Aυτή η εβδομάδα είναι γεμάτη μουσικές εκδηλώσεις για κάθε γούστο και με εξαιρετικό ενδιαφέρον!

1. Boy Harsher στο Γκάζι  στις 7.12

Αν δεν ξέρεις τι εστί Boy Harsher, χάνεις. Αν σ’αρέσει η ηλεκτρονική μουσική και δεν τους ξέρεις χάνεις ακόμα περισσότερο. Toυς αγαπήσαμε με αυτό το τραγούδι…

…και έρχονται την Πέμπτη για ένα μοναδικό ηλεκτρονικό live στο Temple, στο Γκάζι.

Οι Boy Harsher είναι ένα dark electronic duo που παράγει γλαφυρά, χορευτικά beats, λουσμένα από αιθέρια φωνητικά, δημιουργώντας ένα ανατριχιαστικό ηχόχρωμα, έντονο και εξαιρετικά χορευτικό. Τα project τους βασίζονται σε μικρές ιστορίες γραμμένες και διαβασμένες από την Jae Matthews και μετά από τον August Muller, ενώ όσο το συγκρότημα ωρίμαζε, τα μουσικά σημεία έγιναν πιο χορευτικά και οι αφηγήσεις της Matthews έγιναν πιο δυναμικές και αυθόρμητες.

Στο project αυτό, ο Muller δημιουργεί την βάση της μουσικής με μινιμαλιστικά beats και εξουθενωτικά synths, ενώ η Matthews ψιθυρίζει, ουρλιάζει και κραυγάζει από πάνω. Και οι δύο έχουν μια ισχυρή παρουσία στον κινηματογράφο και η κινηματογραφική τους προσέγγιση μεταφράζεται αποτελεσματικά τόσο στις ηχογραφήσεις τους, όσο και στις live εμφανίσεις τους.

More info στο Facebook event

2. Frapress.gr 4 years anniversary party! 8/12

 

Την Παρασκευή σας περιμένουμε όλους στο Decadence για να γιορτάσουμε τα 4 χρόνια λειτουργίας μας. Και επειδή δεν είναι και λίγα, έχουμε ετοιμάσει περισσότερες εκπλήξεις από ποτέ.

Μουσικά το πάρτι θα απογειώσουν:

1) ο Guest Dj μας, Stikο, σε μια τιμητική εμφάνιση, με upbeat “χιπχοπίλες”, σκοτεινούς tribal ήχους και πολύ χορό μας εγγυάται ένα ιδιαίτερο anniversary party.

2) Οι δικοί μας, δοκιμασμένοι djs – αρθρογράφοι που θα μας ξεσηκώσουν με mainstream και μη, ultimate χορευτικά κομμάτια στο έπακρο! Μάθε περισσότερα γι’αυτούς και τα μουσικά τους projects στα παρακάτω links:
Mhtsaki Alex N Drakos ( sinradio.gr producer || Patras)
Nassos Kritikos ( F.Golden Κλοι Pro || Athens)
Manos Coffee ( MaCoffee || Athens)
Georgio Firmani ( Μυστήριος Τύπος‘s dj || Athens)

Δείτε και τον χρησμό της Madame Frap-ίρα για το τι θα γίνει στο πάρτι στο παρακάτω βίντεο:

Κάνε attend τώρα στο Facebook event και προσκάλεσε και φίλους σου που βρίσκονται πάντα σε party mood + 5 λόγοι που δεν πρέπει να χάσεις την παρτάρα μας!

3. 7ο Πανόραμα Ελληνικής τζαζ στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στις 7-9/12

Για τις 7,8 και 9 Δεκέμβρη στην Στέγη διοργανώνεται μια γιορτή της τζαζ, όπου 20 μουσικοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό και 5 μουσικά σχήματα θα μας μυήσουν σε 3 εκρηκτικές βραδιές.

Τέσσερις σπουδαίοι κρουστοί ανοίγουν το τριήμερο, το οποίο ολοκληρώνεται με το σχήμα της Nana Simopoulos και έχει ενδιάμεσους σταθμούς τους αβανγκάρντ αυτοσχεδιασμούς, τις αναφορές στον Coltrane και την καλή πλευρά του mainstream, που όμως πειραματίζεται και αναμειγνύει ετερόκλητα μουσικά στοιχεία.

Δείτε όλο το πρόγραμμα και περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

4. Ρεμπέτικο Παραδοσιακό Γλέντι Πολιτιστικών Ομάδων ΦΕΠΑ στις 9/12

Στη φοιτητική εστία του πανεπιστημίου Αθηνών, στου Ζωγράφου, διοργανώνεται αυτό το Σάββατο για ακόμα μια χρονιά ένα Ρεμπέτικο-Λαϊκό γλέντι. Live Ρεμπέτικα, Κρητικά και παραδοσιακά. Εγγυημένα καλή βραδιά… σε τιμές κόστους.

Περισσότερες πληροφορίες για τo γλέντι εδώ.

5. Βραδινά ρεμπέτικα στον Σαλίγκαρο στις 10/12

Κι αν δεν τα καταφέρεις το Σάββατο, έχεις την εναλλακτική Κυριακή βράδυ να πας να πιεις τα τσιπουράκια σου, να φας καταπληκτικά και να ακούσεις το ρεμπέτικο live σου στον Σαλίγκαρο.

“Με Γιατρό στην κιθάρα και τραγούδι και Αλεξόπουλο στο μπουζούκι συνεχίζουμε τις κυριακάτικες μουσικορεμπέτικες διαδρομές μας…”

Βάλτο στην ατζέντα σου από εδώ!

Καλό Σαββατοκύριακο και τα λέμε στο Decadence!

 

Σχόλια