Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος υποτροφίες: Αν σπουδάζεις δημοσιογραφία αυτά τα προγράμματα σε αφορούν!

Με στόχο την ενίσχυση της επαγγελματικής κατάρτισης και διαρκούς εκπαίδευσης, το ΙΣΝ στηρίζει πρόγραμμα υποτροφιών για δημοσιογράφους από την Ελλάδα.

Σε συνεργασία με τη διεθνώς αναγνωρισμένη Σχολή Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Columbia, στη Νέα Υόρκη, το ΙΣΝ παρέχει τη δυνατότητα για μέχρι 18 υποψήφιους κατ’ έτος, για περίοδο τουλάχιστον τριών ετών, να παρακολουθήσουν εξειδικευμένα μετεκπαιδευτικά προγράμματα δημοσιογραφίας.

Οι υποτροφίες αφορούν τα παρακάτω προγράμματα της Σχολής Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Columbia:

Α. Εργαστήρι παραγωγής βίντεο, διάρκειας τριών εβδομάδων

Β. Πρόγραμμα ερευνητικής δημοσιογραφίας, διάρκειας τριών εβδομάδων

Γ. Πρόγραμμα κωδικοποίησης και ανάλυσης δεδομένων, διάρκειας τριών μηνών

Υπό την καθοδήγηση των αρμόδιων καθηγητών, μέχρι 6 σπουδαστές ανά πρόγραμμα και κατ’ έτος θα έχουν τη δυνατότητα να διδαχθούν αναφορικά με το βίντεο, τη δημοσιογραφική έρευνα και την ανάλυση δεδομένων, να  αποκτήσουν επιπλέον εμπειρίες, καθώς επίσης και να λάβουν σχετική πιστοποίηση παρακολούθησης των μετεκπαιδευτικών προγραμμάτων από τη Σχολή Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Columbia.

Για ερωτήσεις και διευκρινίσεις αναφορικά με το πρόγραμμα μπορείτε να επικοινωνήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση Columbia.media@snf.org

Περιγραφή προγραμμάτων / Καλοκαίρι 2018

Εργαστήρι Βίντεο
Το πρόγραμμα πραγματοποιείται από τις 11 ως τις 29 Ιουνίου 2018

Θερινό Πρόγραμμα Ερευνητικής Δημοσιογραφίας
Το πρόγραμμα πραγματοποιείται από τις 9 ως τις 27 Ιουλίου 2018

Πρόγραμμα Lede
Το πρόγραμμα πραγματοποιείται από τις 17 Μαΐου ως τις 29 Αυγούστου 2018 

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα και τις αιτήσεις στην ιστοσελίδα: https://www.snf.org/el/protoboulies/alles/ypotrofies-gia-mme-sto-panepistimio-columbia/

Σχόλια