Συγκεντρώσαμε 3 stand up comedy παραστάσεις και μια επιθεώρηση που αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου!

Στα πλαγια 2ος χρονος

Ο Βύρωνας Θεοδωρόπουλος και ο Μιχάλης Μαθιουδάκης σε περιμένουν κάθε Τετάρτη βράδυ στο Six D.o.g.s με ένα two man show που δεν πρέπει να χάσεις. Και τι δεν λένε… Για την μάστιγα των πάρτι, που είναι απλές μαζώξεις, για το ελληνικό πένθος, για την διάσημη πια Ολάγια. Και κάπου ανάμεσα σε όλα αυτά εσύ θα κλαις από τα γέλια.

Τι κι αν έχουμε δει την παράσταση πέρσι… ξαναπάμε άνετα!

Κι αν δεν βρεις εισιτήρια για σήμερα, κάλεσε στο μαγαζί και ρώτα γιατί πάντα υπάρχει χώρος για ορθίους και καθήμενους στο μπαρ.

Κι αν δεν σε βολεύει το βράδυ της Τετάρτης,  έβαλαν και δύο Σαββατιάτικες παραστάσεις 23 και 30 Δεκεμβρίου!

Check the fb event out!

Παμε να τ’αλλαξουμε

Ο Δημήτρης Χριστοφορίδης και ο Άγγελος Σπηλιόπουλος θα βρίσκονται από αυτήν την Πέμπτη live στο θέατρο Άβατον και σίγουρα το να απολαύσετε το καυστικό τους χιούμορ πρέπει να μπει στα άμεσα σχέδιά σας!

Σύμφωνα με το Facebook event “2 κωμικοί, 2 στυλ stand up κωμωδίας σε μια παράσταση. Ο Δημήτρης Χριστοφορίδης με την ολοκαίνουργια ωριαία παράσταση του “LOWER με C”και ο Angelos Spiliopoulos με το πρώτο του half-hour special, καταλαμβάνουν εναλλάξ το stage και σας ταξιδεύουν στον κωμικό κόσμο τους!”

To προτείνουμε χωρίς φόβο και πάθος!

Stand up Comedy @ Compass Cafe

 

Xωμένο στα στενά λίγο πάνω από τον σταθμό της Κατεχάκη, βρίσκεται το Compass Music Cafe, που υποδέχεται αυτή την Παρασκευή το βράδυ 4 κωμικούς για μια μοναδική κωμική βραδιά.

Ετοιμαστείτε για 4 gigs με πολύ χιούμορ και μπόλικο…. πνεύμα! Ναι, των Χριστουγέννων, αν σας ακούγεται καλύτερα.

Παρουσιάζει ο εξαιρετικός  BLINK MIKE!

Συμμετέχουν:
Δημήτρης Χριστοφορίδης
Χάρης Νταρζάνος
Ελπίδα Μηναδάκη
Οδυσσέας Μαυρομμάτης

 

Facebook event

 

Τι Ζουμε;

Η επιθεώρηση αυτή έρχεται να μας κάνει να αναθεωρήσουμε για το είδος! Οι Γιώργος Αγγελόπουλος, Μιχάλης Μαθιουδάκης, Δημήτρης Μακαλιάς, Αλεξάνδρα Ούστα, Ζήσης Ρούμπος, Γιάννης Σαρακατσάνης, Λάμπρος Φισφής και Ειρήνη Ψυχράμη έρχονται να μας ξαναμυήσουν σε μια διαφορετική επιθεώρηση στο Θέατρο Βέμπο, που συνδυάζει σκετς, stand up comedy, τραγούδια και-φυσικά- άφθονες δόσεις σουρεαλισμού.

Κλείστε τα εισιτήρια σας για το Σαββατοκύριακο πριν εξαντληθούν και δείτε περί τίνος ακριβώς πρόκειται (όχι ότι θα είστε ψυχολογικά προετοιμασμένοι γι’αυτό που θα δείτε…) εδώ.

Σχόλια