Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου σε περιμένουμε στο Decadence για να γιορτάσουμε μαζί τα γενέθλια μας!

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου το Frapress.gr θα κάνει το party για τα τέταρτα γενέθλια του. Η είσοδος φυσικά είναι δωρεάν. Aυτή τη φορά τα γιορτάζει στο Decadence που έγραψε ιστορία στη Νεάπολη Εξαρχείων και ανοίγει ξανά φέτος μετά από χρόνια!

Εννοείται ότι θα έχουμε μια φοβερή και τρομερή τούρτα από τα Alice Cakewitch!
Θα έχουμε ΠΑΡΑ πολύ κέφι και διάθεση να χορεύουμε μέχρι το πρωί… και φυσικά εννοείται ότι θα έχουμε μουσικάρες και πολύ όμορφους dj’s.

————MUSIC SOUNDS BETTER WITH YOU————–

~The DecK-adence squad~

~Sacred Guest ~

O Stiko κυκλοφορεί πλέον σαν ιός σε όλα τα “σκοτεινά” μουσικόφιλα στενά της Αθήνας και διανύοντας μια από τις πιο παραγωγικές χρονιές της της ζωής του (μετά από την απογείωση του αψεγάδιαστου “NRGLS” του αχτύπητου project “Stiko & Wag” που αγκάλιασε ο κόσμος απ’ την πρώτη στιγμή, καθώς και λίγους μόνο μήνες μετά την…καλλιέργεια του “Seeding” ) κάνει μια τιμητική εμφάνιση, στο site που τον αγάπησε… Με upbeat “χιπχοπίλες”, σκοτεινούς tribal ήχους και πολύ χορό μας εγγυάται ένα ιδιαίτερο anniversary party. Διότι οι αδυναμίες δεν κρύβονται!

Σε περιμένουμε την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου. Ενημέρωσε από τώρα όλους τους φίλους σου. Εδώ θα βρεις το Facebook event, πώς να έρθεις και ό,τι άλλη πληροφορία χρειάζεσαι.

Spread the word Frapress people!

Σχόλια