2 αντίθετες καριέρες και κινηματογραφικές οπτικές ενώνονται στο ίδιο έργο… Αυτό θα έχει ενδιαφέρον!

Έτοιμος να μπει σε άγνωστα νερά είναι ο Κουέντιν Ταραντίνο. Ο γνωστός, αγαπημένος, γεμάτος καλτ και βία σκηνοθέτης, δέχτηκε την πρόταση της Paramount για να σκηνοθετήσει το επόμενο Star Trek. Συνεργάτης του στο εγχείρημα αυτό θα είναι ο παραγωγός JJ. Abrams που έχει διατελέσει παραγωγός σε αναρίθμητες ταινίες παρόμοιου στυλ και ύφους.

Πέρα από την παραγωγή της ταινίας Star Trek του 2009 (αλλά και του παιχνιδιού που βγήκε την ίδια χρονιά) και του Star Trek Into Darkness, ο Άμπραμς έχει συμβάλει στην σειρά LOST, Επικίνδυνη Αποστολή – πρωτόκολλο Φάντασμα (2011) & Μυστικό Έθνος (2015), ενώ ο παραγωγικός – παραγωγός έχει βάλει την υπογραφή του στα 2 τελευταία Star Wars, το αντίπαλο δέος της σειράς ταινιών Star Trek.Φήμες λένε ότι ο Ταραντίνο θα σκηνοθετήσει το επόμενο Star Trek!Εκεί που θέλω να καταλήξω, μέσω της εξαιρετικής καριέρας του εν λόγω κυρίου, είναι ότι σίγουρα γνωρίζει την παραγωγή Sci fi πολύ καλά. Προσλαμβάνοντας τον Κουέντιν σε ρόλο σκηνοθέτη και παραγωγού (πιθανότατα), η Paramount βάζει 2 εκ διαμέτρου αντίθετες καριέρες και οπτικές στο ίδιο έργο. Αν και σίγουρα αποκλείεται να φλοπάρει (αποτύχει) ο ταλαντούχος κος Ταραντίνο, θα ήταν ευτύχημα για τους απανταχού φαν του (Ταραντίνο) να δουν τον Σάμουελ Λι Τζάκσον στον ρόλο του Γουόρφ να ρίχνει καντήλια κάθε φορά που κάτι πάει στραβά στο Εντερπράιζ.

(Κάτι που φυσικά δεν θα εκτιμούσαν οι πολλάκις εκατομμύρια φαν των Σταρ Τρεκ ταινιών)

Φήμες λένε ότι ο Ταραντίνο θα σκηνοθετήσει το επόμενο Star Trek!

Some facts

1.Ο Κούεντιν έχει δηλώσει ότι θα σκηνοθετήσει 10 ταινίες στο σύνολο. Οι hateful 8 ήταν η όγδοη, ετοιμάζεται η ένατη (γυρισμένη γύρω από το 1969, χίπηδες, Μάνσον, κτλ) που σημαίνει ότι αυτή θα είναι η τελευταία. Κάτι που σαν φαν του δεν το δέχομαι… και το αποκλείω, οπότε ή θα συνεχίσει την σκηνοθεσία πέρα των 10 ταινιών ή θα μείνει στην παραγωγή απλώς του Star Trek.

2.Στην Αμερική έχουν παιχτεί πάνω από 720 επεισόδια σε 5 σειρές. Έχουν γυριστεί 12 (μέχρι στιγμής) ταινίες, ενώ έχουν κυκλοφορήσει αναρίθμητα επιτραπέζια παιχνίδια, βιντεοπαιχνίδια, μυθιστορήματα, διηγήματα και σειρά κινουμένων σχεδίων, όλα βασισμένα στο franchise που εμπνεύστηκε και δημιούργησε ο  Τζιν Ροντένμπερρι.

Πληροφορίες από wikipedia

Σχόλια