Το Pheramor υπόσχεται να βρει για σένα το τέλειο match συντρόφου!

Πολλές φορές όταν γνωρίζεις κάποιον μέσω dating εφαρμογών, το πιθανότερο είναι πως λέει ψέμματα για κάποια χαρακτηριστικά του για να κάνει πιο ενδιαφέρον το προφίλ του.Ένα πράγμα για το οποίο, όμως, δεν μπορείς να πεις ψέμματα είναι η ίδια η γενετική σου ταυτότητα.

Αυτό ακριβώς προσπαθεί να εκμεταλλευτεί η νέα dating εφαρμογή Pheramor, που απαιτεί απ’όλους τους χρήστες να δώσουν δείγμα γενετικού υλικού από το εσωτερικό του στόματός τους, πίσω από τα μάγουλα. Η επιστημονική ομάδα πίσω από την εφαρμογή χρησιμοποιεί ένα ειδικό εργαλείο που απομονώνει τα ειδικά γονίδια που συνδέονται με την έλξη και αναγνωρίζει ποιοι χρήστες μπορεί να είναι “συμβατοί” σεξουαλικά με βάση αυτά.

Στην ουσία απομονώνουν 11 γονίδια σχετικά με τις φερορμόνες, τα χημικά σήματα δηλαδή του εγκεφάλου που θεωρείται ότι πυροδοτούν την σεξουαλική επιθυμία.

Σε συνδυασμό με πληροφορίες και δεδομένα από τα social media προφίλ των χρηστών για τα ενδιαφέροντά τους και τις προτιμήσεις τους, τελικά καταλήγει σε πολύ στοχευμένα match.

H εφαρμογή αυτή περίοδο κυκλοφορεί δοκιμαστικά με πρόβλεψη να κυκλοφορήσει επίσημα τον Φεβρουάριο με 3000 μέλη.

Τι άλλο θα δούμε στην προσπάθεια να γίνουν οι γνωριμίες πιο εύκολες;

Yπόθεση DATING APPS: Αγάπη, τι (δύσκολο;) πράγμα

Σχόλια