Δώσε χρώμα στο γκρίζο!  Μάθε για το 3ο Διεθνές Streert Art Festival Πάτρας!

Η Art in Progress ανακοινώνει την διεξαγωγή ανοιχτού καλέσματος – open call καλλιτεχνών που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 3ου Διεθνούς Street Art Festival Patras | ArtWalk 3 όπου θα λάβει χώρα τον Μάιο και Ιούνιο του 2018 στην Πάτρα.

Άλλαξε την πόλη

Προσκαλούμε street artists που διαμένουν στην Ελλάδα, ανεξαρτήτου εθνικότητας και ηλικίας, που διαθέτουν προηγούμενη εμπειρία, ώστε να συμμετέχουν στην δημιουργία μεγάλου μεγέθους τοιχογραφιών, σε στοχευμένες τοποθεσίες και κτήρια της Πάτρας.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους, καθώς και προσχέδια των έργων τους, από την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018 έως την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 μέσω του site και των social media της Art in Progress ή απευθείας εδώ .

Στόχος του 3ου Διεθνούς Street Art Festival Patras | ArtWalk 3 είναι η εικαστική παρέμβαση στον αστικό ιστό της Πάτρας, δίνοντας “χαρακτήρα” και “χρώμα” στην πόλη, δημιουργώντας παράλληλα τα θεμέλια για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μίας οργανωμένης παρουσίας murals και street artists στην χώρα.

Τα αποτελέσματα του Open Call θα ανακοινωθούν επίσημα μέχρι τις 15 Μαρτίου 2018.

ArtWalk

ArtWalk

Σχόλια