Είναι αυτές οι αισθησιακές κινηματογραφικές σκηνές που κράτησαν λίγο και σίγουρα πάτησες παύση! Σε καταλαβαίνουμε…

1.She’s the man

 

Σίγουρα θυμάστε την σκηνή που η Amanda Bynes εκπλήσσει όλο το στάδιο αποδεικνύοντας στην πράξη ότι είναι γυναίκα. Η ταινία ξεκάθαρα την καθιέρωσε ως sex symbol. Πολλοί σταμάτησαν την σκηνή με την ελπίδα ότι θα δουν κάτι περισσότερο. Αλλά αδίκως. Τι να περιμένεις άλλωστε από μια εφηβική ταινία;

2. Fast times at Ridgemore High

 

Η Phoebe Cates ήταν από τις πιο διάσημες ηθοποιούς της δεκαετίας του 1980, ειδικά μετά την συγκεκριμένη σκηνή. Όλοι πάτησαν παύση την στιγμή που βγαίνει από την πισίνα και βγάζει το πάνω μέρος του μαγιό της.

3. Total recall

 

Αυτή ήταν όντως μια περίεργη σκηνή. Ο Arnold Schwarzenegger συναντά μια πόρνη με 3 στήθη… και κάπου εκεί εκπλαγήκαμε όλοι. Προφανώς και η σκηνή ήθελε μια παύση για μεγαλύτερη ανάλυση.

4. Τιτανικός

Όλοι ξέρουμε την ταινία. Η σκηνή, λοιπόν, που η Rose γδύνεται και κάθεται γυμνή για την ζωγραφίσει ο Τζακ έκανε πολλού σίγουρα να πατήσουν παύση.

5. Boogie Nights

 
 Στο τέλος της ταινίας, όπου ο πρωταγωνιστής φημολογείται ότι είναι από τους πιο “προικισμένους” πορνοστάρ, έρχεται η στιγμή που ο Dirk Diggler δείχνει κάτι παραπάνω. Και προφανώς, προσπαθήσαμε να παγώσουμε την στιγμή.

Πήγαινε στην επόμενη σελίδα για περισσότερες σκηνές που μας προκάλεσαν…

Σελίδες: 1 2

Σχόλια

1 2