Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου σε περιμένουμε στο Decadence για να γιορτάσουμε μαζί τα γενέθλια μας!

Οι λόγοι που δεν πρέπει να χάσεις την παρτάρα μας να ξέρεις είναι πολλοί. Μόνο τους πανέμορφους και κουλτουριάρηδες αρθρογράφους μας να αρχίσω να αναφέρω, θα ξεπεράσουμε τους εξήντα.  Γι’ αυτό, όπως καταλαβαίνεις, θα αναγκαστώ να περιοριστώ σε πέντε κομβικά σημεία που αξίζουν την προσοχή σου.

Πάμε λοιπόν!

1. Γιατί θα ακούσεις μουσικάρες

Δε θέλω να αναφέρω πολλά, μη με πιέζεις. Ετοιμάζουμε εκπλήξεις. Το μόνο που θα σου πω από τώρα, είναι πως θα παίξουμε διάφορα είδη μουσικής που θα σε κάνουν να χορέψεις θέλεις, δε θέλεις. 

2. Για να γνωρίσεις επιτέλους τη μαγεία του Decadence

Το Decadence ανοίγει ξανά μετά από χρόνια για να συνεχίσει την ιστορία που έχει γράψει στα Εξάρχεια. Και αν δεν με πιστεύεις, δες εδώ το βίντεο-αφιέρωμα του Luben για να καταλάβεις ότι σε πάμε στα καλύτερα.

3. Γιατί έχουμε άπειρη διάθεση να περάσουμε όλοι τέλεια

Πίστεψε το και θα γίνει. Άγγιξε τα όνειρα σου και εκείνα θα αγγίξουν εσένα. Και το στόχο μου να φτάσω από τις φλόγες θα περάσω (;;;;) Και άλλα τέτοια που γκούγκλαρα για να σου πω πολύ απλά ότι θα περάσουμε τέλεια. Δυνατό επιχείρημα αυτό, το ξέρω.

4. Γιατί θα γνωρίσεις κόσμο και είναι μια καλή ευκαιρία να μαζέψεις τους φίλους σου σε ένα μέρος

Πόσες φορές θέλεις να κανονίσεις με πολλούς φίλους σου και δε βρίσκεις το κατάλληλο μέρος; Το party μας, λοιπόν, είναι μια καλή ευκαιρία να το κάνεις. Τους μαζεύεις όλους σε ένα μέρος όπου θα παίζει μουσικάρες, θα έχει φθηνά ποτά και άπειρο χώρο να αράζετε,να χορεύετε, να τα πείτε και φυσικά να γνωρίσετε νέο κόσμο.

Γιατί εδώ που τα λέμε στο Frapress.gr έχουν γεννηθεί φιλίες, έρωτες και γενικά έχουμε μια παράδοση στα πάρτι μας να ενώνονται παρέες.

5. Γιατί η είσοδος είναι δωρεάν

Φυσικά και η είσοδος είναι δωρεάν, επειδή ο στόχος μας είναι να γιορτάσουμε όλοι μαζί τη δημιουργία του Frapress, να δούμε τους φίλους μας, να γνωρίσουμε νέα άτομα και γενικά να φτιάξουμε εκείνο το βράδυ την ιδανική ατμόσφαιρα.

+1 Η τούρτα μας

Λίγοι είναι οι τυχεροί που έχουν γευτεί την τούρτα γενεθλίων του Frapress.gr και επειδή δε τη φτιάχνω με τα χεράκια μου, είναι πεντανόστιμη.

Ακόμα πιο τυχεροί είναι όσοι δοκιμάσουν από την φετινή τούρτα μας, που θα είναι καλύτερη από ποτέ, ως δημιουργία του Alice Cakewitch.

Η πιο γλυκιά μάγισσα της πόλης… μας έχει μαγέψει με τα γλυκά της και περιμένουμε πως και πως γι’αυτο το Death by Chocolate Frapress cake της!

Ένα από τα highlight της βραδιάς είναι σίγουρα η άβολη στιγμή που τραγουδάμε όλοι μαζί “Χρόνια Πολλά” σε ένα site. Θα χάσεις λοιπόν ΑΥΤΟ;

Σε περιμένουμε λοιπόν στο Decadance, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου και να είσαι σίγουρος ότι έρχονται εκπλήξεις! Εδώ θα βρεις το Facebook event, πώς να έρθεις και ό,τι άλλη πληροφορία χρειάζεσαι. 

Σχόλια