Έχει γίνει το It place των Αθηναϊκών βραδιών μας, τώρα θα γίνει και eat-place για το απόλυτο Brunch!

Με το Spinster ήταν τυχαία η γνωριμία μας. Βρισκόμουν για δουλειά στο κέντρο και επιστρέφοντας προς το αυτοκίνητο πέρασα από μπροστά του. Αδύνατο να αντισταθώ στην ομορφιά του, ήταν ακριβώς αυτό που ζήταγα. Ήσυχο, μόνο του, κάπως σκοτεινό, αλλά ζεστό και φυσικά μαζεμένος ο ομορφότερος κόσμος της Αθήνας.

Spinster

Μπήκα μέσα, κάθισα στο bar και παρόλο που δεν είχαν μείνει εμφανή σημάδια από την προηγούμενη βραδιά, σου έδινε την αίσθηση ότι η προηγούμενή του νύκτα ήταν υπερ-περιπετειώδης.  Έτσι ήταν και έτσι συνεχίζει να είναι 3 χρόνια μετά, με την μόνη αλλαγή, δια χειρός Ιωάννη Τσιριγώτη, ότι το Spinster βάζει στο μενού μας πρωινά, brunches κι άλλα καλούδια. (Δυστυχώς μόνο τα ΣΚ).

Από δω και πέρα, λοιπόν, μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας bar (αν δεν είναι με μία επίσκεψη θα γίνει) και πρωινές ώρες, με συνοδεία υπέροχων λιχουδιών.

Πίτες φρέσκες χειροποίητες, quiche lorraine, τάρτες λαχανικών, αλλαντικών, σολομού, σπανακόπιτες, croque madame – monsieur και εμπνεύσεις της ημέρας (ανάλογα με την εποχή και τα προϊόντα που ευδοκιμούν), vegetarian & vegan επιλογές σας περιμένουν κάθε Σαββατοκύριακο στην Ικτίνου 3, στην Ομόνοια.

Spinster

Ο Ιωάννης ιδρυτικό μέλος των Banana Boys (υπερδημοφιλές Party crew) και εμπνευστής της ιδέας μετατροπής του clubοηδές Spinster σε all day bar (τα Σαββατοκύριακα) μας μιλάει για το εγχείρημα αυτό:

“Όπως πολύς κόσμος έτσι και εγώ λατρεύω το Spinster. Το λάτρεψα αμέσως. Όταν το γνώρισα καλύτερα, μαζί και τον κόσμο του, ήθελα περισσότερα από αυτό. Το Spinster είναι ρητά συνδεδεμένο με καλές μουσικές, καλή διασκέδαση και καλά ποτά. Πάντα είχε ποιοτικότατο καφέ, (republic, 100% arabica) και ήρθε η ώρα να έχει και ποιοτική κουζίνα. Σκοπός μας με την κίνηση αυτή είναι ο κόσμος του να μπορεί να απολαύσει το αγαπημένο του στέκι οποιαδήποτε στιγμή του Σαββατοκύριακου του. Έχουμε προσθέσει πολλά και όμορφα πράγματα, brunches και lunch brakes (12-5), ενώ το προσωπικό (πάντα καταλυτικός παράγοντας σε ένα μαγαζί) είναι άτομα που τους αρέσει αυτό που κάνουν, αλλά κυρίως τους αρέσει το Spinster. Αυτό είναι σημαντικότατο, γιατί έτσι δημιουργείται μια θερμή ατμόσφαιρα που απολαμβάνουν οι πελάτες μας.”

Spinster

Το Frapress και εγώ όντας μεγάλοι φαν του Spinster και του καλού φαγητού σας παρουσιάζουμε τα αγαπημένα μας πιάτα από τον κατάλογο που δημιούργησε το team Spinster με άπειρο μεράκι:

  • Croque madame (αυγό τηγανητό ψημένο στον φούρνο με χωριάτικο φρέσκο ψωμί, μπεσαμέλ, τυρί ένταμ, γαλοπούλα και άλλα υλικά της επιλογής σας)
  • Pancakes με αυγά Poches, αβοκάντο, μπέικον

και από γλυκά:

  • Pancakes μπανάνα, μήλο, μέλι, αμύγδαλα ή καρύδια
  • + τα γλυκά ημέρας (όλα)

Απολαύστε το καλύτερο πρωινό & brunch της Αθήνας, με τα φρεσκότερα υλικά, κάθε Σαββατοκύριακο στο μοναδικό Spinster! Ακολουθήστε το Spinster & foodishath στο Instagram, να σας ανοίξει η όρεξη για διασκέδαση, καφέ και καλό φαγητό..

Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Σκα για τις φωτογραφίες και τον Ιωάννη για την τρομερά ευχάριστη κίνηση να ανοίξει το Spinster πρωινά και να μας δώσει την ιδανική επιλογή για Σαββατοκύριακο!

Spinster: Η ομορφότερη γεροντοκόρη της Αθήνας!

Σχόλια