο Κατερινιώτης που μένει στο Μοσχάτο ξεχνά τον τόπο που γεννήθηκε).

δ) Από ανθρώπους που γνωρίζουν από ΙΣΤΟΡΙΑ και αντιλαμβάνονται την ενδεχόμενη αδικία που έχουμε στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Από ποιους αποτελούνταν η δεύτερη ομάδα

α) Από αντιδραστικούς κλασσικούς Ελληνάρες που προκειμένου να το παίξουν αντισυμβατικοί, αντιδραστικοί και να κράζουν τους πάντες, πάνε κόντρα στο ρέμα ακόμα και αν δεν τους αφορά το θέμα… ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ!

β) Από άτομα που το μόνο που τους ενδιαφέρει σε αυτή τη ζωή είναι να πίνουν μπάφους και να παίζουν PRO.

γ) Και από άτομα που όντως δεν τους άγγιξε το θέμα αλλά ως εκεί. Δεν μπήκαν στην διαδικασία της αντιπαράθεσης ρε πούστη μου. Δικαίωμα τους και μπράβο τους.

Διάβασε εδώ “Απόψεις: Το μακεδονικό ζήτημα και το συλλαλητήριο”

Επειδή είμαι σίγουρος πως οι μισοί από εσάς θα έχετε αρχίσει να με κράζετε (ανάλογα με το ποια ομάδα βρίσκεστε) θα ήθελα να ξέρετε πως εγώ δεν ανήκω σε καμία από τις 2 ομάδες (πουτανιά;).

ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΩ στο συλλαλητήριο γιατί φοβόμουν τυχόν επεισόδια, φοβόμουν να βρεθώ στον ίδιο χώρο με ακροδεξιά στοιχεία, με την υπερβολή, και τέλος δεν γούσταρα να μπω σε οποιαδήποτε διαδικασία ”προβατοποίησης” και για να μην παρεξηγηθώ, θα εξηγηθώ.

Αρκετοί ήταν αυτοί που μίλησαν στις ομιλίες του συλλαλητηρίου. Κάποιοι από αυτούς, λοιπόν, είναι δεδομένο ότι θα επιχειρήσουν να εκμεταλλευτούν το όλο σούσουρο προκειμένου να κινητοποιήσουν μελλοντικά, ένα δικό τους ενδεχόμενο κίνημα.

Ποιος μου αποκλείει ότι ο κος Μίκης Θεοδωράκης ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ δεν θα βγει αύριο μεθαύριο εκμεταλλευόμενος το τι έγινε στο συλλαλητήριο να κατέβει με κόμμα στις εκλογές κτλ (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΙΝΩ).

Ακριβώς (ή και στο περίπου) ότι επιχείρησε να κάνει και ο Σώρρας δηλαδή.

Δεν ήθελα, λοιπόν, όχι απλά να μετάσχω προσωπικά σε μια τέτοια live διαδικασία αλλά ούτε καν να βρεθώ δίπλα και ανάμεσα σε τέτοιους ανθρώπους που για χάρη ενός πατριωτικού ζητήματος θα πέσουν στην λούμπα της προβατοποίησης…

Όμως στο συλλαλητήριο δεν βρέθηκαν μόνο εθνικιστές όπως είπα και πιο πάνω.

Βρέθηκαν και κανονικοί άνθρωποι που πήγανε απλά και μόνο για να στηρίξουν τους φίλους που αγαπάνε τον τόπο τους, για να ζήσουν την εμπειρία μιας μεγάλης συγκέντρωσης, για να δώσουν και αυτοί το στίγμα τους στην κυβέρνηση, ότι και καλά ΣΥΡΙΖΑ να σου πω, δεν θα μας κάνεις να ξεχάσουμε και αυτά που ξέραμε για την Μακεδονία.

Αυτοί, λοιπόν, κατακρίθηκαν και στιγματίστηκαν ως Χρυσαυγίτες και Εθνικιστές από την ΟΜΑΔΑ 2 -ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ- όπως προείπαμε κάτι που προσωπικά με εξόργισε περισσότερο από όλα.

Μετά από πολλά χρόνια ανέβηκαν Κύπριοι, Κρητικοί, Αθηναίοι και ενώθηκαν σε μια στιγμή για το καλό ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΟΜΩΝ της χώρας μας, κόντρα στα θέλω της κυβέρνησης και της Ε.Ε και ακόμα και για αυτό ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ Ο ΦΛΟΥ βρήκε τον τρόπο να κράξει.

Η Αλήθεια είναι πως ιστορικά η Μακεδονία έχει περάσει από ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΕΡΙΑ. Βυζαντινά, Οθωμανικά, Βησιγοτθικά, Ρωμαϊκά, Σλάβικα. ΧΑΜΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ. Κυκλοφορεί στον συγκεκριμένο γεωγραφικό χώρο το αίμα όλων αυτών των λαών.

Αυτή την στιγμή όμως το 52% της Μακεδονιάς ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ανήκει στην Ελλάδα.

Έχει κάθε δικαίωμα και να διαφωνεί και να εκφράζει την αντίθεση της στο συγκεκριμένο θέμα με τα Σκόπια. Θα κατηγορηθούν 1.000.000 Έλληνες που πήγαν και άλλα 2.000.000 που ήθελαν να πάνε και δεν πήγαν, από άλλους τόσους Εναλλακτικούς, ποζεράδες και δήθεν ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΦΛΟΥ για το ότι συσπειρώθηκαν για ένα θέμα υπέρ της χώρας τους;

ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;

Βέβαια για να είμαι ειλικρινής θεωρώ πως πιο θεμιτό θα ήταν το συλλαλητήριο να γινόταν για το ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας (γεννημένος στον Νομό Πέλλας) και όχι Σκοπιανός, αλλά αυτό είναι άλλη πολύ μεγάλη συζήτηση…

Αυτό που εκμεταλλεύονται οι Σκοπιανοί με τον Μέγα Αλέξανδρο είναι ακόμη πιο βαρύ από την ονομασία της Μακεδονίας.

Κλείνοντας για να καταλάβεις το παράλογο της υπόθεσης, αγαπητέ αναγνώστη, το πιο τραγελαφικό από όλα -στο ποιοι κράζουν ποιους στο θέμα του συλλαλητηρίου- είναι ότι βλέπω φίλο μου ΑΕΚΤΖΗ για παράδειγμα ο οποίος είναι πωρωμένος με την Κωνσταντινούπολη και την Αγιά Σοφιά να κράζει αυτούς που υποστηρίζουν ότι η Μακεδονία είναι ελληνική…

Πιάσε το αυγό και κούρευτο…

Να περνάτε καλά και να προσέχετε… Keep Good!

Σχόλια