Δες λεπτομέρειες για το live των Yinka and The Fuzics!

Ο Yinka, παρέα με μια ομάδα ταλαντούχων μουσικών, τους Fuzics, θα βρεθεί στη σκηνή του Αfrikana για να δώσει μία μεστή μουσική παράσταση. Ένα ασταμάτητο show στο οποίο θα παρουσιαστούν με ουσιαστικό τρόπο τα μουσικά ιδιώματα που έχει καταπιαστεί η μπάντα όλα αυτά τα χρόνια. Hip hop, Reggae, Funk και Afrobeat.

Η ομάδα ανανεωμένη, αφού προστέθηκε ένα νέο μέλος, εξελίσσει τον ήχο της και είναι έτοιμη να σας βάλει σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα που κλιμακώνεται !!!

Yinka and The Fuzics: Ένα ασταμάτητο show "μαύρης" μουσικής στο Afrikana!

DRUMS: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ
BASS: ΠΑΝΟΣ ΦΟΥΡΜΟΥΖΗΣ
GUITAR: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΡΜΑΝΗΣ
TRUMPET: ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΛΟΥΣΗΣ
TROMBONE: RENATO KUSHI
SOUND ENGINEER:ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥΔΑΚΗΣ

 


Ο μπροστάρης των παιδιών αυτών, Mc Yinka, μας μίλησε για το event στο Afrikana.

Yinka and The Fuzics: Ένα ασταμάτητο show "μαύρης" μουσικής στο Afrikana!

Πάει καιρός από την τελευταία φορά που παίξαμε με τα παιδιά και ειλικρινά ανυπομονώ. Παίζοντας Reggae, Soul, Hip Hop & Funk (καθαρά μαύρη μουσική) θα δημιουργήσουμε γιορτινή ατμόσφαιρα, περνώντας πάντα κοινωνικό μήνυμα, κυρίως μέσω του hip hop.”

Το Afrikana είναι ιδανικό για εμάς. Έχει 4 χρόνια (όσα και εμείς σαν μπάντα) λειτουργίας και πραγματικά έχει αναδειχθεί σε μία από τις καλύτερες στέγες, για όμορφα πράγματα, της Αθήνας. Είναι σπάνιος σαν χώρος και πλέον είναι σημαντικό κομμάτι του Αθηναϊκού πολιτισμού. Τα παιδιά στο Afrikana είναι πάντα ανοιχτά για νέα πράγματα και μέσω του stage του έχει δώσει βήμα για ανάδειξη πολλών νέων καλλιτεχνών.”

Την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου Yinka & The Fuzics Live at Afrikana.

Είσοδος ελεύθερη, απλώς στο πρώτο ποτό συν 5 ευρώ για τους μουσικούς.

After 22:30

Facebook event

Σχόλια